Musslor och vin på P.U.B fick det bli igår kväll. Vi tog det lugnt och myste på hela kvällen bara. Vi kikade förbi Olivia en sväng men åkte hem tidigt. I samma veva drog jag på mig världens förkylning så ikväll blir det inget annat än sjukstuga framför en film i sängen. Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Älskar detta snapchat filter!! Haha. Jag och A sitter just nu och tar en fika efter lite shopping i stan och en riktigt god rödvinspasta! Dock såg den för god ut så hann inte knäppa någon bild förens det var slut på tallriken hehe.. Efter detta ska vi till frisören och fixa till oss lite!
Det är fredag och vi har inte några speciella planer utan vi tar det mer som det kommer. Kanske sätter oss nånstans och tar ett glas vin eller bara ligga hemma framför en film och mysa. Kram!

Likes

Comments

Igår drog vi och bowla. Kan ju tala om att det inte var det lättaste med två meters långa naglar haha. Det var riktigt mysigt iallafall!
Idag är det tisdag och jag har inte gjort något speciellt faktiskt. Började med att dra till skolan sedan hem en sväng efter det en fika och nu städa och tvätta. Nu hoppas jag att dagarna går fort så jag får ta helg! Kram på er!

Likes

Comments

Har åkt runt mycket på senaste men äntligen är jag på hemmaplan och här ska jag hålla mig ett tag framöver. Sen jag kom hem från göteborg stannade jag i Gävle tre dagar tills jag slet med mig min pojkvän till Stockholm över helgen hehe.. Vi har haft det underbart och jag har träffat så trevliga människor. Nu är jag tillbaka till verkligheten och det känns också bra. Kram på or!

Likes

Comments

Haft det så bra dessa dagar i Stockholm och som jag alltid säger kommer det inte dröja länge tills jag är tillbaka. Gårdagen med A och Santi var lugn, vi tog några glas på boquerian och sedan runda vi av kvällen. Ingen av oss var på klubb-humör utan mer ut och mysa så det var skönt. Slippa vara bakis idag och ta vara på de sista timmarna innan vi tar tåget hem. Kram!

Likes

Comments

Sitter just nu och tar en kaffepaus och kan verkligen rekommendera detta stället. Så gott kaffe här! Ett tips från mig!
Inga planer idag utan vi tänker mer att vi tar dagen som den kommer men lugnt blir det. Kanske sätter oss och tar ett glas nånstans, jag håller er uppdaterade haha. Kram!

Likes

Comments

Jag och A befinner oss i huvudstaden och har vart här sen igår, så mysigt här verkligen. Igår satt vi oss på en tapasbar i gamla stan och beställde in en ostbricka och en god dry martini till mig. Kram!!

Likes

Comments

Okej, inget inlägg har kommit upp sedan lördagmorgon pga att det vart så stressigt. Lördagskväll var jag och Vilma ut på Le Pain. Det var riktigt trevligt! Vi har oavsett vart vi är ALLTID så himla kul med varann. En lyckad kväll blev det!!

Som vilken Söndag som helst efter en utgång hade vi en bakissöndag delux vilket innebar att vi inte gjorde någonting alls på hela dagen. Jag och Vilma blir dock lätt uttråkade så senare mot kvällen åkte vi och tog en fika.

Vi kom hem och jag var tvungen att packa ner min resväska för tidigt dagen efter skulle jag med tåget till Stockholm. Och som jag nämnt en gång tidigare här på bloggen är jag extremt duktig på att skjuta upp saker till dagen efter, var väskan packad och klar innan läggdags? Nej. Valde jag att mysa ner i sängen och knäppa igång en film istället? Ja. Haha!
Morgonen var här och jag kliver upp 07:00, bussen gick 07:40 om jag inte minns fel. Jag sminkar mig och tänker inte så mycket på klockan TILLS jag ser väskan vara halvfärdig..... Jag slängde i grejerna och självklart glömde jag en och en annan sak vilket är så typiskt mig MEN jag hann!

I Stockholm möttes jag upp av min pojkvän, vi åt sushi och sedan dök Santi och Zerra upp. Vi tog en fika och sedan ett glas vin.

Borta bra men hemma bäst. MEN jag kan lova att det inte dröjer länge tills jag åker tillbaka till Göteborg. Jag har haft det så bra dessa dagar. Kram på er!

Likes

Comments