Tårarna rinner och mina händer skakar för jag är så jävla förbannad. Det var längesen jag känt mig så förtryckt på grund av mitt kön och min sexuella läggning. Är bara så obeskrivligt förbannad och vill bara skrika och slå i dörrar för jag blir så jävla jävla arg.

Jag och Filippa plus några tjejer skulle visa våra bröst på skolans prideparad. Jag blev sååå glad att skolan skulle arrangera en prideparad och uppmärksamma hbtq och att äntligen äntligen att jag skulle få sätta ner foten. Men nej det får jag inte göra. En parad som ska hylla mig som hbtq, får inte ta plats eller representera mig själv i denna jävla fucking paraden och jag blir så förbannad och arg.

För idag tog rektorn in mig på sitt kontor och ville prata med mig, om att jag inte ska få visa mina bröst.

I skolan tar sig killarna av sig tröjorna på gåsruset, på gympan och när de solar på skolgården. Därför tänkte jag, att jag som kvinna också borde få visa mina bröst - för jag menar vad är skillnaden? Skillnaden är noll det är bara samhället som gör skillnad på det.

Jag sa detta - att killarna fick visa sig i bar överkropp. Han påstod att det var skillnad på våra bröst, bara för jag är kvinna. Vi sa så mycket och allt är bara suddigt i mitt huvud för jag blev så jävla upprörd. Min röst bröts och jag fick tårar i ögonen på samtalet för jag kände mig så förtryckt, förminskad och kränkt. Jag kände mig så jävla jävla ledsen att en manlig rektor ska sitta och förminska min kamp.

Dagy är skit. 90% är rasister som springer runt. Nazister ritar hakkors på skolbänkarna och sätter på klistermärken där de står att flyktingar inte är välkomna. Vår skola är så jäkla störd och tycker det är så fruktansvärt dåligt att jag som vågar säga till - det är jag som blir tillsagd och ner tystad.

Jag skiter i om någon skulle bli obekväm av mina bröst - då får dem gå därifrån. Det är inte mitt fel att andra har en skev kvinnosyn. Jag ska inte behöva förminska mig för mina förtryckare. Jag ska ta plats och bli representerad. Men nej.

Är så jävla klar med denna skola. Om tre veckor kommer jag fly härifrån och ALDRIG sätta min fot här igen. FYFAN. Sitter liksom i en korridor och tårarna rinner för känner mig så fucking förminskad. Spyr på Dagy, äckligaste skolan någonsin.

Nej men istället för att bryta de förtryckta samhället så hyllar vi det, rätt väg att gå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments