Hejhejhallå där ute.

Hur är läget med er? Med mig själv börjar de bli bätre. I söndags hände det jag aldrig någonsin kunde tänka mig. Vi, jag och Johan, har alltså inte gjort slut men vi kommer bo på olika håll. Eftersom han fått jobb i Västerås så var han tvungen att flytta tillbaka. Och jag har sökt både jobb och lägenhet i både Eskilstuna och Västerås. För det första kommer jag närmare min bästa vän Josefine och för de andra kommer jag närmre Johan.

Idag då? Det kommer 4 olika personer och hämtar möbler. Vi måste ju bli av med allt innan vi flyttar då ingen av oss har lägenhet än.

Mem det är bra, lite extracash men även så får man börja om på nytt :) Kul att bygga upp sin egna lägenhet, istället för att få grejer till den. De enda jag kommer spara är min säng, som jag köpt själv. Och min dator. Och tv. Och lite kläder såklart hahaha!

Nu ska glida ner till källaren och dra fram den där dumma byrån så de kan köpa den...

JJag kommer säkert med inlägg senare! Heipa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart är det februari. Tiden går så fort nu för tiden, förutom nu då sambon dragit upp till Sälen för att jobba. Det är väldigt jobbigt att sova ensam då vi sovit med varandra i princip varje dag i snart ett år! Det är väldigt tomt utan honom här hemma men åker snart upp till honom, om prick 3 veckor. :)

Imorgon ska jag iväg på hockey i Västerås. Sen följer jag troligtvis med till Örebro någon dag då jag ska gå och söka lite jobb och umgås med släkten.
Sen på onsdag börjar jag praktisera på systembolaget här i Hallsta, i 8 veckor, till 1 april. Då hoppas jag tiden går lite snabbare då Johan kommer hem mitten på april! :)

Saknar min älskling massor, tomt att somna ensam och tomt att vakna ensam. Inte få pussas och kramar när man vill. Men jag längtar så tills jag träffar honom igen. 21 dagar kvar :D<3


Likes

Comments

Hallådär!

2014 har nog varit ett av det bästa åren hittills.
Jag och Nemo har varit på några utställningar och det har gått väldigt bra. Min lilla bebis!
Jag har fått egen lägenhet, haft 3 olika jobb. Det senaste var rena skiten tyvärr. Men förhoppningsvis ordnar det upp sig det också.
Jag har träffat världens finaste och bästa kille, eller ja vi träffades redan förra året men det blev vi två i början på året och har även gått och blivit sambo med honom! Jag är världens lyckligaste:)<3

Vi har planer på att flytta till Örebro i början på nästa år, om allt går som vi vill! 

Imorgon är det julafton äntligen! Och nästa vecka nyårsafton, då blir det lite partaj här hemma med några vänner. Ska bli så kul! :D

Likes

Comments

Har inte skrivit här på ett bra tag. Inte haft varken lust eller ork. Inte heller haft något att skriva om...

Som ni kanske vet så har ju min älskade fyrbenta vän gått bort. Cancer är det värsta jag vet. Fy vilken otäck sjukdom det är.
Skrållan hade valpar som var födda 25 sep 2013, eftersom hon fick en infektion (säkerligen pga av cancern, som ingen av oss visste att hon hade förns vi åkte in till veterinären i december) så överlevde tyvärr bara 2 av 7 valpar, 1 var döfödd. 20 december hämtade vi hem vår nya bebis, en valp från just denna kull. Känns bra att en del av henne kommit tillbaka men det är ändå svårt och framförallt jobbigt att hon inte finns kvar här hos oss. 


Älskade Skrållan

Nu ser jag fram emot våran första utställning med Nemo, 8 mars i Strängnäs! Ska bli kul att få komma ut igen och träffa alla fina leonbergermänniskor. Och att få se fina hundar igen såklart! 

Min fina lilla Nemo när vi hämtade honom ❤

Likes

Comments

4 kattungar än så länge. Gissa är såå duktig! Är iallafall en kvar i magen. Om den lever eller inte vet jag inte men den kommer väl ut närsom!

Likes

Comments

:)

Likes

Comments