Morrn!

Fotade ju Simon igår, i tidig vårsol men värsta kylan (så snälla påminn mig ännu en gång att köpa ett par handskar för nästa lön) Var i alla fall himla kul, så längesen jag använde kameran. Ångrar så att jag inte valde Foto2 nu sista året, men men ett E i en tyska1-kurs jag aldrig går till går la att leva med det också.

Vi tog oss upp till "utsiktsplatsen" nära Järntorget. Frös både röv och händer av oss men fick till en hel del bra. Älskar att fota mina vänner och älskar att cirka alla mina vänner älskar att bara få ett par bilder tagna gratis, men jag får shoutouts för Zuzweit

Likes

Comments

Alla hjärtans dag!! Och jag kunde inte bry mig mindre, eller. Aa. Mötte i alla fall upp Simon. Tog en kaffe och pratade om hur livet vore bättre med en daddy. Taggade studenten och tog åt oss av solen!! Så kallt men skönt med vårkänslor.

När röven likt fryst fast på Da matteos uteservering tog vi oss upp på en höjd så jag fick ta dem porträtt jag så länge lovat. (Kommer upp senare) Bra Tisdag i alla fall!

  • 141 readers

Likes

Comments

Hej!!

Varit borta i en vecka och inte för att jag vart busy woman direkt, utan saknade bara lust. Har dock fått tillbaka min kreativitet! Så himla skönt, Well.
Det senaste har jag gjort saker som att:
Träffat Hanna och Sofia, ätit väldigt stora mängder chia-pudding. Gråtit en hel fredag istället för att gå ut och sedan spenderat helgen med NK-shopping. (Mhhhm ny jacka och grejer, bra för själen)

Idag är det i alla fall Torsdag och imorgon får jag lov. Fyfan vad jag behöver det. Behöver egentligen allra mest studenten då jag gått och blitt så extremt trött på skolbänken, men men. Kommer la ångra mina ord och saknar vårt allas Schillerska sådär två veckor efter urspringet.

  • 159 readers

Likes

Comments

Hallo,

Fredag. Älskar fredag, mest av allt. Vi har en lektion och det för kursen konsthistoria. Alla är lite trötta men väldigt glada och ämnet är intressant. Glömmer dock alltid äta lunch och blir illamående av prillan under läppen på bussen hem. Men men, på min att göra lista finns fyra punkter. Att kolla på senaste avsnitten av Greys anatomy och dricka kaffe, skicka in uppgiften i svenska och träna om jag känner för ett.

Sen ikväll skall jag duscha länge, klä mig i nått jag trivs i och dra till andra lång. Bra fredag!

Likes

Comments

Eller icke, heh. Min hy har gått bananas och inte mot det positiva hållet. För när hjärtat värker och mensen kommer är det faktiskt så himla helt okej att äta snickers eller lösgodis till middag varje kväll (vilket jag också gjort) minus vatten samt det där med att tvätta bort den bortgråtna sminkrester. Så min hy är verkligen värre än artonåringen som var tvungen att börja jobba på BK (lol det var ju jag för några månader sen)

Och innerst inne vet jag att detta både är så bra och så icke bra men fan vad det bränner. Kaffesump + kanel, två av mina favvosar när det gäller mycket och då också när det kommer till ansiktsmasker.

Blandar: Sumpen från morgonkoppens kaffe + en massa kanel. Sen kan man ju också kleta med lite kokosolja för kokosolja botar ju allt ifrån klamydia och gonorré (nej)

Den känns i alla fall hjälpa. Annars använder jag cirka alltid kaffesump som peeling, kropps-peeling. Luktar man fika efteråt.

Annars då. Det är Tisdag, jag börjar efter tolv men vaknade innan 07

Likes

Comments