Header

Vi (jag, Fabian och Filip) bestämde oss att dra iväg och köra någonstans för att Fabian har skaffat sig en bil (woho!!). 
Vi körde Hököpinge kyrkby-Arrie-Skabersjö-Kristineberg-hem och jag hann bli förälskad i våra skånska småbyar med rosträdgårdar.

och så avslutar vi allt detta med en bild på Sixten.

Likes

Comments

Tom Ford Black Orchid EDT 790:- Åhléns

Likes

Comments

Förra året så fick jag lov att sammarbeta med några stycken från min klass och grupp i Avant Garde (Ja, jag återkommer väldigt ofta till den här underbara kursen vi hade) och detta blev vårt resultat.

Vi samlades hemma hos mig tidigt på morgonen och efter 6h så var vi klara. Sen lite redigering på det i någon timme.

Foto av mig. Smink av Mig, Felicia Andersson, Julia Samatas, Ida Forsback och Noah Haxbender

Likes

Comments

Mac 239//Mac Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre//Mac Fix+

Varför inte inleda helgen med mina bästa saker här i livet?
​Tulpaner och nya produkter från MAC, tack pojkvän + Ann-lis! 

Likes

Comments

Jag går ju sista året på stylistprogrammet på Drottning Blanka gymnasiet i Malmö, & denna termin har vi haft en kurs som heter Avant Garde (där själva syftet är att gå ur sin bekvämlighetsbox, men samtidigt jobba med det man gillar inom smink) och som min egna planering har jag valt att jobba med olika teman så som Denna look jag gjorde på Emma och det var den sista looken jag fick göra! 

Jag valde att jobba inom min bekvämlighet och verkligen visa vad jag är bra på denna look, perfekta basen där det egentligen ligger en hel del bakom. Jag tog även bilderna. Nä men det gick asbra!

Likes

Comments

Hej!
Detta får bli mitt första inlägg och det är så spännande att börja blogga här på Nouw.com!

Första inlägget får bli min festliga lördagslook, såhär blev det!

På ögonen har jag en flytande skugga från Josie Maran (Coconut Watercolor) i färgen Beach Sand, så himla enkel skugga att blanda ut så det ser ut som du har flera skuggor när du egentligen bara har en över hela locket.

På mina läppar blev det en flytande läppstift från Jeffree Star (Velour liquid lipstick) i färgen Celebrity Skin, verkligen finaste läppstiftet jag har hemma just nu som passar till varenda look som blir matt!


___________________________________________________________________________________________

​My first post! Rocking this party look with the Josie Maran Coconut Watercolor in the shade Beach Sand (Sephora.com) and the popular Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in the shade Celebrity Skin! Likes

Comments