Hej alla fina jag har inte bloggat på ett tag och det är på grund av att jag har haft skit mycket att göra jag har haft NP och mycket läxor. I morgon så är det den sista NP jag kommer ha i sexan (jaaaa äntligen). Min mobil är fotfarande sönder så det är super trist men det har hänt något skit kul i helgas. Jag hade dansuppvisning det gick skit bra men när vi hade genrep så snubbla jag och fick blåmärke på knät (det var skit pinsamt). det var skit pinsamt (haha).


Jag går på barbackas dansakademi - moden dans. Nästa termin så ska jag börja i hiphop/Street längtar skit mycket. Alla där var skit snälla och jag längtar för att träffa dem igen.


hoppas ni har haft det en bra dag så ses vi snart. Jag ska försöka bli ber aktiv på min blogg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina idag så har det varit en så där dag. Det har regnat och håller fortfarande å regnar. Jag är trött och ledsen för att min mobil är i sönder tror jag. Skärmen vill inte tändas. Jag vet inte vad det är som har hänt men hoppas den tänds igen och jag kan börja använda den igen. Nästa vecka torsdag så ska jag och klassen åka till skogen ska bli skit mysigt. Kanske ska ta med mig kameran så jag kan ta fina bilder på naturen.


Jag har några frågor till er :

1. Ska jag börja blogga varje dag?

2. Ska ni åka utomlands?

3. Ska jag börja lägga ut bilder på outfits?


Jag tror jag ska åka utomlands eller så kommer jag stanna kvar i Sverige men jag får se. Om jag ska åka utomlands så tror jag att jag ska åka till Kosovo/Albanien för att jag har släktingar där.


Jag vet att bilden inte blev bra så hata inte tack.

Likes

Comments

Hej babes idag så har jag inte gjort något speciellt vaknat, gått till skolan, kommit hem och har gjort läxorna ätit och gått till en "klass" möte i skolan. Vi pratade om vad vi skulle göra med våran klass pengar och vi kom fram till att vi skulle åka till Tosselilla 😆 längtar. ❤

Likes

Comments