Hej allihopa!

Idag har jag varit så himla seg, jag undrar är det möjligt att vara bakis 2 dagar streck? Isåfall avsitter jag min tid just nu. Imorse vaknade jag och var så himla sugen på en god frukost med bullar, te och riktigt god tropisk juice(my fave).Idag började ju en ny vecka och varje måndag brukar jag faktiskt just göra en god frukost och avnjuta ett avsnitt av Game of thrones, för er som såg de senaste avsnittet kunde jag knappt andas genom slutscenen. Iallafall, denna veckan har jag faktiskt ganska mycket för mig. Idag ska jag träffa min kära vän som nyss landat från Spanien och bara snacka och mysa lite. Men under en 3-dagarsperiod ska jag roligt nog jobba i Köpenhamn för det holländska modehuset Van Gils under Copenhagen Fashion Week, som startar imorgon. Köpenhamn har alltid varit en stad för mig och hade jag haft möjlighet hade jag inte tvekat att flytta dit. Jag älskar Köpenhamn för deras urbana miljö och jag känner att deras stil är så nytänkande, så varför inte jobba där? Denna säsong SS18 blir faktiskt min andra gång under Köpenhamns modevecka. Jag fick detta assistentjobb via en god kontakt i februari då jag jobbade för den dåvarande säsongen AW17-18. Detta jobbet är verkligen givande, speciellt eftersom man får träffa så många människor som är intresserade av det man själv är (för de som inte känner mig jag+mode=sant). Jag är så förväntansfull att få se hur de nya kollektionerna ser ut från de olika modehusen, de är så intressant att se hur de anpassat kollektionerna till region, i mitt fall Skandinavien. Jag ska försöka dela med mig av hela min upplevelse så mycket det går, när jag inte sitter på möten hehe, annars blir det nog ganska tråkigt. Jag tog några bilder som jag tänkte dela med er från min senaste gång jag var där. Jag är så ledsen att jag inte tog bild på den fantastiska frukostbuffén, den var så fin med massa croissants, yoghurtskålar och massa annat gott!! This time i will.

- Rick -

Likes

Comments

GET TO KNOW ME

1. Jag kan inte äta oliver

Oliver har alltid varit någonting som jag velat tycka om, för det ser gott ut och tillför något extra på ostbrickan. Men det kommer verkligen inte ner i halsen och smakar någonting oliv så måste jag spotta ut det direkt. En gång när jag var på Subway så hade personalen där råkat lägga i en olivbit på min sub, och när jag märkte sprang jag direkt till toaletten och höll på och spy haha. När jag kom fram till toaletten var den dock upptagen så jag kutade ut framför Subway och spottade ut allt jag hade i munnen. Personalen på Subway måste verkligen trott att jag tyckte att deras sub var äcklig. Jag älskar subway, tål dock INTE oliver.

2. Jag är en fikaperson

Asså finns det något bättre i livet än att ta en sig en fika med en god vän eller någon mysig? Jag älskar och fika och ibland gör jag det ungefär 4 gånger på en dag hehe...

3. Kär?

Jag tycker inte att jag är kräsen alls men mina vänner tycker jag är den mest kräsna personen typ vilket jag absolut inte håller med om. Men iallafall, så har jag varit riktigt kär 2 gånger,

4. Jag är såå inte envis

Jag försöker tänka mig själv som någon som håller sig till sina egna löften, men jag suger verkligen på att fullfölja mina löften. Till exempel, om jag vill sluta äta någonting så gör jag det typ en dag sen bara skiter jag i allt. Samma scenario skedde när jag skulle börja gymma och använde gymkortet en gång under hela året.

5. Nudlar = mitt liv

Detta är möjligtvis fett kliché eftersom jag kommer från Thailand, men om jag hade kunnat leva på nudlar hade jag gjort det. Dock är de svenska nudlarna inte så goda men det finns ett märke som heter MAMA och det ni är GULD.

6. En äkta rödvins människa

Jag är rödvinets största fan, och ju torrare det är desto bättre!

7. Jag är inte en människa som tar det första steget

Vad det än kommer till tar jag nästintill aldrig första initiativet, relationer, på fest och liknande ja you name it.

8. Skrattar i alla situationer

Jag skrattar verkligen alltid och när det kommer till obekväma situationer så skrattar jag typ alltid.

9. Jag avskyr trångsynta människor

Behöver man egentligen säga mer? vem hatar inte trångsynta människor?

10. Jag ogillar mycket närhet

Detta är lite ironiskt för när jag väl känner för det kan jag va fett mysig av mig, men om någon oväntat är närgången blir jag faktiskt lite obekväm och äcklad hahaha.Likes

Comments

Godkväll!

Från första början var tanken att jag och min tvillingsyster skulle skapa en blogg tillsammans, tragiskt nog blev det inte så. Jag ville starta något eget och jag älskar att skriva, framföra mina åsikter och dela bilder med andra, därför passar en blogg mig perfekt! På min sida delar jag med mig av min vardag, min stad, intressen och hur fantastiskt roligt det är på vägen i livet. Jag hade tidigare gjort massa inlägg på vår gemensamma blogg som vi skulle länka ut, men det gör väl ingenting med en fresh start?

För en liten uppdatering har jag haft en sjukt rolig helg med mina vänner. Under helgen hölls den årliga house musikfestivalen Big Slap hus. I år var det deras 5-års jubileum och flera stora Dj's som Alesso och Steve Aoki befann sig på plats. Sammanfattningsvis var det sjukt roligt, dels musiken och alla härliga människor man träffar. Idag var det Prideparad i Malmö och jag ville så gärna gå men jag är helt död i kroppen och orkade inte alls gå upp ur sängen imorse, inte nu heller för den delen. Men Kärlek till alla som var där!! Här kommer lite bilder från helgen iallafall.

Likes

Comments