Tacofredag med Santi och A. Såå gott! Vi kom till Stockholm för några timmar sen och blir kvar till Måndag. Idag kommer vi att ta det lugnt, vi har hittills kollat på en lägenhet som jag älskar! Håller tummarna för att vi får den. Senare ska vi nog på bio sedan hem och mysa resten av kvällen. Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igårkväll åkte jag och A till Nästet för en liten datenight. Vi åt olika smårätter men var allt för hungrig för att knäppa bild på alla men en rätt hann vi med haha.. Det var såå gott! Speciellt miniburgaren med tryffel. Rekommenderar verkligen. Kram på er!

Likes

Comments

Musslor och vin på P.U.B fick det bli igår kväll. Vi tog det lugnt och myste på hela kvällen bara. Vi kikade förbi Olivia en sväng men åkte hem tidigt. I samma veva drog jag på mig världens förkylning så ikväll blir det inget annat än sjukstuga framför en film i sängen. Kram på er!

Likes

Comments

Älskar detta snapchat filter!! Haha. Jag och A sitter just nu och tar en fika efter lite shopping i stan och en riktigt god rödvinspasta! Dock såg den för god ut så hann inte knäppa någon bild förens det var slut på tallriken hehe.. Efter detta ska vi till frisören och fixa till oss lite!
Det är fredag och vi har inte några speciella planer utan vi tar det mer som det kommer. Kanske sätter oss nånstans och tar ett glas vin eller bara ligga hemma framför en film och mysa. Kram!

Likes

Comments

Igår drog vi och bowla. Kan ju tala om att det inte var det lättaste med två meters långa naglar haha. Det var riktigt mysigt iallafall!
Idag är det tisdag och jag har inte gjort något speciellt faktiskt. Började med att dra till skolan sedan hem en sväng efter det en fika och nu städa och tvätta. Nu hoppas jag att dagarna går fort så jag får ta helg! Kram på er!

Likes

Comments

Har åkt runt mycket på senaste men äntligen är jag på hemmaplan och här ska jag hålla mig ett tag framöver. Sen jag kom hem från göteborg stannade jag i Gävle tre dagar tills jag slet med mig min pojkvän till Stockholm över helgen hehe.. Vi har haft det underbart och jag har träffat så trevliga människor. Nu är jag tillbaka till verkligheten och det känns också bra. Kram på or!

Likes

Comments

Haft det så bra dessa dagar i Stockholm och som jag alltid säger kommer det inte dröja länge tills jag är tillbaka. Gårdagen med A och Santi var lugn, vi tog några glas på boquerian och sedan runda vi av kvällen. Ingen av oss var på klubb-humör utan mer ut och mysa så det var skönt. Slippa vara bakis idag och ta vara på de sista timmarna innan vi tar tåget hem. Kram!

Likes

Comments

Sitter just nu och tar en kaffepaus och kan verkligen rekommendera detta stället. Så gott kaffe här! Ett tips från mig!
Inga planer idag utan vi tänker mer att vi tar dagen som den kommer men lugnt blir det. Kanske sätter oss och tar ett glas nånstans, jag håller er uppdaterade haha. Kram!

Likes

Comments