Hej bloggisen och alla kära läsare. I'm here and alive och idag tentade jag av genusvetenskapen - jag tyckte provet var enkelt och hoppas på godkänt och i så fall kan jag kalla mig genusvetare!!!!

Denna höst har jag kämpat!!! Jag har pluggat och jobbat heltid och jag hat verkligen inte haft något socialt liv. Jag vill bara bevisa för mig själv att jag klarar vad som helst, att jag kan kämpa och jag kan nå de mål jag sätter upp. Vilket jag bevisade att jag kunde och det känns så bra. Nu är jag dock överlycklig att skolan är över och jag kan få ha ett socialt liv också.

Jag gick upp 07.00 imorse, skrev tentat, jobbade 15-00 och därför har jag inte bloggat idag ännu heh. Sen så har ju skolan tagit den fritid jag brukade lägga på bloggen så bloggen har hamnat om is - jag VET det och jag märker det på statistiken också tyvärr. Men jag är tillbaka nu mina vänner och är här för att stanna.

Likes

Comments

Alltså helt serr whatzupp med detta väder?? All trafik är helt inställd och inga vägar är plogade så jag är som bambi på hal is när jag försöker ta mig till och från jobbet. Alltså jag hatar verkligen vintern och jag hatar verkligen att frysa. Varje jul blir jag påmind om att jag inte vill bo i Sverige när det är snö och kallt. Det behöver inte vara sommar och 30 + hela tiden, men jag tycker verkligen inte om att frysa och även om jag har hur mycket kläder som helst eller ligger under tre täcken fryser jag ändå, för själva känslan av snö och minus gör det typ kallt.

Likes

Comments

Denna palett fick jag med mig hem i förrgår!! Snackade ju om att köpa en till naked palett, och denna var min favorit. Älskar dessa neutrala och jordnära färger, också att alla färgerna är matta och inte glittriga. Har provat den svarta och den röda än så länge och jag är nöjd, tycker verkligen denna palett är den en ska köpa först av ögonskuggor då dessa färger är så simpla men ändå så enkla att göra snygga sotningar med osv.

Nu ska jag rulla till jobbet, mår dock inte så bra efter igår. Min mage klarar inte av alkohol, trots att jag endast drack två glas vin och kroppen och huvudet mår bra i sig, så krånglar magen så fort jag dricker alkohol så blir allt förstört ändå, jättekul:) Men jag får väl skylla mig själv heh:/

Likes

Comments