Snälla sluta bara med all hat ni ger till alla! Och då menar jag alla! Även alla djur och växter😠
Blir så jävla ledsen när jag ser omkring mig och ser hur många som är så ledsna! Och väldigt många av de är att de inte tycker om sig själva😔 jag älskar mig själv så jävla mycket precis som jag är❤️ och det borde ni också göra!
Många vill bli smala och några vill bli lite fetare, och ibland blir jag så arg, MEN det är också okej att ändra på sig LITE inte så att man förändras som jag vet inte vad.
Om du är under ex. 10-14 ändra inte på dig puberteten kommer och då kommer du se en skillnad❤️. Jag själv är väldigt ung och min hud osv har inte utvecklats ännu och jag har inga bekymmer om vad jag vill eller undrar på hur jag ska se ut❤️.
Mitt andra tips är också är att vara dig själv, jag har försökt att vara någon annan och jag fick bara en ångest en väldigt stor Ångset😔 så nu har jag lärt mig och tänker aldrig mer vara någon annan,
Vet redan nu att den här texten blev väldigt rörig men jag har välsignar bråttom så vi ses❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

Hallå där! Det var verkligen väldigt länge sedan... Men nu lovar jag att jag är tillbaka och Jag har lovat mig själv att få min blogg att växa! Innan 2k16 är slut så måste jag få minst 100 följare (inte så mycket, men det är mitt mål). Jag ska nu börja vara mer aktiv på olika sociala medier så att allting växer❤️, jaha jag kommer kanske att uppdatera lite mer senare men det få bli då, hejdå❤️

  • 12 readers

Likes

Comments

​Ja vänner, så här ser min värld ut just nu. Ni ser att det är kläder, fester och väldigt mycket mat, (har alltid varit mat älskare så inte konstigt) också några dyra märken osv <3. Aja mitt liv i "tonåren" har börjat, jag vill ut på kvällarna, få väldigt många nya saker och vill bli small och fett (vill bara få tjockare kinder, är så small i ansiktet)  Men det kommer inte att förstöra för hur jag är som person och kommer speciellt inte bli elak, nej fy vad hemskt<3. Aja min dag har varit bra idag, det var en kort dag för att vi slutar alltid så tidigt på tisdagar.

Likes

Comments

Skönhet, skönhet och ennu mer skönhet. Ett ämne som iallafall min mamma inte gillar, hon tycker och tror att skönhet är absolut inte bra för ansiktet och det håller jag med om, men jag sminkar mig ändå och det är för att jag tycker det är så himla roligt med att måla fejan med olika färger och bara vara lite kreativ<3. Min mamma hatar att jag använder mascara (det är därför jag har två ögon bilder där uppe) för att det förminskar på ögonfransar och ja det gör det men det betyder inte då att jag sluta med smink. Jag överdriver inte med massa bb/cc cream eller läppstift osv, utan jag tar så mycket jag tycker passar mig och som inte förstör min hy<3. Varför jag skrev detta är för att jag vill att ni också är försiktiga med vad ni använder på eran hy/hud. Var rädd om din hy!

Likes

Comments

​NU ÄR DET HÖSTLOV!!! Jag är så himla glad, för nu kan jag filma några videos och blogga varje dag utan att glömma det. Idag var det faktiskt en ganska så snabb dag och det är jag jätte glad över, hahaha. Aja tillbaka till höstlovet, jag ska vara med så himla många vänner under lovet. Min kompis kusin kommer över och hon är från STOCKHOLM hahah jätte långt härifrån, sen kommer också en annan kompis över och hon är från GÖTEBORG som också är väldigt långt bort härifrån. Så det blir nog väldigt mycket träffande, för jag ska också träffa väldigt många av mina kusiner på höstlovet. Aja jag kanske ska gå och sova, så vi ses imorgon. 

Likes

Comments