Det är helt sjukt alltihop. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. 3 dagar har gått sen jag fick brevet och jag mår bara sämre. vad ska jag göra? Be på mina bara knän att det ska ta slut? Ska jag gråta och skrika? Ska jag trycka ner allt så det kommer upp som en vulkan senare? Så kära mor. Ville du få mig att må dåligt så har du definitivt lyckats igen. Inte för att jag tror dig när det gäller min make utan för att du ljuger om någonting under den värsta perioden i mitt liv. Den perioden då mitt barn faktiskt kunde ha dött. Då vi alla var utom oss av förtvivlan för att min mage var trasig och det var en fara för min dotters liv. En period då hennes hjärtfrekvens och andning var så dåliga att hon fick hjärtstillestånd. Det du gör mot mig är vidrigt och jag önskade verkligen att jag någonsin skulle ha kunnat förlåta dig men det kommer jag aldrig kunna. Det du gör mot min familj är så sjukt att jag inte ens tror att det är sant. Grattis lilla mamma. Du fick mig att falla, du fick hela familjen att må skit. Jag är så glad att jag inte är som du!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Söndagen har varit riktigt rolig. En sån där riktig slödag :)

Fick för första gången på typ 1 år sovmorgon, dvs att barnen hittade på bus utan att väcka mamma och pappa. Jag vaknade av att de viskade till varandra att de skulle klippa dockans hår för då kommer mamma raka av Stephanie håret. Sjyssta systrar hon har :)

Vi har lekt med gips idag, fingrar, gipsat armarna och händerna. Får se hur länge de håller. Jag tippar på tills på onsdag sen är de trasiga och krokodiltårarna kommer åter på besök.

Farsdag firade vi genom att jag och maken la pussel, det var hans nöje och så klart fick han varsin kram av oss. Det han önskade sig till denna dag. Det är det enda han önskar sig till födelsedagar och julafton också. Ni kan ju tänka er hur kul det är att köpa present till honom.

Nu ska de pluggas inför provet i specialpedagogik imorgon. Sen tänker jag kasta mig på soffan och glo på DropDeadDiva. Hoppas ni haft en lika bra söndag som mig :)

XOXO

Likes

Comments

Jag har inte ofta väntat på att mina barn ska bli trötta och somna på soffan av utmattning efter att ha lekt kull klockan 21 på kvällen men idag blev det så. Hade fina vännen Jonna över på middag och lite vindrickande samt pussel och TP spelande. Jag drack iaf lite vin. Ca 1,5 glas. Resten drack Jonna men jag hämnades genom att äta upp nästan allt av hennes mögelost :) Emilia berättade sin Rysken, tysken och Bellman historia som jag hört 100 ggr de senaste 4 dagarna. Emilia fnittrar som en tok fast hon berättat den 105 ggr (farmor och pappa har ju fått höra den också ) när hon säger "nu kommer det roligaste" innan hon berättar vad Bellman säger och gör.

Tidigare på dagen hade vi fina Jennifer och Alva här. Leffe fick vi träffa också. En trevlig prick :)

Nu sover iaf alla barnen på soffan. Det blev helt plötsligt tyst. Det stora barnet satte sig i soffan och spelade wii U (maken alltså). 15 åringen fick låna makens busskort då han ville åka till en kompis. Sedan fick jag ett sms om att han sover borta. Tjohooooo Tonårsfritt, undrar om jag ska kuta runt i lägenheten i bara trosor och BH, jag menar bara för att jag nu kan liksom :) Hahah, skulle inte tro det, vi har ju grannar. Måste skona dem.

Nu blir det att kolla på några avsnitt av hem till gården. Jag vet, tantvarning men jag är fast.

See you later :)

Likes

Comments