Igårkväll åkte jag och A till Nästet för en liten datenight. Vi åt olika smårätter men var allt för hungrig för att knäppa bild på alla men en rätt hann vi med haha.. Det var såå gott! Speciellt miniburgaren med tryffel. Rekommenderar verkligen. Kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Musslor och vin på P.U.B fick det bli igår kväll. Vi tog det lugnt och myste på hela kvällen bara. Vi kikade förbi Olivia en sväng men åkte hem tidigt. I samma veva drog jag på mig världens förkylning så ikväll blir det inget annat än sjukstuga framför en film i sängen. Kram på er!

Likes

Comments

Haft det så bra dessa dagar i Stockholm och som jag alltid säger kommer det inte dröja länge tills jag är tillbaka. Gårdagen med A och Santi var lugn, vi tog några glas på boquerian och sedan runda vi av kvällen. Ingen av oss var på klubb-humör utan mer ut och mysa så det var skönt. Slippa vara bakis idag och ta vara på de sista timmarna innan vi tar tåget hem. Kram!

Likes

Comments

Sitter just nu och tar en kaffepaus och kan verkligen rekommendera detta stället. Så gott kaffe här! Ett tips från mig!
Inga planer idag utan vi tänker mer att vi tar dagen som den kommer men lugnt blir det. Kanske sätter oss och tar ett glas nånstans, jag håller er uppdaterade haha. Kram!

Likes

Comments

Jag och A befinner oss i huvudstaden och har vart här sen igår, så mysigt här verkligen. Igår satt vi oss på en tapasbar i gamla stan och beställde in en ostbricka och en god dry martini till mig. Kram!!

Likes

Comments