lindex, even&odd

lindex

H&M, miss selfridge

Hellurei! Ekan kuvan laukut... Tilasin ensin tuon even&odd -laukun ja punaset korvikset ajatuksella, että Lidl 15vee juhliin mustaa ja nämä asusteet. Kun paketti saapui, sävyt olivat täysin erilaiset. Lähdin metsästämään punaisen punaisia korviksia, mutta löysinkin toisen, korviksiin sopivan (IHANAN) laukun. Lindexin laukku on kyllä juhlavampi, joten hyvä näin. Samalla reissulla mukaan lähti neule, jonka väri miellytti erityisesti. Neuleita löytyy kaapista jonkun verran, mutta tuon väristä en vielä omistanutkaan!

Sitten kuluneen viikon menoja: tiistaina istuttiin porukalla iltaa Helsingissä ystävän luona. Keskiviikkona kävin laitattamassa juhlakynnet kuntoon! Olen jo jonkun aikaa käynyt geelilakkauksessa, mutta nyt omat kynnet olivat niin lyhyet ja huonossa kunnossa, että päädyttiin geelikynsiin. Saa nähdä miten pysyy, mulla on aina ollut ongelmia rakennekynsien kanssa. Eilen iltavuorossa ja tänään aamussa. Huomenna lähdetään työkavereiden kanssa Lidl 15vee pirskeisiin Lahteen, huippukivaa! Ihanaa viikonloppua kaikille!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Täällä olen kööpenhaminakuvien kanssa! Perjantai-iltana käytiin joulumarkkinoilla Nyhavnissa, vaikka vettä vähän tihutti tunnelma oli silti ihana. Lauantaina oli kauppojen vuoro ja heti aamiaisen jälkeen suunnattiin ostoksille. Kauppoja oli vaikka kuinka ja tavaraa vielä enemmän, mutta yhtäkään vaatekappaletta en löytänyt (ajatella...). Siitä huolimatta oli oikein onnistunut päivä. Hyvää ruokaa ja jouluikkunoita! Illalla käytiin ottamassa parit drinkit Kööpenhaminan yössä. Sunnuntaina kuvailu ja pieni sightseeing, illalla saavuttiin kotisuomeen. Oikein onnistunut reissu ja hieno kaupunki, suosittelen!

Likes

Comments

​Huomenna aamulennolla köpikseen. Kesällä Rosan kanssa mietittiin, että joku viikonloppu pyydetään töistä vapaaksi ja vietetään joku shoppailun täyteinen mini kaupunkiloma. Tämä piti toteuttaa ihan Suomessa, mutta päädyttiinkin varaamaan lentoliput Kööpenhaminaan! Joten vielä iltavuoro tälle päivälle ja sitten viikonlopun viettoon tanskanmaalle!

Likes

Comments

takki- only, neule - mango, farkut - pieces, kengät - marco tozzi

Niin kuin viime päivityksessä kirjotin, niin rennostihan mä viikonlopun otinkin. Nimittäin torstaina iltavuoron jälkeen nous kuume ja tänään oon ensimmäistä päivää ylhäällä. Osui sopivasti just pitkät vapaat tähän, mutta eks se niin oo että tunnolliset työntekijät sairastaa vapaalla? Viikonloppu on siis kulunut frendien, pottereiden, sohviksien (parasta!) ja monien muiden leffojen sekä tv-sarjojen parissa. Katselen tosi harvoin telkkaria ja nyt menee taas mainoksistakin suurin osa ulkoa!

Tänään käytiin äidin kanssa vähän kaupoilla. Ostettiin uusi orkidea syystä että en ole mikään viherpeukalo. Omani on pysynyt elossa jo jonkin aikaa, mutta toinen hoidettava oli ilmeisesti liikaa. No, nyt voi taas harjoitella! Seuraavaksi ajattelin lähteä pyörähtämään vielä kaupungilla takkiostoksilla.

Likes

Comments

takki - only, satiinikimono - lIndex, paita - zara, farkut - mango
Alkuviikko on mennyt töiden ja ystävien parissa. Maanantaina töiden ja kerhonohjauksen jälkeen näin Mathildaa, tiistaina olin iltavuorossa. Eilen vietin vapaapäivää, joita tulee olemaan itseasiassa hyvinkin paljon tulevina viikkoina! Kävin kosmetologillani Ninalla (vink, kauneushoitola FiinaNina) ja harkoissa.


Tänään on luvassa taas iltavuoro ja loppuviikko ois sitten vapaata. Luulen että huomisten harkkojen ja sunnuntain esityksen lisäksi aion vain ottaa rennosti. Ihanaa torstaita kaikille!

Likes

Comments