Drog till östra open 08.30 imorse och va ute i kylan lite för länge tror jag, har varit så otroligt kallt. Lucas slutade 3a iallafall :)

Likes

Comments

Idag är det fredag äntligen och första veckan på denna termin är klar. Skrev engelska prov igår och de visade sig att jag fick A. Ingenting jag skryter med så, jag är ingen A elev men de va så skönt att kunna bevisa för sig själv att jag kan jag med :) Planer för helgen lutar åt östra open, endurotävling. Annars vill jag nog hänga med Nova i helgen, va för länge sen sist nu.

Likes

Comments

Skolan är igång och de går heeelt okej,kan inte vara kul alls att läsa om mina skolgång men de är ju där jag spenderar mina dagar. Har förövrigt ramlat i snön två gånger, ugly cryat i skolan och nu ska jag plugga. Skulle nämnligen ha läst 300 sidor ur en bok vilket jag inte gjort och imorgon har jag prov på de :) men de kan bli kul :)

Likes

Comments

Har haft en heldag i Farsta med min syster och guddotter vilket har varit så mysigt verkligen, älskar att hänga med domdär. Igår va jag även i stan en sväng med Aiman för att leta skor men hittade inga, beställde ett par idag thoo. I'll show u när dom kommit. Imorgon börjar skolan igen, kan bli kul, kan bli skittråkigt. Ska jobba efter och sen ska jag natta kudden direkt när jag kommer hem.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag ägnat den mesta tiden åt min engelska uppsats. Men nu är den klar!!! 34 sidor och jag är freeee. Men nu ska jag sätta igång att läsa en engelskabok på 300 sidor :)

Har hängt lite på gymmet de senaste med, har inte alls mycket att bjuda på. Men så skönt att uppsatsen är klar, att jag äntligen kan slappna av

Likes

Comments

Likes

Comments

Min engelska uppsats alltså, vill dö. Men efter att ha suttit med den ett par timmar drog vi till Texas och käkade middag. Tanken var att åka till gymmet efter de men det va så galet mycket folk. Antar att de är nyårslöften :) Åkte tillbaka lite senare, mindre kul när de är fullt kl 21 på kvällen. Menmen

Likes

Comments

Åkte till Eskilstuna i fredags och hälsade på Emma. Så vi käkade på stan med Linnea, Moa och Ida. Senare kom Emil och då gick vi på bio, såg passengers som va rätt bra. Under lördagen blev Emma sjuk så jag firade mitt nyår i Uppsala istället. Åkte hem igår och idag ska jag försöka lägga fokus på min engelska uppsatts som ska in snart :)

Ville bara flika in och önska er ett gott nytt år!

Likes

Comments

"Den underbara tiden mellan jul och nyår, du vet inte vilken dag det är, vad du borde göra eller varför du existerar" Hahah

Kom hem från stan runt eftermiddagen igår, somnade en stund, gymmade och träffade sen Aiman. Har fastnat helt för en serie i dessa dagar med, secrets and lies heter den. Värt att se. Låg och tittade klart den imorse och käkade sen med Mattias på chopchop, va förbi centrum en stund och har sen dess suttit med min engelska uppsats. Snart ska jag iväg och träffa Fanny en stund och sen måste jag packa. Som de ser ut nu så åker jag nämligen till Eskilstuna imorgon :)

Likes

Comments

Jag kan ha köpt mitt tredje par sneakers denna månad. Känner mig jätteglad faktiskt. Tokfeta är dom

Likes

Comments