Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett jävla bra tag sen jag skrev något här, igen, tror det är ett år sen elle nå sånt. Sitter på jobbet å jobbar min första natt någonsin ehe, är ganska lugnt just nu så dehär går nog bra. Fått sommarvikariat nu i 6 veckor så får vi väl se om jag får nå mer schema efter de. Nästa vecka åker jag å Frida till Stockholm i en vecka å de är precis vad jag behöver just nu känner jag, bara komma iväg å leva life hehe å slippa den här skithålan ett tag. Har även bokat tatueringstid där så ska äntligen få tatuera mig iiiih, velat de länge men de har bara inte blivit av, taggad som fan å jag vet ju inte alls hur de känns men jag är ju inte så känslig;) så de blir nog bra skit bra dedär va. Kollat på lite lägenheter men inte hittat nån bra än, så vi får se förhoppningvis hittar jag en snart så jag får flytta hemifrån fööör det vill jag verkligen, skönt äre å bo hemma men vill ha nå eget. Jaaaja hade väl inte så mycke mer å skriva, ska försöka göra de lite oftare så man kan läsa när man blir äldre för inte har man ju nå minne överhuvudtaget, så skrev jag sist också får ett år sen så vi får väl se om jag gör de ens haha.


Likes

Comments

Nu var det ett jävla bra tag sen jag skrev något vettigt här, typ ett halvår eller nå så tänkte skriva nån rad nu bara för att jag tycker de behövs. Livet rullar väl på å ganska mycke har hänt men ändå inte beror på hur man ser på de, nu är det iallafall sommar och jag har hunnit jobba lite grann sen har det blivit en hel del utgångar haha. Ja har inte så mycke mer å skriva i helg har jag bara tagit det lugnt, tyvärr.. hade velat fara på kirunafestivalen men så blev det inte. Jobbar nästa helg så blir inge kul då heller men aja de får väl funka de också. Varit hos mommo å firat henne som fyllde år lite grann sen har jag inte gjort dess mer idag. Nu här snart ska jag väl sova om de går annars vet jag inte, snart har jag nött igenom oitnb också har väl typ 3 avsnitt kvar eller nå sen är det bara å vänta tills nästa år. Ska försöka skriva lite då å då iaf kan va kul å kollar tillbaka på, speciellt när man har ett minne som en guldfisk. Jaja blir nån bild så hörtz vi

Likes

Comments

x Kärlek & relationer

01. Ditt civilstånd? Singel

02. Är du nöjd med det? Nja

03. Vem kysste du senast? En kille

04. Har du varit kär på riktigt? Ja

05. Har du varit ihop med någon du älskar? Ja

06. Ditt längsta förhållande? 2 år till å från

07. Ditt äldsta strul? vet inte

08. Ditt yngsta strul? 96

09. Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? vet inte

10. Vad för sorts killar faller du för? Jadu det vet jag inte

11. När kysste du någon senast? Någon vecka sen

12. När vill du skaffa barn? Nån dag

13. Har du kysst någon annans pojkvän? Nej det tror jag itne


x Privat

14. Vad är ditt andranamn? may

15. Har du sårat någon med flit? säkert

16. Vilken webbsida besöker du oftast? Kicks

17. Vem i din familj kommer du bäst överens med? Mamma

18. Är du kär? Nej

19. Vem bråkade du senast med? Det var länge sen

20. Har du varit i slagsmål? Nej

21. Brukar du dricka alkohol? Händer väl

22. Är du rökare? Nej

23. Snusar du? Nej

24. Hur gammal är du? 18

25. Har du bra självförtroende? Nej..


x Personer

26. Vem litar du på till 100%? Ingen för det kan man inte. enkelt :)

27. En snygg person? mikael persbrandt ;)

28. Vem smsa dig senast? orkar inte kolla

29. Vem smsa du senast? orkar inte kolla

30. Vem ringde dig senast? Pappa

31. Vem kramade du senast? Hm det minns jag inte

32. Vem såg du senast? Mamma

33. Vem ser du upp till? Ingen

34. En person du skulle vilja se ut som? Nån snygg

35. En bra artist? nån

x Har du under de senaste 10 dagarna...

[ ] Simmat

[ ] Tränat

[ ] Varit sjuk

[X] Hånglat med någon

[X] Haft sex

[X] Varit full

[ ] Rökt vattenpipa

[ ] Tagit droger

[ ] Dumpat någon

[ ] Blivit dumpad

[ ] Blivit kär

[ ] Bråkat med någon

[ ] Blivit sviken

[ ] Ljugit för en nära vän


x Randomfrågor

36. Vilken är din viktigaste ägodel? Min telefon typ

37. Hur ser din drömkille ut?

38. Är du homofob? Nej

39. Har du tandläkarskräck? Nej

40. Hur många har varit otrogna med dig? 1 eller 2

41. När var du senast i Stockholm? typ 2010, sorgligt men sant

42. Är du helsvensk? Ja

43. Har du fått ditt hjärta krossat i år? Ja

44. En sak du hade velat ändra med ditt liv? Finns mycket

45. Vad är du rädd för? Människor tyvärr

46. Är du lycklig? Lycklig var väl å ta i

47. Brukar du använda smycken? Nej

48. Vad är viktigt för dig i ett förhållande? tillit..

49. Är du en djurvän? Ja

50. Vad vill du bli i framtiden? Ingen jävla aning

Likes

Comments

Igår var vi och käkade på olles eftersom att Joakim fyllde 20 barre. världens bästa kille 💕 sen gjorde vi inte dess mer, kollade fångarna på fortet sen somnade vi ganska tidigt. Idag har jag inte gjort så jävla mycke, men är ju ändå söndag.. imorgon är det skola igen men det funkar det också, älskar mina måndagar pga 1 lektion haha.

Likes

Comments

Älskar honom så mycket, världens bästa kille 😘

Likes

Comments

Nu är det söndag den 27 och julen har svept förbi och även första veckan av lovet. Julafton var rätt mysig som vanligt, fick de jag önskat mig och pengar. Juldagen for vi ut och det var roligt förutom att vi fick stå å trängas i kön i 2 timmar och sen lyckades jag tappa mitt läppstift haha ångesten. Igår mådde jag väl hyfsat förutom att jag var cp seg och trött som fan, var med frida en sväng på kvällen käkade pizza och myste på raggen. Idag sov jag till 2 sen har jag inte gjort dess mer. beställt lite smink inklusive ett nytt läppstift.... Nu ska jag klä på mig sen ska jag fara till mitt hjärta, puss!


Likes

Comments

07:18 och jag kan inte somna. Inte sovit ett skit i helg heller så fattar inte varför jag inte sover.. När man vill å behöver sova men de inte går å somna? värdelöst

Jaja i fredags tog jag iallafall jullov. 3 veckor typ är lovet å det ska bli sååååå skönt. Idag ska jag äntligen få klippa mig å de ska bli jävligt skönt de me. Bort me skiten, nä men minst 1 dm. Snart är det jul också och de kan väl va mysigt. Sen är de 2016, ska bli skönt på nå sätt men kommer väl va samma allting. Let's hope not. Det går ju alltid hehe

Nä nu ska jag försöka ta bort telen å sova så hörs vi puss

Likes

Comments

Åååh vad trött och sliten jag känner mig, idag började vår praktik som vi ska ha en dag i veckan i en månad, gick 8-16 och det är jag inte van vid + att mina fötter är helt döda efter allt springande.. haha. Inge kul men måste göras, mjukstart på vad som kommer efter jul 4 veckors praktik, längtar inte.. var nyss helg men längtar redan till nästa, blir ganska chill i veckan ändå har ingen engelska imorgon sen öppet hus på torsdag = inga lektiooooner. Åh. På lördag ska vi dock på nå grejs med klassen sen får vi komp för det vid jul så det funkar. pÅ tal om nå annat viktigt så har jag cp ont i min högra skinka kan typ inte sitta?? Älskar när det händer:) Jag som nojjar sönder över minsta lilla förändring på min kropp! eller ja när nått inte är som det ska. Är typ inte trött men det kommer väl.. ska väl inte göra dess mer idag.


Likes

Comments

Precis lagt två beställningar på smink ooops, alltså har inte ens råd?? eller ja, har iallafall inte pengar på å lägga på sånt. men finns alltid något man vill ha! Nu får det iallafall vara lugnt ett tag känner jag.. haft en jävla skitdag idag så tyckte väl att jag förtjänade det, jaja nu vill jag ha grejerna direkt! varit i skolan som vanligt idag ååh är less. Imorgon ska vi typ hitta en praktikplats vid 10 sen har vi inge mer skola tror ja.. vill bara ha helg helg heeelg. Nu ska jag chilla en stund sen åket jag väl till Joakim!


Likes

Comments