Mitt absoluta favoritfik i Gävle är Java. Ett café som serverar stans godaste Chai Latte, enligt mig. Hit går jag och A alltid när vi är sugen på fika, mat eller latte. Bästa! Kram!

Likes

Comments

Ett sent inlägg om helgen får det bli.. Ej haft någon dator eller mobil men nu när babe är här snor jag hans dator.
I Fredags strosade jag och A runt på stan och jag passade på att dra med honom in på Espresso House för att dricka deras goda Chai Latte. Efter det tog vi det lugnt hemma bara, kika på nån film och åt gotta.

I Lördags kom min storebror hit till gävle så vi hakade med dom ut. Det var jättetrevlig, det är det alltid när han kommer hit på besök.

Det blev rätt så sent på lördagen och tidigt dagen efter skulle vi upp för att fira storebrors födelsedag, 10-tåget tog vi för att komma till Bollnäs till mami. Såå inte bästa planeringen men det gick bra! Vi var dock riktigt sega alla tre. Vi tog tåget hem och som ni kanske förstår slockna vi direkt haha.. Kram på er!

Likes

Comments

Snacka om att jag har bloggtorkat rejält.. Men nu kör vi på en ny start!! Måste få skryta om min nya bikini från märket Billabong. Fick hem den för några dagar sen och blev kär. Jag har alltid tänkt att höga bikinitrosor vart lite tantigt men när jag testade denna satt den så bra och formade figuren hur snyggt som helst! Alla borde införskaffa en bikini med en hög underdel, det kommer jag typ leva i i sommar iallafall. Kram på er!

Likes

Comments