View tracker

Har ju endast jobbat hela helgen och alltså gått upp efter 04 och kommit hem vid halv två och sovit bort hela dagen. Lite som när man vart ute. Men istället för att spendera massa på öl kommer det trilla in en eller två laxar. Skönt. Men, idag vaknade jag upp med feber likt förra veckan och bihålor som värker så är hemma första lektionen i alla fall, kan ju alltid bli bättre.

För veckan har jag bara planerat att jobba lite på en fotoserie, boka in möte med syv och påbörja ett nytt mål! Tänkte försöka lyckas blöja cirka en bok i veckan i år. Älskar ju att både skriva och läsa, mamma nämner ständigt hur duktig jag är på att exempelvis "förklara mina känslor i text" Och att läsa andras ord är en himla bra strategi för att kunna skriva ännu mer och få ett ännu större ordförråd. Så denna vecka, vecka 4 är det, Den allvarsamma leken Delar upp hela bokens alla sidor på sju och med att jag läser denna i telefonen blir det cirka 70 sidor om dagen.

Kände för mycket till denna, får sluta hantera mina känslor med att försöka glömma dem.

Likes

Comments

1.Veckan började med att jag inte ville ha vecka tre alls, postade en kaffe från helgen och klagade eller gnällde. Något folk ofta påpekar om mig, mitt ständiga gnäll.

2. Sökte hans uppmärksamhet med det starkaste jag har, kroppen. Och en citat som caption, antagligen snott från någon Linnea Henriksson - låt.

3. Var ju också hemma i Tisdags, skolade för att klippa och klistra samt skapa konst. Gjorde gifs och hade ont i lilla hjärtat.

4. Onsdag, jag bestämde mig för att må bra, vilket jag gjorde samt att slå min ÄS. Åt två riktiga mackor till frukost, sushi till lunch och sen pasta till middag. Hade ångest, andades frisk luft och fick fina ord skickat till mig. Somnade nöjd och klarade hela dagen.

5. Fick ändå till en fin bild, efter en bra torsdag trots att jag försov mig och inte hann någonting men ändå så mycket.

6. I fredags efter att jag kommit hem från stan runt efter lunch, kom ner till köket och fann min bästa(Djur)vän i sin lyckligaste stund i livet tuggandes på bröd och banan.

7.Promenerandes hem från jobbet i lördags strax efter ett, hela götet var dimmigt.

8. Linnea med tuttarna since vallhamra, vad folk kallade mig i grundskolan. Moget va, fast gillar det, inte då men nu.

Likes

Comments

Har min första jobb-helg för i år och sedan nyår, känns faktiskt himla skönt. Är en bortskämd ungdom med mitt jobb som både är kul och behandlar mig bra + att det är dem helger jag jobbar som jag faktiskt mår bäst av. En vanlig helg = att sluta tidigt en fredag, sms:a runt och mötas på Hops, också är helgen plötsligt förbi och man har säkert haft jätte kul men vart alldeles för drunk för att minnas.

Men som sagt, i helgen har jag planerat jobb och sen är jag även helt ledig idag denna fredag. Skall gå en lång promenad när det är ljust, traska in till studion och planera min nästa gadd med tatueraren och shoppa belöning till mig själv samt käka snickers. Fett bra fredag egentligen och på lördag skall jag antagligen fota mina SäveD'Orros<3

Och ja, försökt att ständigt påminna mig om hur bra och stark min kropp är denna veckan. Som det där ständiga återkommande löften till mig själv att äta bra och älska mig vilket gör en fri från bulimi och anorexi. Det går åt helvete just nu på den fronten för det mesta men idag när jag egentligen inte är så väldigt snygg och magen är svullen efter precis uppäten frukost tycker jag fan i mig att den där kroppen ser himla fin ut. Kvinnokroppen är konst, den vackraste typen av konst.

Likes

Comments

Denna vecka har liksom sprungit iväg. Dels för att jag saknat orken, lusten och självkänslan. Totalt faktiskt. I tisdags vaknade jag med såpass mycket självhat att jag vände i dörren påväg till skolan och spenderade dagen insvept i en filt. var kanske behövligt vad vet jag?

Det blev i vilket fall som helst bättre igår, onsdag. Åt väldigt bra, var hyfsat pepp och strukturerade upp min vardag och skolgång. Skrev listor och prickade av samt hann skriva ett helt kapitel av det där långa jag bara skriver och skriver på. Och ja, fick världens ryck idag efter skolan och traskade iväg till den där studion jag så länge bara tyckt verkar bra och bokade in en tid för ännu en tatuering, känns bra för själen.

Likes

Comments

Tisdagar är numera min sovmorgon's morgon tack vare kurs som tog slut förra terminen vilket gjort att vi börjar efter lunch med endast en lång jäkel till bildlektion. För mig är sovmorgon att gå upp lika tidigt som andra dagar, starta dagen på exakt samma sätt som tidigare men ha tid till, nått? Kanske skriva klart den där uppsatsen om ett konstverk eller som nu, fundera över om jag vill ha ännu en knäcke med avokado till nästa avsnitt av Top Model.

Skrattar smått åt min "att göra Måndag-lista" Hur jag gav mig själv en mjuk start på veckan efter helgens nätter utan sömn, med punkter som "Tvätta sminkborstar" "Duscha" och "ät mellanmål" Men jag somnade när jag kom hem, efter en kopp kaffe och 20 minuters skrivande på en uppsats så somnade jag tills runt innan 21 då mamma tvingade i mig banan och varm choklad på havredryck.

Likes

Comments

View tracker