Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kom min pappa på besök! Vi började dagen i Slottskogen och kollade på tough Viking. Såg riktigt kul och jobbigt ut haha! Man blev själv lite sugen på att springa, kanske gör det nästa år? Haha! Efter det åkte Vi till stan för att äta, blev pasta frutti di mare! Så gott. Sen var det dags för mässan, var grymt kul! Gick runt och drack massa öl och whisky i flera timmar, man var ganska så full där i sluten haha. Grym kväll!

Likes

Comments

Lite dricka innan vi går in på mässan ✌🏻️

Likes

Comments

Hallå! Idag började jag min dag på jobbet! Ganska lugn dag och hann vara nere en sväng på mässan och sno åt mig massa chips och annat gott! Mums. Fixade även snus åt mina jobbarkompisar för att dom själva redan varit där för många gånger haha! Efter jobbet mötte jag upp två fina vänner som har varit saknade! Vi köpte med oss sushi och satte oss i parken o tjötade. Så sjukt underbart väder! Anna har precis varit i London och kom hem med massa födelsedagspresenter från Disney till mig, HAPPY!

Nu ligger jag äntligen nerbäddad i sängen och ska sova! Jobb mellan 7-8 imon 😴 nattinatti

Träffade även på Måns Zelmerlöw igår på jobbet, för snygg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var det verkligen sommarväder ute så jag åkte in till sta och åt sushi med bästis sen åkte vi hem till mig och var ute och gick i nästan två timmar och fotade lite! Så underbart. Nu ligger jag i soffan och kollar Ex on the beach, älskar drama hehe!

Likes

Comments