HEY OOOOH! Så er det fulde NBA-program ude for sæsonen 17/18 - og det skuffer IKKE!

Jeg kunne ikke lade være med at klappe i mine små tykke fingre allerede for en uge siden, da det kom frem, at NBA-sæsonen allerede starter midt oktober. Det er ikke kun godt, fordi man skal vente kortere tid på at blive forkælet af basket i verdensklasse. Nej, det aller bedste ved ændringen er, at de har trukket sæsonen en anelse ud, og dermed giver mere plads til mere restitution. I sidste sæson så vi eksempelvis hold der havde 4 kampe på 5 dage - det er ganske enkelt for meget! Disse scenarier er nu elimineret og ingen hold vil havne i den situation igen.

De seneste sæsoner er jeg, og mange andre NBA-elskere, blevet skuffet med en halvslap opstilling fra de store hold, fordi de lader deres stjerne sidde over for at undgå skader på grund af overbelastning. Det er så ærgerligt for alle parter, når det sker. Spillerne vil gerne spille, vi vil gerne se dem og NBA tjener gode penge på at have stjerne på banen. Så hvorfor dette initiativ først kommer nu, er mig en gåde. Men... to uger ekstra - det er stadig ikke nok. Det er et skridt i den rigtige retning og jeg håber at det kun er en start.

Apropos start, så starter NBA ud med et par brag af nogle åbningskampe! Den 17. oktober tørner Cleveland Cavaliers sammen med Boston Celtics og kort tid efter ramler sidste års NBA vindere, Golden State Worriors, sammen med Houston Rockets, som alle de kloge hoveder spår en fantastisk sæson. Det er to meget seværdige kampe, så jeg kan kun anbefale at zappe over på TV2 Sport denne aften/nat.

Hele efteråret er spækket med lækre godter, men når julemaden er fortæret og vi alle ligger i mad-koma på sofaen, så kommer den første af 'giganternes kamp'. Sidste års finalister - Worriors og Cavaliers - spiller deres første kamp i denne sæson mod hinanden den 25. december. En forsinket julegave til NBA-elskere rundt i hele verden. Det bliver vidunderligt!

Næste 'milestone' i NBA-sæsonen er, for mit vedkommende, NBA all-star weekend! Den kommer i år til at ligge d. 16.-18. februar. En weekend fyldt med NBA-spas, hvor legender bliver født. I år kommer festlighederne til at finde sted i intet ringere end Staples Center, L.A. Clippers' og L.A. Lakers' hjemmebane. Dette års All-Star weekend skuffede bragt, så forventningerne til at det næste arrangement bliver legendarisk er store - i hvert fald herfra!

Ligesom efteråret har mange gode kampe, så er foråret mindst lige så godt. I foråret spidser alt til, så der er der ofte endnu mere at spille for, for de hold der ligger i midten af rækkerne. De skal kæmpe for hvert point for at nå en slutspilsplads, hvilket gøre kampene meget intense og fyldt med vildskab og kampgejst. Hele sæsonen afgøres nedeligt d. 11. april, inden slutspillet herefter går i gang.


Det bliver et fantastisk NBA-år! Glæder mig til at skrive meget mere om den, så snart vi rammer sæsonstart!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Ja... Som overskriften antyder, så vil jeg nu for tredje gang forsøge at starte op på bloggen. Jeg har endelig fået blod på tanden til at gøre det til en fast del af min hverdag.

Idéen om at starte op i forbindelse med min studiestart var måske fin på tegnebrættet, men virkeligheden viser sig ofte at være en anden. Så, nu går den ikke længere! Der skal ses noget sport. Der skal skrives om det. Og jeg håber i vil tage godt imod det igen!

Hvis du ikke gå glip af festen, kan du følge mig på Instagram @rudrud ​- eller på et af de mange andre sociale medier, som du finder nederst til venstre på sitet.

SEE YA!

Likes

Comments

Til både gamle og nye læsere... Velkommen til!

Efter en meget lang pause væk fra blogging, er jeg nu vendt tilbage, stærkere end nogensinde før!

For et år siden startede jeg en blog op, i et forsøg på at blive bedre til at skrive og formidle. Dette gjorde jeg i håb om, at jeg en dag kunne blive optaget på journalist-studiet, enten på SDU i Odense eller DMJX i Århus.

Skribleriet bar frugt, og jeg kan med stolthed i stemmen sige, at jeg på mandag, d. 6. fabruar 2017, starter på journalistuddannelsen på DMJX, Århus! (YAY! Er lige så lykkelig, som en lille tyk pige, der har fået frit slag i en slikbutik!)

Mit skriveri på det gamle site gik i stå, da jeg fik den glædelige nyhed om optaget. Nu var fokus pludselig på boligsøgning, flytning fra Odense til Århus, flytte arbejdsplads, falde til i en ny by, og meget, meget mere. Nu er jeg faldet godt på plads på Trøjborg, og har igen fået tid og blod på tanden til, at begynde på en frisk med min blog

Modsat sidste gang, så kommer jeg til at skrive mere personlige indlæg om sport og konkurrencer. Det bliver altså ikke så nørdet som før, men man vil helt sikkert stadig kunne se min interesse skinne igennem. Jeg vil også komme til at skrive om mange flere forskellige begivenheder og sportsgrene, samt tilføje mere personligt indhold.

Jeg håber i vil tage godt imod det nye look og format - jeg er sikker på det nok skal blive godt!

Likes

Comments