Hej kära läsare idag tänkte jag berätta om våran Europa runt resa som vi gjorde innan vi åkte hit till Grekland ☺️


Många av er som finns på fb har juh blivit lite uppdaterade under resan vi gjorde, men nu tänkte jag berätta om hela resan så detaljerat jag kan, allt började med att jag och min man först hade tänkt flyga till Grekland direkt med barnen men eftersom vi gillar att resa och se och uppleva nya platser så tog vi istället beslutet att ta en Europa runt resa med barnen och låta dom få se och upp leva Europa, så vi satt hemma i vårat hus i Sverige och planerade hur resan skulle gå tillväga med flyg osv men kom fram till att det mest mysiga och för att få uppleva så mycket som möjligt skulle vara att åka med tåg och flyg så vi började kolla upp Flygbiljeter och tåg biljetter och upptäckte Interrail vilket passade oss utmärkt och dom hade flera alternativ på hur man kunde boka sin resa och vi valde 10 resdagar på en 30 dagars period med Interrail så ingick det även många förmåner.

Vår resa började från örebro direkt till Köpenhamn med tåg och därifrån tog vi flyget till Frankrikes Paris vilket var en jätte fin och härlig upplevelse då jag alltid drömmt om att få se Eiffeltornet och att få uppleva det tillsammans med mina barn och man gjorde upplevelsen ännu bättre, det var så häftigt att få se det berömda tornet, och jaaa det var gigantiskt och efter att vi hade sett det på dagen så ville vi även se det på kvällen när det lyste så himla fint och varje timma så blinka det som att folk tog kort i från i hela tornet barnen var helt saliga av upplevelsen och även jag och min man var imponerade det är ett minne jag sent kommer glömma.!!

För att inte trötta ut er så uppdaterar jag senare idag eller imorgon om nästa land som vi besökte under våran Europa resa.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vill börja med att be om ursäkt till er som följer mig..

Livet här borta rullar på och vi har massa saker att göra och hitta på hela dagarna så hinner inte alltid med att uppdatera på bloggen är så klart ledsen för det men familjen går alltid först ☺️

Men jag lovar er att imorgon väntar ett spännande inlägg om hur vi tog oss till Grekland och om våran Europa runt resa 😍 Det vill nog inte missa så håll er uppdaterade, och ännu en gång ber jag om ursäkt att jag inte hunnit med att uppdater er!! ☺️🙈


Likes

Comments

Både jag och min man har länge drömt om ett varmare land, men som många vet är det inte bara att dra även om man gärna vill spec när dom flesta dagarna ör gråa och regniga i Sverige, spec när man har 3 små barn att tänka på då krävs det en hel del planerade innan man ens vet om det är en möjlighet att lämna Sverige.. det första vi kollade upp är om det fanns svensk dagis och skola vilket fanns i centrala Aten då vi valde att bo i Grekland som är ett kristet land som har mycket av det vi söker av ett land utomlands, dom är barnkära det finns många förmåner för barnfamiljer och folket är väldigt vänliga här det är bra priset i affärerna trots att det. Sägs vara en ekonomisk kris här vilket är svårt för mig att förstå då jag rendan blivit erbjuden 3 olika jobb 🙄

Mer om våran resa hit komme imorgon eller senare under dagen!!

Likes

Comments

Vi har flyttat utomlands och bloggen har fått stå still förlåt..

Väldigt få människor har vetat om att vi har flyttat utomlands, men nu vet dom flesta anhörig, därför har bloggen fått vila under tiden då det varit enormt mkt planerande och fixande för att då allt att fungera praktiskt eftersom vi också har 3 barn att tänka på och ta hand om.

Men nu kan vi äntligen gå ut officiellt med att vi flyttat till Grekland viket har varit en drömm länge för både mig och min man.

Hur vi gjorde och allt planerande innan flytt kommer jag skriva om i nästa inlägg delvis så håll er uppdaterade.

//Emelie

Likes

Comments

Hej på er först vill jag be om ursäkt för sent inlägg, jag har varit helt slut efter galapremiär och efterfesten som var på Barns så newr om ursäkt för att jag inte uppdatera bloggen.

I onsdags så var jag på galapremiär och förhandsvisningen av Tupacs film All Eyes on me,Filmen var riktigt bra och kan verkligen rekomendera er att se den!!

Som vanligt på galapremiär så fick vi gå på röda mattan och mingla lite innan filmen började, den här gången så serverades öl och chips, Det var mycket folk som vanligt och nästan hela sveriges hiphop elit var där och även internationella artister och press folk så klart, alla fick även en goodiebag med sig hem som innehöll strumor från stance och ett Sf anytime kort.

Efter filmen så var det dags för efterfest på Berns där det bjöds på alkohol och skön stämning, det var sjukt mycket folk så blev rätt trångt för oss som ville dansa men vi hade jätte kul och det var bra stämning under hela kvällen!!

Likes

Comments

Go kväll på er! ! hoppas ni haft en bra dag? min dag har varit lite smått stressig med att packa alla saker inför resan till sthlm imorgon och varit i stan en sväng är helt slut just nu och ska ta och mysa ner mig till en film och koppla av lite efter all stress och ladda upp batterierna så man är pigg o fräch på galaprämiären imorgon!!

@Jagochminahjärtan utmana mig att lista 5 Tv-serier som jag tycker alla borde se, jag kommer att lista mina 5 bästa imorgon och utmana andra bloggare mer om det och mycket annat får ni läsa om imorgon.Likes

Comments

som jag tidigare skrivit så ska jag upp till sthlm imorgon.

Jag har blivit inbjuden till en gala kväll på rigoletto för att se förhandsvisningen av Tupacs film All eyes on me innan världspremiären som är på fredag, ser framemot filmen och tror den kommer vara riktigt grym 👌 Efter visningen så blir det efterfest och lite annat skoj 😛Självklart så kommer jag uppdatera här på bloggen om kvällen och hur filmen var!!Likes

Comments

Godmorgon på er!!

Här hemma går jag alltid gå upp kl 05.30 eftersom barnen brukar vilja gå upp vid 06.00 förutom dom dagarna min man går upp med dom men oftast är det jag som går upp, men idag fick jag en sovmorgon vilket var riktigt skönt, har sovit dåligt i några nätter så var skönt att få sova lite längre, när brukar ni gå upp??

Idag så ska jag packa resväskan så det är klart tills imorgon då vi åker upp till sthlm för ett event jag blivit inbjuden till, Jag kommer skriva om vad det är för event under dagen så håll er uppdaterade, vad har ni för planer idag och hur är erat väder? Här är det molnigt men det regnar ialf inte 😊

Likes

Comments

Kom precis på att det bara är 2 veckor kvar tills vi åker till Grekland på semester & så har vi lite andra ärenden där som ni kommer få läsa om här i bloggen när allt är klart osv, ser verkligen framemot den här resan även om det kommer bli tufft att vara ifrån barnen 1 hel vecka men vet att dom kommer ha det jätte bra hos min mamma.

Blir även en liten vistelse uppe i sthlm på onsdag för ett större event jag är inbjuden till men mer om det får ni läsa om imorgon!! 😉


Likes

Comments


Igår hade jag och min man en mys kväll med lite smått och gott, vi brukar ofta duka upp nått gott när barnen somnat och se på nån film tsm och ligga o kramas & mysa, jsg tycker det är viktigt att man tar hand om sina relationer och ge varandra uppskattnig och kärlek varje dag.


Likes

Comments

Blogkeen
Nouw