Hei, har ikke blogget i det siste for jeg var blant annet på fjellet i helgen og stod på ski med kjæresten og familien hennes, tenker jeg skal blogge litt om det iløpet av denne uken med noen bilder til! 😃

Jeg går jo som sagt på Media & Kommunikasjon, der jeg jobber mye med grafisk designing, og dette er noe jeg holdt på med selv før jeg begynte på MK for snart ett år siden, og i det siste har jeg faktisk tjent litt penger på og lage blant annet logoer/plakater av akkurat dette med grafisk designing.

Så dette er egentlig bare ett kort innlegg der jeg sier sorry for at jeg har vært lite aktiv, og at du kan gjerne sjekke ut nettsiden min for akkurat dette temaet. Og om du har noen spørsmål eller har lyst på logo/banner/plakat/header osv, send meg gjerne en melding så kan vi diskutere pris.Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg går nå første året på videregående, men vet fremdeles ikke helt enda hva jeg har lyst og jobbe med når den tid kommer. For jeg har alltid vært veldig interessert i musikk, har alltid hatt lyst og enten bli artist og bruke musikken til og forandre meg selv og andre rundt meg, men 'The Rap Game' handler jo ikke om hvor flink man er med musikk lengre, som er sløkket, nå handler det egentlig bare om og ha en sykt fet bakgrunnsmusikk. 

Jeg valgte Media & Kommunikasjon på videregående for jeg var usikker på hva jeg hadde lyst og jobbe med, og ville ikke gå på Musikk Dans & Drama for det var altfor mye teorifag, og jeg trengte virkelig en periode der jeg fikk velge litt selv hva jeg skulle gjøre.

Jeg er glad for at jeg valgte og gå på Media & Kommunikasjon for det ente opp med og være noe jeg faktisk var ganske flink til, jeg lagde en del logoer og lignende før jeg begynte på linjen, og nå er det noe jeg jobber med flere timer i uken, og forbedrer meg etter hver gang.

Jeg er heller ikke en av de som skal jobbe for og tjene masse penger og for å ha den fineste bilen og lignende. Jeg kommer til og jobbe med noe som er 'kunst' på min helt egen måte, om det er og lage instrumentaler innenfor musikk, eller sanger, eller kanskje til og med noe innenfor media.

Slutter dette innlegget med og vise fram noen bilder jeg har enten tatt eller hvert med på i mediatimer.


Likes

Comments

Så jeg tenkte jeg sku snakke litt om musikk, om hvordan det forandret livet mitt på veldig mange måter. Jeg begynte og skrive mine egne låter da jeg var mellom ti-elleve år gammel, jeg begynte med dette fordi jeg følte det hjalp meg mye.

Jeg spilte inn min første sang i studio en gang i August - 2011. Fikk masse gode tilbakemeldinger, men også masse dumme, men at folk sier negative ting over en YouTube kommentar har aldri stoppet meg i og fortsette. Jeg dedikerte den sangen til min far for det var eneste måten jeg klarte å sette ord på hvordan jeg hadde det og hvordan ting var. Sangen heter Pappa Jeg Er Lei Meg, klikk her for å høre

Etter noen år med både gode og vonde kommentarer på det jeg har skrevet i musikk, lagde jeg en Pappa Jeg Er Lei Meg V.2 der jeg på en måte kunne vise alle at etter fire år så forandret jeg mye med musikken.

Jeg kommer aldri til og bli en party-rapper som rapper om sex, doping, alkohol og hvor sykt 'badass' de er, for den største grunnen til at jeg begynte med musikk og har lyst og fortsette med musikk er fordi at det forandret livet mitt på en veldig positiv måte for det funket som terapi for meg.

Har du lyst og høre på sangene jeg har snakket om, eller andre sanger jeg har laget så trykker du HER. Håper du har en fin dag videre.

Likes

Comments

Så vet egentlig ikke hvordan jeg kan starte denne historien, for jeg husker så smått av alt som har skjedd. Men tenker og skrive ett par innlegg framover om ting som har skjedd opp gjennom årene som har gått.

Så det har egentlig alltid vært en 'karusell' fra at jeg har fått høre av min mor at vi reiste i frykt og redsel fra min far da jeg var to år gammel, til at vi flyttet rundt fra hjem til hjem for og klare og holde oss i livet som blant annet krisesenteret. Men ting roet seg ned etterhvert og var hos min far hver andre helg en periode, men som jeg sa tidligere husker jeg veldig smått. Ting ble egentlig aldri ett 'far & sønn' forhold for han brukte stoffer og tar jeg ikke feil gjør han det fremdeles.

Jeg har egentlig aldri hatt noe skikkelig kontakt med min far eller hans side av familien bare litt kontakt ett par ganger i året, da han havnet i fengsel føler jeg at alt forandret seg for lillesøsteren min som var fem år på den tiden, havnet i fosterhjem hos tanten vår, for både mor og far var narkomane og kunne ikke ta seg av henne. Min eldre bror havnet også i fosterhjem og endte til slutt opp i et fosterhjem i Egersund hos en tante. Jeg har heller ikke samme mor som min bror eller søster.

Og for meg ble ting egentlig bare verre og verre. Jeg sluttet og gå på skolen over en lengre perioder, i begynnelsen av åttende-klasse følte jeg meg egentlig ganske bra og ting gikk vell ganske greit kan man si. Men utover niende-klasse gikk alt rett til helvete, jeg var hjemme så og si hver dag og klarte bare ikke gå ut av sengen og komme meg på skolen, hadde ikke noe problemer i og være hjemme og spille xbox og gjemme meg på rommet for der kunne jeg bare stenge alt ute. Var så mye vekke fra skolen at barnevernet ble blandet inn, som da gjorde ting ti ganger så verre og ting ble egentlig ikke bedre.

Jeg hadde alltid håp om at jeg skulle klare og holde hodet hevet og klare meg, men selv nå er jeg egentlig ikke helt sikker på hvordan jeg skal klare det. Men en ting er sikkert og det er at uansett hva som skjer, kommer jeg alltid til og holde hodet hevet.

Likes

Comments

Ja, dere som kjenner meg tenker sikkert at det er rart at jeg begynte å blogge. Men dette blir ikke en rosa blogg om det var det dere tenkte. Måle mitt ved denne bloggen, er å dele med dere hvorfor ting er som de er for meg, også tanker og meninger jeg har. Alt fra politikk til musikk, så ja det blir en del forskjellige innlegg her.

Kort om meg. Som dere kan se, heter jeg Ruben Johannes Moe, og bor hjemme med min mor, stefar og søsken. Dette er noe jeg kommer til å snakke en del om på bloggen, da jeg ikke har kontakt med min far, og hans side av familien.

For og gjøre det lett for dere, så legger jeg inn en link til en YouTube video som har med min far og gjøre. TRYKK HER så håper jeg at dere liker det dere hører, og at dere kommer tilbake for innlegg som kommer i nærmeste framtid.


Likes

Comments