Som vi alla vet vid detta laget är jag en sann nelly-älskare och självklart kommer jag dela med mig att "LOVE MOSCHINO" finns på nelly. Klicka HÄR för att direkt komma till sidan. Kram!

Likes

Comments

Dagen innan julafton och här sitter jag i sista minuten och slår in alla klappar. Var på stan och köpte det sista idag, fick även hem påfyllning av mitt dip brow från Anastasia. Kan inte fatta att det faktiskt är julafton imorgon, tiden har gått sååå fort. Verkligen mysigaste tiden på året! Kram!

Likes

Comments

Denna helgen började med att jag och A tog en snabbvisit till Mall Of Scandinavia. Jag hittade inte så mycket grejer just för att nästan allt i XS var slut.. Kanske dålig tajming att åka såhär nära jul men det var mysigt att bara gå runt där.
När vi kom hem igen till Gävle skulle vi på premiären på Olivia. Jättekul var det!
Dagen efter, alltså igår, tänkte vi bara ta det lugnt tills min storebror ringde och skulle hit med sina vänner så vi hakade på dom ut igen, denna gång också till Olivia.
Idag är det söndag och jag tänker bara ligga i min säng framför en film och ta det lugnt. Kram!

Likes

Comments

Just nu en chai latte innan jag och A tar en snabbvisit till Mall Of Scandinavia. Är på jakt efter en klänning så jag hoppas att jag hittar någon snygg där, bilder kommer.
Ikväll ska min fina vän Siham firas och nya klubben "Olivia" har premiär så en sista-minuten-outfit måste hittas!!
Nu ska vi äta frukost innan tåget går, kram!

Likes

Comments

Long time no see.. Har haft all min fokus på skolan nu när jag går sista året så uppdateringen har vart kass, men just nu måste skolan vara min första prio. Det kommer bli bättring! Jag var på stan idag med A och fick med mig lite prylar hem. Länkarna till dessa produkter hittar ni här:

Rituals/Sensai


Likes

Comments

Har haft väldigt fullt upp på senaste så har inte hunnit bloggat så mycket men under den här tiden har jag faktiskt fyllt år och självklart ska det firas. Jag och Josefine ska ha ett litet firande på Lördag och självklart är fransar ett måste. Jag var ute efter ett par väldigt dramatiska fransar med mycket volym som ni ser på bilderna. Min plan var att köra med dom från märket SWEED ​men självklart MÅSTE man ha en plan B oavsett så klickade hem ett par från EYLURE ​på samma veva. Detta blir nog super! Kram på er!

Likes

Comments

Har vart på jakt efter något riktigt grymt shampoo/balsam så gav mig på detta ifrån ​bed head​. Fick hem det idag så har inte hunnit testa det än men uppdatering på det kommer! Tydligen ska detta shampoo/balsam ge tillbaka fukten i håret för dom som har samma problem som mig. Mitt hår är väldigt torrt och slitet och behöver bli återfuktat så nu är det bara att hålla tummarna för att detta ska hjälpa. Ni hittar produkten HÄR​Kram!

Likes

Comments