Jeg var sammen med 47.998 andre til Volbeat i Parken og hold nu kæft, hvor var det bare fedt!
Nærmest latterligt fedt!

Jeg har ærligt talt aldrig været den store Volbeat fan, ja de har lavet nogle gode numre.. Men det er ikke musik jeg frivilligt har valgt, at lytte til.

MEN nu har jeg set dem live og jeg er hooked!

Hele molevitten startede med opvarmning med Amorphis og Flogging Mary...

Amorphis er et finsk band og Flogging Molly er et keltisk band fra LA. Begge to overraskende gode! Opvarmningsbands er som regel foe, at sige det diplomatisk af svingende kvalitet, men de her to bands var i fin tråd med Volbeat.

Volbeat var en oplevelse og jeg skal helt sikkert afsted igen næste gang de spiller i Danmark!

Og med gæsteoptræden fra Johan Olsen, forsanger i Magtens Korridorer, Lars Ulrich, trommeslageren fra Metallica og Mikkel Kessler var de 360 kr. Jeg gav for billetten godt givet ud!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

I forbindelse med Pride lancerede Mads Nørgaard i samarbejde med AIDS fonden en speciel edition af deres klassiske og ikoniske t-shirt.

Blusen er lanceret under hashtagget #smukkeliv

80kr. Fra hvert salg af blusen går til AIDS fonden, det er et formål alle burde støtte!
Jeg kan slet ikke forstå, at vi kan leve i år 2017 og der stadig er mennesker, som bliver smittet med HIV. EN anden ting jeg ikke forstår er, at PrEP ikke for længst er blevet indført i Danmark.

PrEP er en lille pille på størrelse med en Panodil, som folk i risikogruppen for, at blive smittet med HIV kan tag – det svarer til, at tage p-piller. PrEP har derfor en dobbeltvirkning, da den både beskytter den som tager pillen fra, at blive smittet med HIV. MEN den forhindre også, at den som tager pillen giver smitten videre. What’s not to like?

Jeg ELSKER tøj og jeg ELSKER, at shoppe. Og når jeg så kan få lov til, at støtte et godt formål mens jeg shopper, så er der sgu ikke et øje tørt!😍

Likes

Comments

Når man er lidt mere blåøjet end godt er og ender med igen igen, at sidde i en 45 minutters lang telefon kø til fogedretten for, at få besked på at man skal ringe til politiet, hvor man få lov til at sidde i telefon kø i 20 minutter for derefter, at have en samtale med en yderst venlig gut på omtrent 60 sek, med afsluttende besked om at man skal sende en mail.

JA TAK! Det er sku lige før jeg kan undvære de penge det hele omhandler.

Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det nok også det!

Jeg var desværre så blåøjet og naiv (det er et personlighedstræk jeg arbejder på, ikke alle fremmede er venner) nå men, jeg var endnu en gang naiv og endte med at købe et personligt træningsforløb hos en personlig træner tilbage i december måned, jeg kendte ham træneren gennem mit lokale fitness center. Han var super dygtigt og vidste hvad han snakkede om, han vidste åbenbart ikke hvordan man overholder aftaler🤔
Nu skriver vi så august måned og jeg har hverken set indersiden af et fitness center med ham som træner eller de penge, som jeg overførte til ham. I juni måned indgik vi via politiet et frivilligt forlig, men han har "glemt" at betale, så nu skal sagen videre til fogedretten, men det er åbenbart mere besværligt end jeg lige regnede med!

Hallejula for bureaukratiet👌🏼

Likes

Comments


More is more. More tequila. More love. More anything. More is better. 👌🏼

Nogen lever efter princippet less is more og andre efter princippet more is more. Jeg tænker, at jeg befinder mig et sted midt i mellem. Unless we talk about jewelry så er det helt sikkert more is more.

MEN når det kommer til tøj er der ingen tvivl, less is more og jeg har fundet et fabolues mærke, som er ideelt når man ligesom mig har en ret casual stil, men som gerne vil peppe den lidt op en gang i mellem. F.eks glimmer bukser på en mandag, så kan det ikke andet end blive en god dag!

I dag har jeg været til optagelserne af første blind audition til de nye Voice Junior programmer, of couse i tøj fra mit nye favorite tøj brand: Neo Noir.

Casual yet cool ✌🏼
Likes

Comments


Jeg har gjort noget, som det fleste som kender mig nok vil blive lettere chokeret over.

Jeg har tilmeldt mig iForms minitri, hvilket betyder 300 m. Svømning, 20 km. Cykling og 4 km. Løb.

Det bliver ikke noget problem, at klarer det. Cyklingen og løbet ville jeg kunne gøre i dag, men svømning... Jeg hader at svømme! Mest fordi jeg ikke vil have vådt hår.

Jeg glæder mig helt vildt til Maj 2018, hvor arrangementet løber af stablen, det giver mig desuden også god tid til at blive venner med svømmehallen igen. Jeg ved godt, at det ikke er noget videre specielt for nogen mennesker, at klare disse distancer, det er det som sådan heller ikke for mig.

Jeg elsker anderledes træning/sport/motion og drømmer om, at deltage i et OCR, men jeg kender ikke rigtig nogen, som gider gøre det med mig.

Da jeg gik på efterskole svømmede jeg over Lillebælt og helt ærligt, det har jeg levet længe på efter.. For helt ærligt, hvor mange kan sige at de har svømmet over Lillebælt?!

Likes

Comments

Jeg havde den dejligste aften i går, hvor jeg var ude med min veninde (Musse)☺

Det var bare en stille og rolig café aftale og en tur i biografen, hvor vi så: Girl's night out

Det er simpelthen den sjoveste film jeg længe har set, både min veninde og jeg grinte så tårerne løb ned af vores kinder.

Vi sad begge og frygtede i starten, at det var endnu en typisk polterabend film, men den her laver grin med de andre polterabend film på en super fed måde.

Hvis ikke du har set den, så gør det!

Musse og jeg har kendt hinanden i mange år, vi har faktisk gået på samme skole, men der tror jeg ikke rigtig, at vi sagde hinanden noget. Jeg gik i klassen under min veninde og den gang var det bare ikke cool, at være sammen med andre end dem fra ens egen klasse.

Efterfølgende fik vi begge to arbejde i samme butik og da vi så fik vagter sammen i kundeservice blomstrede et ​smukt venskab. Jeg tror vi begge to besidder lige dele crazy og lige dele normalitet. Vi havde i hvert fald nogle ret skønne weekend vagter sammen!

Jeg tror måske vores leder syntes, at det blev for meget for vi blev skilt ad og fik hver vores weekend.

Likes

Comments

"Fuck dig! Jeg hader dig!"

Nogenlunde sådan lød det på en bytur en fredag nat, hvor jeg stod i den sædvanlige kilometer lange kø til toilettet.

Jeg vidste ikke hvem afsenderen af de pæne ord var og jeg var egentlig også ligeglad. At en fremmede person hader mig betyder intet for mig, hun kender mig jo ikke så hvordan kan hun hade mig?

Min veninde, som var med mig i byen kunne så fortælle, at den her pige åbenbart var dødeligt forelsket i en fyr, som jeg havde kysset med i byen weekenden forinden.

Men så giver det hele jo god mening, for selvfølgelig hader du mig, den fremmede som dit crush valgte, at snave med i byen. Hvis han var din, havde han ikke været sammen med mig og hvis han var sammen med mig selvom I var kærester, så er han ikke værd at samle på!

Men på den måde er vi piger jo nogle underlige størrelser.. Det er ofte nemmere, at hade en anden pige end en fyr - tænk nu hvis han vil have mig selvom han valgte, at være sammen med hende der i sidste weekend og jeg så går fullblown crazy bitch på ham? Ja, så gider han dig nok ikke alligevel, hvis han virkelig ikke er interesseret og hvis han ER interesseret, så acceptere han dig når du er full blown crazy og når du er den perfekte trofæ kæreste, som han kan vise frem til vennerne.

Og jeg skal da på ingen måde spille hellig! Jeg har ikke været en døjt bedre selv, da jeg gik på efterskole var jeg sammen med en lad os kalde det drenge, vi var jo kun 15-16 år. Jeg var til en elevfest sammen med en dreng og bagefter var han, så til samme fest sammen med en anden pige. Og hvad var det eneste rationelle min hjerne kunne komme frem til i den situation - had den "anden" pige. Og hvorfor skulle hun så hades? Det skulle hun af den simple årsag, at hun var en trussel.

Så selvom jeg blev kærester med ham gutten, så brugte jeg alligevel lang tid på, at hade den "anden" pige uden nogensinde, at have ført en rigtig samtale med hende og min søde søde veninde, som selvfølgelig var enig med mig og bakkede mig op. Ja, hun har sammen med mig "hadet" den anden pige og nogen gange tror jeg faktisk, at hun har hadet hende mere end mig, men sådan er det jo med veninder, vi føler hinandens smerte.

Likes

Comments

Finally. Så skete det. Derfor:

V E L K O M M E N

Hvem er jeg? Jeg er en 26 årig administrationsbacelor studerende, som stadig i midten af tyverne forsøger, at finde ud af det der satans liv og til tider meningen med det.

Jeg kan være sjov, men det er som oftest ufrivilligt.

Jeg er introvert i sådan en grad, at det nogen gang kan være patetisk - men det arbejder vi på, jeg er stadig under konstruktion.

Jeg har en mening om alt og servere den gerne råt for usødet.

Jeg er ret awesome, men glemmer det ofte...

Her vil du kunne følge oplevelser, tanker og drømme fra provins Danmark, som jeg håber vil underholde dig, men måske også provokere eller i hvert fald sætte nogen tanker i gang.

E N J O Y !

Og følg mig gerne på Instagram @r.overgaard

Likes

Comments