View tracker

Äntligen helg och de känns som jag sovit heeela dagen, men så skönt då de verkligen behövdes. Va förbi och firade Novisen som fyller 2 på tisdag och sen åkte vi till Sundby med kompisar för att äta julbuffé. Är fortfarande kvar här med matkoma haha. Längtar så mycket efter sängen igen, skagligt trött

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min första vecka på praktiken är klar och nu tar jag helg. Har mest sprungit runt stan på ärenden, bland annat lämnat papper, hämtat lussebullar och handlat pepparkaka mm. Trevligt att lära känna Stockholm mer haha. Nu ska jag möta upp Lucas för att kolla på skor och sen spendera massor av timmar i sängen förhoppningsvis :)))

Likes

Comments

View tracker

4 dagen på praktiken, åkte sen hem, tog en nap, käkade och åkte in till stan igen och kollade på bio. Jack Reacher denna gång, helt okkkk :))

Likes

Comments

Ännu en dag på praktiken och jag trivs såå bra. Ända negativa är att jag går upp 07. Kanske inte så tidigt för vissa men när jag pluggade gick jag upp tidigast 08. Resvägen dit är inte heller svinkul. Att sitta på en full buss samt ännu värre tunnelbana, blä.

Likes

Comments

Haft praktik hela dagen och vid 16 tåg jag pendeln till handen, köpte Thai och drog till jobbet. Nu har mamma hämtat mig och vi hänger litt hos Jennifer. Vill väll mest bara hem så jag kan görs en kopp te och lägga mig. Snart fredag

Likes

Comments

Kom hem från Arboga igår, tokslocknade i sängen och sen kom farmor och Janne hit för att äta middag. Sov skitdåligt inatt och idag hade jag min första dag på praktiken. Kom hem och slocknade även då i typ 2h. Dags att sova igen och upp tidigt imorgon, vill försöka komma iväg till gymmet också men får se hur de blir

Likes

Comments

Upp 7 idag för att äta frukost och sen dra till Arboga. Hängde där i några timmar med kameran, sjukt kul förövrigt tänkte att jag kunde visa er några bilder sen. Tror de blev rätt bra! Åkte sen till Örebro och här sover vi på scandic inatt. Så nu är jag på gymmet för att hålla Lucas sällskap och sen ska vi käka. Imorgon drar vi till Arboga igen och sen hem!

Likes

Comments

Känns som jag alltid börjar mina inlägg med "idag är de yadayada" eller " imorgon är de.." kan va bra att påminna om vilken dag de är, lätt att glömma bort :)) Men imorgon är de inte vilken fredag som helst. För imorgon är de potatisbullar till lunch <333 SAMT min sista skoldag på två veckor för sen drar jag ut på praktik. I sista minut aka idag fick jag en praktikplats på mammas jobb. Jag visste att jag va bra på att skjuta upp saker men inte såhär bra?

I helgen drar jag förhoppningsvis till Arboga för CROLLEHEEEELG!!!! Är så taggad då de va ca 1,5 månad sen jag va på banan. Längtar ihjäl mig. Nu ska jag sätta mig med min engelska uppsats. Bästa livet

Likes

Comments

Åh av segt att jag trodde de va torsdag men insåg när jag skulle skriva rubriken att de va onsdag?? Rätt lugn dag i skolan, tog en nap när jag kom hem, drog till gymmet med Lucas och sen käkade vi på chopchop. Har duschat samt städat och nu ska jag sätta mig med en skoluppgift. Må vara skönt att ah gymmet klart runt 19 tiden men shit vad mycket folk de är. De va kö till motionsbanden :)))

Likes

Comments

Och nu är det officiellt att lillebrorsan är en av förarna i de nya teamet MC sport racing team som han kommer köra SM, samt andra tävlingar tillsammans med. Ville väll mest flika in och säga att jag är så otroligt stolt över honom, att han är så ung men ändå kommit så långt.

Så glad att hela min familj delar detta. Crossen är någonting som har bundit samman hela familjen, någonting som vi alla fyra delar tillsammans och älskar. Ska bli så kul att dra ner till Holland igen nästa år med crosshäng varje dag. Och jag är så spänd och exalterad över att få följa min brors utveckling.

Jag är väll kanske fel person att tacka. Men jag är så tacksam över alla som ställer upp för Lucas. Team, släktingar, vänner och sponsorer. Guld

Likes

Comments