Jag älskar det övernaturliga. Jag älskar att höra historier om det i alla fall. Jag tror på spöken, andar och allt sånt där.. Däremot är jag inte en sån person som inte vill kontakta det övernaturliga. Känner att allt kan gå snett o.s.v. Hur som helst så är det inte det som inlägget ska handla om.

Med tanke på att jag älskar historier om det övernaturliga så har jag fastnat för en podcast som heter Paranormalia. Berättarrösten är helt underbar, skulle kunna lyssna på han en hel dag. Historierna är även så obehagliga. Vissa tror jag på, vissa inte. Men jag tycker ändå det är så kul att lyssna på alla historier.

Tycker ni alla borde kolla in denna podcast! Superbra!

Likes

Comments

Jag har märkt att varje gång jag är sjuk så får jag sån extrem motivation till att träna. Allt jag vill är att åka till gymmet och träna som aldrig förr. Men det går ju inte, eftersom man inte ska träna när man är sjuk. Antar att det har något med psykologi att göra. Eftersom jag vet att jag inte får träna, då vill jag genast göra det. Men när jag väl är frisk, då har jag knappt motivation till att gå upp ur sängen. Haha, så jobbigt.

När jag är frisk ska jag komma igång med träningen, ska bli jätteskönt. Hoppas motivationen sitter i längre nu bara!

Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt fullspäckad dag. Åkte hemifrån tidigare, var i skolan 2 timmar innan jag egentligen skulle vara där, haha. Överraskade älsklingen med frukost och umgicks med några kompisar bara. Sedan vart det lektion, vart bara arg under lektionen. Vi arbetar i Adobe illustrator och det fungerar inte riktigt som jag ville, så jag vart bara arg. Som tur är så är min lärare van vid att jag tappar humöret ibland, haha.

Sista lektionen var inställd, så R och jag åkte iväg och åt kebab. Välförtjänt eftersom att jag mått som jag gjort. Sedan åkte vi hem till Rs pappa. Vi har inte gjort så mycket förutom att umgåtts med hans pappa och hans sambo.

Är supertrött, kom i säng vid 04.30 inatt och gick upp 4 timmar efter det. Så skulle kunna gå och lägga mig redan nu.. Men det kan jag inte göra, tyvärr. För nu blir det lite plugg inför en examination imorgon, hoppas det går bra i alla fall.

Likes

Comments

När min telefon gick sönder så fick jag ju byta till en backup telefon. Det var då jag insåg vilka appar jag verkligen inte klarar mig utan, haha. Känns egentligen hemskt att jag verkligen är beroende av att använda dessa appar varje dag, men aa.. Vet liksom inte vad jag ska göra åt det. På skärmen nedanför finns det såklart några appar som jag absolut inte behöver varje dag, men de hamnade med på bilden i alla fall.

  • Första appen jag inte klarar mig utan är Spotify - En dag utan musik? Nej tack.
  • Andra appen är ganska självförklarlig, SLs reseplanerare, så jag kan ta mig runt
  • Sen har jag en mapp med alla bankgrejer, Swish, BankID o.s.v. Viktigt att ha koll på alla pengar som rullar in på kontot liksom. (haha, CSN alltså)
  • Mail, väldigt självförklarligt där med
  • Facebook - Mest för att döda tid, så klarar mig utan den egentligen
  • Messenger är viktigt. Har en gruppchatt med hela familjen där, så vi kan planera när alla kommer hem och om något behövs köpas o.s.v
  • Kik - ja, kontakta kompisar, haha
  • Instagram - Följ mig, Roxxiedo, hihi
  • Snapchat - Många av mina kompisar kontaktar mig där, vet inte varför.. Sen är det bara kul att se vad alla andra har för sig i livet

Likes

Comments

Är det bara jag som älskar att krypa ner i sängen, släcka alla almpor och sätta på en riktigt läskig skräckfilm? Jag vet inte om jag skulle göra det när jag är själv, men när jag är med någon älskar jag verkligen det. Har svårt att hitta skräckfilmer som verkligen är läskiga. Obehagliga är däremot något som jag verkligen känner att de är. Så därför tänkte jag tipsa er om de filmer jag tycker har varit mest obehagliga.

SINISTER
HUSH
THE BABADOOK
INSIDIOUS
DARK SKIES
THE WOMAN IN BLACK

Likes

Comments

Igår hittade jag denna video inne på Facebook. Kunde verkligen inte släppa det han pratade om. Jag har själv OCD och jag hakar lätt upp på saker.

2014 var året då allt tog en vändning i mitt liv, jag träffade R. Vi började i samma skola, samma klass. Jag kommer ihåg exakta datumet vi träffades, vad han hade på sig, hur han hade håret, allt. Jag minns hans absolut första ord och jag minns också hur allt stannade upp för mig. Alla jobbiga tankar jag hade i huvudet bara försvann, allt kändes underbart.

Vi klickade snabbt och bara några veckor senare hjälpte han mig ut ur ett hemskt förhållande. 10 månader senare kunde jag kalla honom min.

Han får stå ut med mycket. Hur maten måste ligga på ett visst sätt på tallriken för att jag ska kunna äta. Att jag alltid måste kolla garderoben så att ingen är i den. Att jag måste kissa och direkt gå till sängen och sova, annars kommer jag gå upp och kissa flera gånger. Att jag måste fråga vissa saker flera gånger innan jag verkligen kan vara säker på att det verkligen stämmer. Att det alltid måste vara jämna nummer eller symmetriskt. Att jag har vissa rutiner och att de absolut inte får brytas. Han brukar ge mig en blick när jag gör några av dessa grejer. Jag vet att den betyder att han tycker det är gulligt, det som jag gör alltså. Och på ett sätt ger dig mig trygghet, att han ger mig den blicken, allt känns bara lugnt då.

Sommaren 2016 gjorde han slut med mig. Allt rasade samman för mig. Jag kunde inte sluta tänka på honom. Jag ville bara vara med honom, veta att han var okej. Veta att det inte fanns någon annan tjej i närheten. Jag tänkte på alla småsaker han gjorde, som jag älskar. Det är ju inte lätt att vara ifrån den man älskar mer än något annat.

Jag hade turen och fick tillbaka honom, bara någon månad senare. Först ville jag inte ta tillbaka honom, jag var rädd för att förlora honom och jaa.. Man kan ju inte förlora något man inte har. Men samtidigt, jag vill inte leva utan honom. Han betyder så mycket för mig. Han står ut med alla mina tvångstankar och älskar mig för den jag är. Jag är så otroligt tacksam för det. R har varit mitt allt sedan jag träffa honom och han är det fortfarande, är väldigt säker på att han alltid kommer vara det.

Likes

Comments

Kom precis hem och jag har bara en sak att säga, herregud vilken bra film! Jag älskar verkligen Disneyfilmer och detta var verkligen en av de bättre dessutom. Vissa händelser i filmen (sorgliga) påminde mig verkligen om saker som hänt i verkligheten, så jag vart lite ledsen. Men den var verkligen jättebra, tycker ni alla borde se den!

Jag bjöd på hela kalaset idag, middag på Vapiano, bio och snacks. Tyckte verkligen att R förtjänade det. Har ju varit sjuk i 2 veckor nu och han har verkligen funnits där för mig. Han har tagit hand om mig, gjort mat, te, köpt saker o.s.v. Så detta var som ett tack.

Likes

Comments