Riktigt härlig och mysig tröja från Gina tricot!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev det brunch hemma hos mig! Jag bjöd på mackor, ägg, smoothie och pannkakor. Det blev lyckat och så mysigt verkligen. Sen blev det träning. Nu kolla film:) 

Likes

Comments

När man äntligen mår bättre. Nu har jag precis gått ut ifrån lägenheten och är påväg till Göteborg :) En solig dag också! 

Likes

Comments

När man är sjuk hemma så är det viktigt att unna sig en god god frukost <3 det känns automatiskt som man blir friskare då :)

Likes

Comments

Dessa snygga byxor ifrån indiska är så otroligt sköna! Älskar dom <3

Likes

Comments

Då va det dax för bröllop igen!

Denna gång va det sång som jah stod för och sedan barnpassning. Det gick så bra. Vädret va väl inte på topp men oj så bra dagen var ändå.

Det är kul när man får fixa sig lite extra fin i håret när det är sånna här grejer!

Likes

Comments

När det finns lite sommar kvar i luften då blir man riktigt glad! För här i veckan kändes det som hösten var här. Men jag vill gärna ha lite sommar mer tack!

Nu ut på promenad

Likes

Comments

Äntligen äntligen Fick man sitt hår fixat hos frisören. Jag har ju väntat så länge med det. Och fixat endel med det själv hemma hehe. Så nu va det äntligen dax! Och jag blev så nöjd! Känns som att det händer så Mycket mer när det blir olika färger i håret!


Nu lite lunch😍

Likes

Comments

Idag sprang vi Color run!!

Oj oj va kul det var. En bana på 5 km med hinder och färgbomber. Va helt slut när jag kom hem. Här får ni lite bilder :)

Likes

Comments

Men oj förlåt va seg jag har varit!

Jag har bara haft svårt att hitta ro till att skriva å lägga upp här. Jag ska nu försöka igen. De är ju kul att få gå tillbaka å se vad man har gjort!


När min kompis va här hos mig på västkusten så drog vi ut till smögen!

Vi strosade runt på smögen bryggan och satt oss på en bänk. Bara njöt där utav utsikten och människorna. Kvällen avslutades på tanum strands after beach ❤️

Likes

Comments