Tyckte att Canggu var väldigt fint. Bodde på ett bra hostel (blev dock utkastade sista natten för att personalen missade att vi hade bokat en till natt), men löste sig. Surfat, tränat, festat, åkt moppe. Typ så. Och nu är vi i Ubud. Isabella och Olivia är på marknad, Lisa och jag kör poolhäng.

  • Resor

Likes

Comments

Åkte en sväng till Uluwatu idag. Aporna tyckte det var dags att slänga mina typ 8 år gamla flip flops (?!?!?!? oki var väl kanske dags). Dom slets i alla fall av direkt, så köpte nya skor, gick till en strand och åkte hem igen.

Imorgon: Surf och Canggu!

  • Resor

Likes

Comments

Fick både sol och solnedgång idag. Amen.
Hyrde en bädd på Potato Head som vi hängt i hela dagen. Solat, druckit goda drinkar och hängt i poolen. Och tryckt godaste burgaren jag någonsin tryckt.

Är ni på Bali så är detta ett ställe ni inte får missa! 5/5 toasters får det av mig.
Sist jag var där åkte vi bara dit lagom till solnedgången och stannade någon timme. Men rekommenderar att åka in tidigt på fm, hyra bädd och hänga där tills solnedgången. Älskar solnedgångar.

  • Resor

Likes

Comments

Har det fortfarande bra. MEN. Vädret. Inte haft tur alls med det. Fint några timmar men annars regnar det eller är mulet. Och jag är en rastlös själ. Gått och kikat i alla mysiga butiker i Seminyak, slagit ihjäl massa timmar på massage. Och mat såklart, är ständigt hungrig här haha. Hemma också i och för sig.

Men är som sagt en rastlös själ, och finns inte hur mycket som helst att göra när vädret sviker. Så hoppas verkligen på sol snart. Och solnedgångar. Fick en halvbra på Koh Lipe, annars noll.

Skulle egentligen hängt på Potato head hela dagen idag, men vädret da. Så blev frulle på Café Organic. SÅ GOTT. Sen strandhäng på kvällen. Gör ett nytt försök med PH imorgon. Godnatt!!!

  • Resor

Likes

Comments

Framme i Kuta!!! Så speedad över att vara här igen haha. Verkligen längtat hit.
Klockan är 02.30 och vi har precis stekt pannkakor. Bor på Captain Goose, verkar vara ett soft ställe! Pöss.

  • Resor

Likes

Comments

Sista natten i KL då.
I förrgår var vi på Reggae Mansion med ett gäng killar från hostlet. Blev en lyckad kväll.
Sov till fyra dagen efter haha så fick ju inte asmycket gjort igår. Men köttbullar på Ikea hann vi med. Köttbullar, sås och POMMES???? Besvikelsen när det inte fanns mos alltså.

Idag har vi varit på ett köpcenter och åkt karusell. Och shoppat lite då. Men karusell var ju höjdpunkten. Fanns två våningar med tivolin på. Så mamma Isabella och mamma Lisa lämnade Emilia och Olivia med alla andra barnen, lät dom åka tills dom spydde och hämtade dom en timme senare. Sen köpte vi frukt och nu ligger vi på hostlet.

Imorgon kväll flyger vi till Bali, siktar på 3-4 veckor där. Puss.

  • Resor

Likes

Comments

  • Resor

Likes

Comments

Tog tyvärr för många icke-bloggvänliga bilder från moskén vi besökte sista dagen på Langkawi haha (slöja/burka???? var tydligen inte min grej). Men moskén var ju i alla fall väldigt fin.

  • Resor

Likes

Comments

NATTmarknaden stängde 22 (????) så detta och sticky rice var det enda jag hann med. Men gör inget, har ju ca 3 månader på oss att gå på fler hehe. Det känns ok. Att det bara gått två veckor av resan och att vi har det bästa kvar.

Likes

Comments

Tredje och sista natten på Langkawi. Idag har vi hängt på stranden och ikväll ska vi på nattmarknad.

Imorgon tar vi färja + nattbuss till Kuala Lumpur. Sen äntligen BALI ❤❤❤

Likes

Comments