View tracker

Hösten är här och tiden för lång, ja. Jag har så mycket fritid att det ger mig ångest om eftermiddagarna att känna en stress över något som inte ens existerar eller behöver göras. Och det lilla som faktiskt behöver få gjorts har jag då ingen motivation för. Det är såpass lite att man glömt hur man skriver ett enda ord i en uppsats.

Min sista Hösttermin i gymnasiet har nått Oktober. Min favoritmånad. Då Hösten har sin första dag, halsduken far flera varv runt halsen och Winnerbäcks lyrics får sin mening. Sedan sist har jag druckit öl varannan helg, jobbar nätter dem andra och spytt på fyllan. Fått känslor för ett svin vilket förklarar det ovarsamma smset i lördags natt. "Cunt, du är en jävla cunt" Fått ett till jobb jag verkligen ville ha, vilket jag kan skriva mer om en annan dag och sen så har jag mest bara varit, låtit dag efter dag gå. Och försökt sluta dricka kaffe. (Jag skall aldrig ta ett förhastat beslut igen)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kom hem tio minuter i fem, på morgonen alltså. Men inte efter att ha missat sista bussen efter en utgång, utan slutade jobba runt 04. Var ju just orolig för att skola + nattjobb i resturang branschen skulle tära på mitt psyke totalt. Men grejen är att jag trivs? Så bra med kicken man får mitt i stressen under ruschen vid tre då alla ställen stänger. Kommer nog klara det här fint + känns gött med några extra lax i månaden med det lilla studiebidrag man får.

​Jag lät mig sova tills jag vaknade idag, men steg ändå upp i hyfsat normal tid. Fått en grej för smoothies igen och gjorde en bowl som åts till två avsnitt av Grey's Anatomy. Tror jag mitt i mina hormonella rubbningar låtit den serien tagit över. 

Likes

Comments

View tracker

Hjärnan går på varv och trots övertrötthet efter alla intryck somnar jag alltid efter 02. Men det känns skönt, inte tröttheten då men att få tillbaka strukturen. Att köpa fin'fula skrivblock för en tjuga på TGR och redan skissa ideér på Gymnasiearbetet. Jag vill använda kroppen, fotografi och uppror samt en massa färg, jag vill göra något enkelt men så så bra. Har ni tips?

Milla, Schillerska's Toalett

Igår Torsdag, den veckodag som alltid på nått sätt varit min favorit på grund av sin stavning? Hade vi en riktig lektion och innan det en för lång håltimme. "Vad har ni gjort i sommar"

Supa

Knulla

Slåss

Jag köpte hårprodukter för lite av min lön och badade när jag kom hem, sådär tjugo minuter i åtta följde mamma med för att se Melissa horn i sista minuten, hennes sista spelning för turnén. Det var så bra. Sedan satt jag med knäckebröd i hand och väntade på Hellström's nya, skivan jag inte väntat på.

Ingen oro, Tjabo! Och Gubben berörde mig till tårar igen.

Likes

Comments

​Idag börjar jag mitt sista år i gymnasiet, mina två sista terminer på Göteborgs svarta får inom gymnasieskolor och mamma andas in min lukt likt för 18år sedan då jag fortfarande luktade ny-bebis några månader gammal. Jag är hennes sista och jag skall göra henne stolt. Jag är ett tredje försök. Hennes minsting. Jag kommer alltid vara liten.

Det skall bli skönt, mitt schema är soft och min senaste dag är 15:30. Enda är väl hur man skall klara av att inte kunna fly en Tisdag i berusat tillstånd och vakna i en säng som inte är ens egen. Samt hur jag skall orka jobba natt varannan, ja kanske ibland två helger i rad? Och hur jag dum som jag är lovade att ta körkort innan studenten eftersom ingen av mina två syskon gjorde det. Jag skall bli först med det, jag skall bli först med att studera vidare. 

Well, det skall bli skönt i alla fall. Jag hatar att vara ledig, jag hatar lov. Jag har saknat dig Schillerska. 

Likes

Comments

Somnade innan 05 med tanken om att jag skulle ut och springa idag innan frukost. Drömde mardrömmar om graviditeter och aborter efter att ha sökt upp allt kring hur de olika aborter som finns går till. Vaknade för en stund sen, halsa kaffe samtidigt som sminket blev gjort och nu väntar jag på att Sofia skall komma hit.

Vi behöver en update, tjejsnacks update.

Nu har hon hunnit bli efter 12 och jag har inte sprungit innan frukost eller ätit frukost. Bra med en rutin, att somna i god tid och gå upp runt då det fortfarande är morgon.

Likes

Comments

Hej igen, sådär några månader senare, lagom till sommarens slut. Senast jag visade minsta livstecken ville jag klippa av mitt hår ännu en gång samt färga det svart, sagt blev gjort till hälften och jag köpte den billigaste svarta färg jag kunde hitta och såg ut som en 14åring mitt under en identitetskris.

Grejen med mitt hår är att jag så fort det sker större förändringar i mitt liv väljer just att förändra mitt hår. Som en ny-start typ. Och i Torsdag's klippte jag av det själv och drog sedan ut och drack öl för de pengar mamma skickat över för mat, varför? Jo för det har gått en hel sommar, jag och J har båda insett att vi inte är eller kommer bli något, vi igen. Och jag ville liksom fira med att gå ut en kväll och sedan klara av att komma hem ensam, och vara själv.

Jag har gjort så mycket kul och så mycket dumt. Men det är väl så en 18-årings sommar skall se ut? Ätit bananer till både frukost och middag, följt med främlingar hem. Kommit mycket närmare mina tjejkompisar och varit så jävla singel och så så bäst. Druckit lagom och för mycket bärs samt utnyttjat tinder-snubbar för gratis drinkar när pengarna vart få.

Vart jag vill komma med detta vet jag inte, tänkte mer se om det var värt att lägga ut sig här igen. Skulle det vara kul? 

Likes

Comments

Bilder ifrån 2014

Så fort en förändring sker i mitt liv händer även någon större eller mindre förändring med mitt hår. Oftast rör det en paus, break up, "tid ifrån varann". Men även då min syster valde att flytta hemifrån blev mina toppar i en helt annan färg och jag såg för J*vla knasig ut. Efter att jag vågade ta mig ut ett destruktivt-förhållande gick det hår som brukade räcka till under svanken, endast till mina axlar. Fick en nystart och ville inte att håret han en gång försiktigt flyttat undan från mitt ansikte då vinden blåste hårt. Jag ville inte vara berörd av honom.

Nu är det inte att jag vill vara orörd. Vill ha kvar alla dem minerna för att kunna komma tillbaks till dem. För att komma tillbaks till varann och göra en fortsättning på våran historia. Men jag behöver göra något, något jag kanske ångrar eller älskar. Det är vad jag älskar med mitt hår, skulle det gå helt fel kan det bara klippas av. Och jag skulle nog vara as fet i snagg.

Men men, Idag är jag helt ledig ifrån skolan och studier. Himla passande då jag gått runt med ett illamående i dagar samt inte direkt känner för ett. Så skall traska till Partille för att finna nått att förändra mig själv med, samt en extra present till min bror som fyller år på lördag.

Likes

Comments

Body ifrån Zara

Fokuserar på mig, allt som behövs är att jag blir förälskad i den jag är själv innan någon annan kan komma så nära

Gick en lektion idag, köpte lunch fick tårarna torkade om mina kinder av Milla och nu sitter jag bara här. Sket i att jag har redovisning i mitt slutarbete i psykologi, sket i närvaro, sket i allt. Idag skall jag endast ta hand om mig, tänka på mig, klara att vara själv. Och omringas av vänner i dagarna som kommer.

​Pepp och fina ord alt bekräftelse är mer än behövligt just nu så bomba mig

Likes

Comments

Försöker skriva detta med nylackade naglar, söndags'nöjen i sin ära. Följer mina rutiner om söndagar flitigt. Vaknar när jag känner för det, äter exakt vad jag vill till frukost (idag både soygurt med banan + en Sävedalens'limpa macka) Gick tills benen kände sig trötta och planerade middagen innan jag hunnit med lunch.

Idag vaknade jag dock såpass sent att lunch redan pågick egentligen, fick en kanin kastad över mig då mamma trodde jag blitt bakis på dem två öl jag svepte under gårdagen (det vart jag självklart inte lol) Igår hängde jag i alla fall med Emil, drack öl, promenera i regnet och båda två kom hem flera timmar efter vad vi lovat, himla bra lördag. Idag har jag varit mega seg och planerat att baka rabarberpaj och äta allt själv. Middag orkar jag inte med.

Vad skall ni göra idag?

Likes

Comments

​Hittade denna på Flora Wistöms blogg, som funnit den på Sandra Beijers. Och som den instagram-galning jag är var ju detta ett måste hoho

Vilket är ditt förstauppladdade foto?

Vad har det för caption? Avis? @andreasrudling

När är det taget? 27 december 2012

Minns du någon historia bakom bilden? Min bror och hans dåvarande flickvän skulle lära mig hur Instagram fungerade eh

Har du screenshotat någon bild från Instagram på sistone? Blev fett arg när denna ville följa mig så var tvungen att dela med tjejerna i klassen, anmälde det såklart.

Vem var den senaste du började följa? Bokpoesi

Vilka appar använder du för att ta och lägga upp bilder på instagram? Vsco endast, oftast eller så är dem redigerade i photoshop osv

Vad står det i din profil/bio?

Vilken bild har fått mest likes?

Vill du berätta lite om den? Tog en selfie då mamma målat väggarna vita på nedervåningen, blev smått förvånad men en liten ego-boost gav det allt.

Finns det något konto du följt länge och som du aldrig tröttnar på? Ja! @a.hllstrm är en av många favvosar!

När hänger du mest på instagram? Lite hela tiden, men då jag väntar på bussen, någon lektion eller när jag postat något nyligen.

Scrolla i ditt flöde och stanna helt random. Vilken bild blev det? Denna, ett porträtt jag gjorde av min finaste Emma <3

Vad står det under bilden? Portrait in progress @emmamariaohlson

Gör om det igen. Vilken bild blev det nu? Denna, vid Hagakyrkan. Var päväg till mammas jobb en fredag under en håltimme och fick la hellström-feeling

Vad står det under? "Det blir bra vad som än kommer"

Okej en sista gång. Vilken bild blev det nu? Ett parkeringshus i Sävedalen, eller ah, ljungkullen.

Vad står det under? FredagFreitagFriday (gissar på ett det var fredag lool)

Kan du tipsa om något inspirerande matkonto? Vår allas Julia! @plantpoweredpantry

Något djurkonto? Uhm, följer någon räv och en igelkott. Men minns inte vad dem heter :(((

Kläder? Monki följer jag, himla bra!

Har du någon gammal upplagd selfie du kan visa? Jag och min lille snubbe

Slutligen, vad heter du på instagram? @zuzweit !

Likes

Comments