Jag kände att jag behövde starta en blogg om milan. Nattstad är verkligen inte forumet där jag ska skriva om mitt lag därför har jag valt att blogga under en ny adress som är passade och till en super snygg design. Det är bara att följa den och ingenting annat för jag kan endast lova er att denna blogg kommer att bli grymt bra! Alla milanistas, följ mig på denna blogg:

 

http://ilmilanista.blogg.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det Il derby della madonnina! Slaget om Milano! Det tog endast 5 minuter för att tysta de galna interfansen som satt på läktaren på San Siro! Vem var match hjälten? Ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic. Vi ägde matchen från början till slut och vi lätt de komma till skott vid början av andra halvlek men de hade inga farliga chanser. Vi stod emot Inter med en man mindre på plan.

Nu leder vi ligan med 6p före de blåsvarta. Så sak det se ut fram tills vi har scudetto i famnen!

Så här såg kungen av Milano efter han satte den straffen, Ansikten vänt mot interklacken, händerna i luften och tystade dem med att fira sitt mål. Grande Ibra!

Likes

Comments

Glömde lägga upp laguppställningen! My bad! Men matchen slutade verkligen bra för oss rossoneri. Vi vann med 1-2 tack vare Ibra och Robinho :)

På lördag möter vi gamla damen, dvs Juventus. Jag tror inte att jag kommer uppdatera på lördag eftersom jag är i Malmö dåva. Malmö var den lilla miniresa som min söta mor lovade mig.

Men jag hänvisar er dessa bloggar om ni vill hålla er uppdaterade om AC Milan.

http://acmiilan.blogg.se & http://miilanbloggen.blogspot.com 

Likes

Comments

Som ni har märkt så spelar Milan mot Napoli imorgon! Mer om laguppställningen kommer imorgon!

Likes

Comments

Hejsan!

Ett tag sedan jag skrev.. Sketsamma. Jag är hemma idag från skolan för jag mår inte så bra, jävla värk. Snart är det lov och jag säger bara HA DET GBG! Nästa lördag är det off to go to .... :)

Idag ska jag ta tiden att städa mitt rum, för det ser ut som verkligen om det har varit krig här. Sedan ska jag plugga lite och ta det lungt, det är trots allt fredag ladies and gentlemens. 

Jag älskar denna låt den är sååå skön!


Likes

Comments

ska gå och lägga mig efter denna förlust! Det kmr snackas skit mycket om detta i skolan imorn ojoj! Tycker synd om de som oddsa ikväll haha.

 

godnatt. orkar itne skriva med stora bokstäver....

Likes

Comments

Ikväll spelar mitt favorit lag Milan! Vi möter Real Madrid igen så som förra året och vi vann över dem med 3-2 och returmatchen blev 1-1. Jag tycker att det är stort att vi vinner över Real Madrid eftersom de är ju verkligen grymma och jag kunde självklart reta alla mina real vänner! Matchen spelas i Madrid och det är Zlatans första match i Spanien efter att han lämnade Barcelona.

Jag hoppas att vi vinner! Jag har till och med dissat Desperet housewives för att se Milan och jag har även målat mina naglar rödsvarta! Alltså detta är inte överdrivet, jag är en milanista rakt in i själen. Jag har inte missat en enda match sedan Serie A har startat i år. Jag har bestämt mig att följa laget in och ut! Det är min kärlek i livet!

Förra matchen var såå spännande alltså, jag tror inte jag har upplevet något så magiskt förutom när Ghana mötte Uruguay i VM i sommras! Fyfan, vad jag älskar fotboll!

AVSPARK: 20.45 VIASAT FOTBOLL!

Visar lite hjödpunkter från förra året!Likes

Comments

Jag hatar denna veckan rent ut sagt. Jag har tre prov, en inlämning och mycket mer som jag inte kommer på! Jag orkar inte, längtar till lovet! Det ska alltid vara så att de bombaderar oss med plugg två veckor innan lov!

                                                                                                                                                           

Varje dag stöter en tjej på ordet hora, slampa, fitta m.m. Varför? Jo, det finns så många tjejer på ex. nattstad som blottar sig själv och försöker få killar att skriva till dem. Snälla, ni skämmer ut när ni tar bilder på er själva med brösten upp till hakan och fotar endast röven. Ingen självrespekt eller? Det finns tjejer som leker ett spel med två ansikten, dvs att man är emot sånt men ändå gör det. Men men, om tjejerna beter sig på det sättet så är det uppenbart att man får dessa skällord efter sig. Jag tycker ju att det fel att tjejer kallas så men det måste finnas en anledning till varför man kallas så.


Likes

Comments

att lyssna på musik och plugga! Härlig kombination! Bjuder på min spotify lista som är en ren blandning av gamla och nya låtar. Just enjoy! Två favoriter är nog Aston Martin Music och Letting go ( Dutty love )

 

MY CHOICE OF MUSIC

Likes

Comments

Hejhej!

Ett tag sedan jag uppdaterade. Jag har såå mycket att göra denna veckan, så mycket plugg alltså det går inte beskriva. Snart är det lov och snart åker jag bort från Göteborg. Äntligen! Jag som har längtat som in i attans. Nu ska jag plugga och sedan ska jag städa, mitt rum ser inte bra ut.

Men vi hörs senare!


Likes

Comments