View tracker

Har haft väldigt fullt upp på senaste så har inte hunnit bloggat så mycket men under den här tiden har jag faktiskt fyllt år och självklart ska det firas. Jag och Josefine ska ha ett litet firande på Lördag och självklart är fransar ett måste. Jag var ute efter ett par väldigt dramatiska fransar med mycket volym som ni ser på bilderna. Min plan var att köra med dom från märket SWEED ​men självklart MÅSTE man ha en plan B oavsett så klickade hem ett par från EYLURE ​på samma veva. Detta blir nog super! Kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har vart på jakt efter något riktigt grymt shampoo/balsam så gav mig på detta ifrån ​bed head​. Fick hem det idag så har inte hunnit testa det än men uppdatering på det kommer! Tydligen ska detta shampoo/balsam ge tillbaka fukten i håret för dom som har samma problem som mig. Mitt hår är väldigt torrt och slitet och behöver bli återfuktat så nu är det bara att hålla tummarna för att detta ska hjälpa. Ni hittar produkten HÄR​Kram!

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen började med att jag och några vänner spelade kubb sedan drog vi vidare till määk för att piffa upp oss lite innan pinchos. Efter pinchos åkte vi tillbaka till määk och fortsatte kvällen där. Hade det supertrevligt. Kram!

Likes

Comments

Ny foundation, gav mig på "star" från dior. Kostar ca 515kr på kicks. Uppdaterar mer hur den funkar när jag testat den ett tag. Kram på er!

Likes

Comments

Denna väskan har räddat mig många kvällar, min absoluta favorit väska. Har den alltid när jag är ute på. Den rymmer skapligt bra vilket är viktigt för en partybag och sååå snyggt med gulddetaljerna, love it! Minns inte riktigt vad den kostade men skulle gissa på 5-600kr och självklart är den från nelly, någon som blev chockad?? haha. Just den här väskan är tyvärr slutsåld men hittade en liknande HÄR. Kram på er!

Likes

Comments

Gårdagen bestod av några drinkar på nästet sedan pub där vi mötte upp några fler, slutade med att vi blev kvar där hela kvällen. Hade det grymt kul och trevligt men såhär dagen efter kan jag inte påstå är lika kul haha.. Kram på er!

Likes

Comments

Bye b-town! Nu lämnar jag Bollnäs och far hem till Gävle igen. Har fått rensa tankarna lite så efter denna helg blir det ny vecka och nya tag. Kram!

Likes

Comments