Idag har jag gjort en ögonfrans förlängning hos en tjej som precis börjat med det. Jag blev väldigt nöjd med det och rekommenderar att göra en ögonfrans förlängning om ni inte orkar sminka er på morgonen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen nu är jag uppe i Idre med min syrra. Jag har suttit i bil i en hel dag och är väldigt trött. Ska bli kul att åka skidor imon men har massa plugg att göra under lovet så de blir nog mer plugg än skidor. 

Bor i en husvagn här uppe men kampingen ska stänga ner så Idre  kommer inte ha nån kampingen alls. Blir så jävla förbannad! Har varit här i mer än 10 år och nu ska dem stänga ner det. Hur har dem tänkt att bara Idre inte ska ha en kamping men alla andra fjäll har det. Det ska vara en självklarhet att alla fjäll ska ha en kamping. Det värsta är att vi precis kommit upp och det är så jäkla dåligt skottat att man knappt kommer fram till toaletterna! Ibland undvarar man hur andra tänker. Men aja jag ska kolla film och mysa med syrran nu. 👍

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg och ni som undrar vem jag är så är jag en helt vanlig tjej från Onsala. Jag är 16 år och går på Aranäs estet linjen (inriktning musik). Jag har 2 halv bröder och en hel syster, dem är alla äldre än mig. Sen har jag också 2 katter, en vit och en svart. Jag gillar att färga och fixa håret. Min stil ändras väldigt ofta. Ni får gärna fråga mig om olika kläd, hår eller smink tips. 

Det finns så mkt som jag vill göra i livet och ett av det är att hoppa fallskärm och bo en stund i en regnskog. Man skulle kunna beskriva mig som en extremperson.Jag har tänkt att jobba som polis i Australien när jag blir äldre. Men då måste jag börja träna nu..jag är ganska tunn för att jobba som polis. Finns det någon som har bra tips på träning så kommentera nedanför eller kontakta mig via Facebook.  

Likes

Comments