Fredag, andas ut och skiter i högen skolarbete på skrivbordet. Jag tar det i morgon istället. Ikväll skall jag ut, dricka öl och omringa mig av bra, så fult fina människor. Bli full, kyssa någon annan. Må, må så jävla mycket.

Hade en lektion idag, konsthistoria. Vi skall närma oss ett verk och mitt arbete är på en av mina favoritkonstnärer av dem verkande i Göteborg. En spårvagn, med brandgula toner runt om. Jag tröst-shoppade efter skolan, med Milla.

S å b e h ö v l i g t

Nu skall jag gå ett varv runt härlanda, duscha extra länge och varmt, sminka det trötta bleka ansikte och sedan dansa till samma låt, på repeat.

Finast utan filter - Nadja evelina 🎶

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Illustrera barnböcker, det är ju kul, tror jag. Eller en språkkurs, teckenspråk! Ah fanns ingen kurs. Håller mig till det esteta, ah behöver en portfolio. Har ingen portfolio. Vad som händer om en sitter sista dagen och under de sista timmarna det fortfarande går att söka skaffar sig ett konto och, gör ingenting.

Jag har haft min plan, eller tanke. några fristående kurser, helst på HDK. Det gick ju, bra. Under mitt sista utvecklingssamtal fick jag tipset om ett förberedande år, "kör på KV, där gick jag för hundra år sedan innan jag sökte in på HDK" Men jag känner mest, att jag faktiskt inte vet hur och vart eller till vem, vad varför. Jag söker in. Tänk om dem gett oss några timmar i att bara lära oss söka vidare. Jag vet ju vart jag vill men hur fan skall jag ta mig dit? Nog med tankar i text med mig själv. Igår vad i alla fall, om en missat. Sista dagen för att söka in till utbildningar och kurser för högskola. Jag skaffade mitt inlogg, igår. Jag kollade igenom allt, igår. Det var för sent att börja med detta, igår.

Jag planerar att i, maj? Tror jag antagningen är, söka in till KV. En konstskola här i Göteborg, för ett förberedande år. Jag kommer göra typ, exakt vad jag gjort nu mitt sista år på Bild&form-linjen, men utan de tråkiga kurserna. Jag kommer ha ett år av bara dem kurser och ämnen jag brinner för, lyckas bygga en portfolio och ha en bättre chans då jag bestämmer mig för att söka vidare "på riktigt" Eller en bra start på nått mer vågat, våga satsa på konsten, frilansa, hitta min stil.

Likes

Comments

Från 2016, självporträtt

Om, en tråkigt vardag, ätstörningar, vegan-käk och en & annan bakfylla. Eller om Håkan Hellström. Typ, vad det alltid handlat om, i varenda tumblr eller blog, inget jag brinner för direkt bara råkar ut för, så let's starta om och fokusera på sådant jag bryr mig om, typ foto, konst och billig öl. 

Kändes gött att radera allt, inse att studenten sådär mega nära och även ett helt nytt kapitel, så jag börjar om, lägger den där skiten bakom mig, typ.

Från 2016, nära Järntorget.

Heter Linnéa, fyller nitton i slutet av månaden och vill bli saker som, konstnär, bildlärare och författare när jag blir stor. satsar på typ alla. Annars jobbar jag inom resturang, älskar att laga mat och äter nog egentligen helst veganskt. Bor i Göteborg och kommer la alltid tillbaka till den stan så fort jag får för mig att lämna.

Likes

Comments