Idag efter middagen gick vi ut en stund och satte upp glidskyddet till stegen, eftersom sotaren dyker upp imorgon under förmiddagen. Sen visade Morgan mig blommorna som har börjat komma upp på baksidan av huset, en aning tidigt eftersom det är fortfarande minus på nätterna, så dessa kommer nog att förfrysa tror jag, har dom ingen aning hur mycket kyla dom klarar av! Lite trist om dom gör det, är som sugen på vår nu! Har sett en del tussilago på jobbet också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det tisdag, känns skönt att börja jobba igen efter en ledig vecka i fjällen med goa människor. Lite trist bara att vi hade otur med vädret mest hela veckan! Blåsigt och snöigt, men det gick bra ändå men tråkigt att solen lyste med sin frånvaro.

Idag är det 16 år sedan min morfar gick bort, tur att han för evigt finns med mig på armen ♡

Likes

Comments

Idag är det söndag, så imorgon ringer klockan tidigt och ännu en arbetsvecka börjar! I helgen har vi varit på APT med jobbet, ätit gott med goda vänner och inte gjort bokstavligen nånting vettigt mer än att ligga i soffan och tittat på film.

I veckan ska vi ta tag i det som måste göras hemma, det har varit hektiska veckor med tömning, renovering och flyttning! Så man har varit rätt trött i knoppen efter jobbet och med vetskapen att man måste fortsätta när man kommer hem. Men nu har vi vilat ett par dagar så nu är det dags igen att ta tag i allt som är kvar! Bjuder på lite bilder från innan/under och efter renoveringen, dock har det hänt lite mer, lite lampor och sånt har kommit upp men det är fortfarande lite små pyssel kvar!

Kram så länge

Likes

Comments

Man hittar så himla fina bilder på #pinterest och inspirationen bara flödar i tankarna 🌿

Likes

Comments