Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden..men det har varit väldigt mycket runt omkring mig. Ska försöka vara så aktiv som möjligt på bloggen framöver!

Ha det bäst! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För en liten stund sedan satt jag och min kontaktperson nere vid ån i eskilstuna.
Vi ser en kille komma gående och är ledsen. När han kommer närmare ser vi att han blöder från huvudet. Vi frågade vad som hade hänt. Han hade ramlat med sin cykel och slagit i bakhuvudet, och det blödde rätt mycket. Vi bad honom att sätta sig ner på bänken och sen ringde vi hans styvpappa som kom ganska snabbt.
Killen berättar sen att han känner sig yr och att det känns ända ut till armarna när han rör på sig. Så vi ringde ambulans. Dom kom ganska fort och konstaterade att det inte var så allvarligt som vi trodde men dom tog med honom in till akuten och sa att det förmodligen bara behövs limmas.
Killen sa innan ambulansen kom
"nu förstår jag hur viktigt det är med hjälm"
Jag hoppas verkligen att han använder hjälm nästa gång han cyklar!

Likes

Comments

Många av er har nog någon gång haft ångest, andra har haft det fler än vissa.
Jag har lidit ganska mycket av ångest.
Det har varit kvällar/nätter då jag ibland har gråtit mig till sömns.
I början orkade jag inte ta tag i det.
Jag fick erbjudande att gå till en psykolog för att få hjälp med det och det gjorde jag också. Men man måste inte gå till en psykolog för att hantera sin ångest. Det finns så många olika sätt att hantera det på. Jag brukar sätta mig och skriva ner mina tankar/känslor när det känns jobbigt.
Jag brukar även lägga mig och kolla på någon bra film eller lyssna på någon bra låt för att tänka på annat. Det har hjälpt mig lite på traven.
Ångest går att hantera, det är inte omöjlig. Även om det ibland känns som det.

Peace ✌

Likes

Comments

Allt kändes ju så mycket bättre när man hade tagit dom där blossen av en joint. Den känslan är underbar.
I början sökte man sig till droger endast för att få känna den där härliga känslan. I början rökte man på för skojs skull. Man ville bara ha lite kul, som dom flesta andra. Men efter ett tag så känner man ett starkt sug efter det. Man vill bara ha mer och mer.
Även om man vet hur jävla farligt det är, så vill man ändå ha det. För att det känns så underbart, just för stunden.
Nu har jag kommit till en punkt där jag känner att jag verkligen måste sluta.
Jag vet hur det har slutat för andra, och det är inte alls bra.
Några har gått bort, och några lever kvar men dom lever i ett rent helvete.
Nu tänker jag ''vill jag verkligen leva sådär? Vill jag att det ska sluta så illa för mig?'' Och nej det vill jag förstås inte. Så därför har jag bestämt mig för att jag måste sluta med skiten.
Även om det kommer vara riktigt jävla jobbigt. 
Även om jag kommer sakna den där underbara känslan..
Jag måste sluta, för mitt eget bästa.
Jag kan inte fortsätta så här.
Jag kan inte fortsätta svika mina vänner och framförallt inte min familj.
Nu ska detta ta ett slut.
Droger är bara skit egentligen.

Likes

Comments

Kom hem och tog det lugnt ett tag.
När mamma kom hem från jobbet så började vi fixa i ordning i vardagsrummet. Vi har fått nya tapeter, och så har mamma köpt nya gardiner.
Har även ny duk till bordet och en matchande ljus. Det blev kanon! Eller vad tycker ni? ✌Likes

Comments

Imorse kom min kontaktperson och hämtade mig kl 8. Vi åkte till beroende centrum för att lämna piss prov. Efter det körde han mig till skolan.
Det gick väl bra i skolan, slutade efter lunch igen. Sen drog jag till stan med en annan från klassen och softade där ett tag. Just nu sitter jag på bussen påväg hem till mina föräldrar. Min moster och kusin kommer över i helgen, ska bli kul att få umgås med dom också. Det är inte så ofta jag träffar dom. Så himla skönt att det är helg nu! Sovmorgon, och bara ta det lugnt, det kan nog behövas.
Hoppas ni andra har en bra dag.
Peace ✌

Likes

Comments

Den här dagen har varit väldigt jobbig, eftersom jag inte har sovit så mycket inatt så var jag väldigt trött. Trodde aldrig att jag skulle orka åka till skolan, men det gjorde jag. Det gick faktiskt bra i skolan, trots att jag var väldigt trött.
Efter skolan åkte jag hem och tog det lugnt, en timme iallafall. Sen åkte jag iväg med min kontaktperson till beroende centrum för att lämna piss prov. Dom kunde inte testa idag eftersom jag tydligen hade druckit för mycket vatten så jag ska tillbaka imorgon bitti och göra ett nytt försök. Efter det så blir det skola några timmar, sen får jag äntligen åka hem till mina föräldrar igen. Ska sova där över helgen. Känns så skönt att helgen kommer snart! 😊
Har även städat mitt rum idag! Känner mig ändå rätt så duktig faktiskt.
Hoppas ni har haft en bra dag! 👌

Likes

Comments

Första skoldagen gick ju bra faktiskt, bättre än förväntat. Fick gå hem innan 13, så det var en ganska skön dag.
Efter skolan åkte jag hem en stund, lite senare åkte jag till mina föräldrar en sväng, där möttes jag av en okänd man som stod och höll på med tapetsering, vilket jag inte var beredd på.
Nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt. Känner mig så himla seg..och ont i benen har jag också av nån konstig anledning..Så det blir iallafall en lugn kväll.
Hoppas ni andra också har haft en bra dag! 👌

Likes

Comments

godmorgon, igår kväll ställde jag min klocka på 07.00 men jag vaknade 06.30.
Det var inte speciellt kul att vakna en halvtimme innan mitt alarm. Men aja, jag hann iaf göra det jag ska på morgonen utan att stressa.
Snart åker jag iväg till skolan, det är första skoldagen idag. Det känns väldigt nervöst men ändå bra. Känner bara en person där, men bättre att känna en person, än att inte känna någon.
Hoppas ni får en toppen dag idag!

Ha det bra! ✌

Likes

Comments

Idag hade jag möte med soc, och massa andra. Det var en hel del personer på mötet, vilket jag inte riktigt var beredd på. Mötet var ändå helt okej.
Efter mötet har jag bara tagit det lugnt.
Just nu ligger jag i soffan och funderar på att ta en liten promenad.
Känner mig så otroligt rastlös så det känns som att det vore en bra idé att ta en liten promenad.
Imorgon börjar jag skolan, känns spännande men även lite nervöst.
Men det verkar som en jätte bra skola.
Hoppas ni andra har haft en bra dag!

Ha det bra! ✌

Likes

Comments