Endnu engang viser NBA sig fra sin vildeste side. Jeg vil på forhånd undskylde for nørdet snak og mangel på objektivitet, men jeg har sjældent været så ivrig for at komme ud med noget, som jeg er i dag.

Oklahoma City Thunder overraskede mig sidste år ved at trade Kevin Durant til Golden State Warriors, men i år har to andre hold overgået sig selv, og gennemført et trade, som jeg ikke havde set komme. Cleveland Cavaliers har sendt Kyrie Irving til Boston Celtics for at få Isaiah Thomas retur sammen med 2 andre spillere (som jeg ærligt ikke kender noget til) og et 1st pick til næste års draft. Et trade der nok ikke kun har overrasket mig, men mange andre NBA-nørder.

Kyrie Irving havde tidligere udtrykt et ønske om at komme væk fra Cavaliers og prøve noget nyt. Men at han skulle skippes afsted til Boston allerede i dette vindue, i bytte med lille Mr. Thomas, den havde jeg ikke luret. Og jeg sidder tilbage med en mærkelig følelse af, at jeg ikke rigtig kan blive enig med mig selv om, hvem af de to klubber der har "vundet" det her trade. Er der overhovedet en vinder?

Isaiah Thomas havde sin måske bedste sæson her i 16/17. Spørgsmålet er om han kan ride videre på den bølge i King James' Cleveland, når han pludselig ikke er den hele spillet er bygget op omkring. Jeg er bange for at Isaiah kommer til at stå for meget i skyggen af LeBron, til at kunne gøre det helt store væsen af sig. Men tiden må vise om jeg får ret.

At Boston hiver Kyrie hjem synes jeg er et "bold move". Han var måske en af ligaens bedst point guards i sidste sæson, hvis man lige ser bort fra hr. triple-double himself, Russell Westbrook. Men Isaiah Thomas blev for mig et symbol på Boston's succes i den forgangne sæson, og spørgsmålet er her, om Kyrie kan blive det samme i denne.

Hvis jeg skal vælge mellem dem med hjernen, så er det en klart uafgjort. Jeg er kæmpe stor fan af begge de to point guards, og jeg håber de begge får kæmpe succes i deres nye klubber. Meeeeen, skal jeg vælge "en vinder" med hjertet, så bliver det nok Boston. Kyrie har for mig mere at byde på end Isaiah, men det er jo en smagssag omkring deres spillestil.


Nå... Så fik jeg det ud af kroppen og håber ikke nørderiet gik for vidt. En dag skal jeg nok lave en "NBA-ordbog", så jer der gerne vil lære mere, også kan følge med i mine nørdede udskejelser og komme ind i kampen!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

HEY OOOOH! Så er det fulde NBA-program ude for sæsonen 17/18 - og det skuffer IKKE!

Jeg kunne ikke lade være med at klappe i mine små tykke fingre allerede for en uge siden, da det kom frem, at NBA-sæsonen allerede starter midt oktober. Det er ikke kun godt, fordi man skal vente kortere tid på at blive forkælet af basket i verdensklasse. Nej, det aller bedste ved ændringen er, at de har trukket sæsonen en anelse ud, og dermed giver mere plads til mere restitution. I sidste sæson så vi eksempelvis hold der havde 4 kampe på 5 dage - det er ganske enkelt for meget! Disse scenarier er nu elimineret og ingen hold vil havne i den situation igen.

De seneste sæsoner er jeg, og mange andre NBA-elskere, blevet skuffet med en halvslap opstilling fra de store hold, fordi de lader deres stjerne sidde over for at undgå skader på grund af overbelastning. Det er så ærgerligt for alle parter, når det sker. Spillerne vil gerne spille, vi vil gerne se dem og NBA tjener gode penge på at have stjerne på banen. Så hvorfor dette initiativ først kommer nu, er mig en gåde. Men... to uger ekstra - det er stadig ikke nok. Det er et skridt i den rigtige retning og jeg håber at det kun er en start.

Apropos start, så starter NBA ud med et par brag af nogle åbningskampe! Den 17. oktober tørner Cleveland Cavaliers sammen med Boston Celtics og kort tid efter ramler sidste års NBA vindere, Golden State Worriors, sammen med Houston Rockets, som alle de kloge hoveder spår en fantastisk sæson. Det er to meget seværdige kampe, så jeg kan kun anbefale at zappe over på TV2 Sport denne aften/nat.

Hele efteråret er spækket med lækre godter, men når julemaden er fortæret og vi alle ligger i mad-koma på sofaen, så kommer den første af 'giganternes kamp'. Sidste års finalister - Worriors og Cavaliers - spiller deres første kamp i denne sæson mod hinanden den 25. december. En forsinket julegave til NBA-elskere rundt i hele verden. Det bliver vidunderligt!

Næste 'milestone' i NBA-sæsonen er, for mit vedkommende, NBA all-star weekend! Den kommer i år til at ligge d. 16.-18. februar. En weekend fyldt med NBA-spas, hvor legender bliver født. I år kommer festlighederne til at finde sted i intet ringere end Staples Center, L.A. Clippers' og L.A. Lakers' hjemmebane. Dette års All-Star weekend skuffede bragt, så forventningerne til at det næste arrangement bliver legendarisk er store - i hvert fald herfra!

Ligesom efteråret har mange gode kampe, så er foråret mindst lige så godt. I foråret spidser alt til, så der er der ofte endnu mere at spille for, for de hold der ligger i midten af rækkerne. De skal kæmpe for hvert point for at nå en slutspilsplads, hvilket gøre kampene meget intense og fyldt med vildskab og kampgejst. Hele sæsonen afgøres nedeligt d. 11. april, inden slutspillet herefter går i gang.


Det bliver et fantastisk NBA-år! Glæder mig til at skrive meget mere om den, så snart vi rammer sæsonstart!

Likes

Comments

Ja... Som overskriften antyder, så vil jeg nu for tredje gang forsøge at starte op på bloggen. Jeg har endelig fået blod på tanden til at gøre det til en fast del af min hverdag.

Idéen om at starte op i forbindelse med min studiestart var måske fin på tegnebrættet, men virkeligheden viser sig ofte at være en anden. Så, nu går den ikke længere! Der skal ses noget sport. Der skal skrives om det. Og jeg håber i vil tage godt imod det igen!

Hvis du ikke gå glip af festen, kan du følge mig på Instagram @rudrud ​- eller på et af de mange andre sociale medier, som du finder nederst til venstre på sitet.

SEE YA!

Likes

Comments

Til både gamle og nye læsere... Velkommen til!

Efter en meget lang pause væk fra blogging, er jeg nu vendt tilbage, stærkere end nogensinde før!

For et år siden startede jeg en blog op, i et forsøg på at blive bedre til at skrive og formidle. Dette gjorde jeg i håb om, at jeg en dag kunne blive optaget på journalist-studiet, enten på SDU i Odense eller DMJX i Århus.

Skribleriet bar frugt, og jeg kan med stolthed i stemmen sige, at jeg på mandag, d. 6. fabruar 2017, starter på journalistuddannelsen på DMJX, Århus! (YAY! Er lige så lykkelig, som en lille tyk pige, der har fået frit slag i en slikbutik!)

Mit skriveri på det gamle site gik i stå, da jeg fik den glædelige nyhed om optaget. Nu var fokus pludselig på boligsøgning, flytning fra Odense til Århus, flytte arbejdsplads, falde til i en ny by, og meget, meget mere. Nu er jeg faldet godt på plads på Trøjborg, og har igen fået tid og blod på tanden til, at begynde på en frisk med min blog

Modsat sidste gang, så kommer jeg til at skrive mere personlige indlæg om sport og konkurrencer. Det bliver altså ikke så nørdet som før, men man vil helt sikkert stadig kunne se min interesse skinne igennem. Jeg vil også komme til at skrive om mange flere forskellige begivenheder og sportsgrene, samt tilføje mere personligt indhold.

Jeg håber i vil tage godt imod det nye look og format - jeg er sikker på det nok skal blive godt!

Likes

Comments