Header
View tracker

Nu har jag chansen att skriva lite, eftersom jag har studiedag imorgon så behöver jag inte gå och lägga mig än. Det är min tidiga skolvecka så jag behöver lägga mig rätt så tidigt för att komma i tid. Idag genomförde jag min första redovisning som handlade om "min förebild". Det gick helt okej, för att vara min första redovisning sen ... jag föddes helt enkelt haha.

Imorgon har vi studiedag och det beeehövss verkligen just nu!! Två skoldagar kvar och två prov kvar innan höstlovet. Imorgon ska jag förhoppningsvis till Landskrona och sedan till Helsingborg med en god vän. Jag får se vad som händer mer då.

Iallafall nu ska jag plugga lite på spanskan och sedan gå och lägga mig, vi hörs byee!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Go' kväll hörrni!
Asså sorryyy för jag inte bloggat men asså som ni ser det enda jag gör på vardagar och helger är typ att sitta och försöka plugga. De stunderna jag inte pluggar så ligger jag och sover. Jag hinner knappt med något, det är ju inte super kul och läsa om att jag sitter och gör mina läxor. Detta inlägget kommer också handla om läxor, kul va?
Ska sitta och rabbla upp mina inlämningar och prov inom den kommande veckan.

Nu imorgon (söndag) så ska historia läxan vara inlämnad innan 17.00.
Måndag: Idrotts & matte prov.
Tisdag: Redovisning
Onsdag: Har vi studiedag (tror att jag har utvecklingssamtal)
Torsdag: Spanska prov.
Fredag: Natur "test" så länge det betygsätts så tycker jag att det är prov men våran lärare vägrar säga att det är ett prov så hon säger att det är ett "test" istället, logiken? Och religionen inlämningen som ska vara mer än 4000 ord, haha jag har skrivit typ 400 ord =)

Igår var jag och några andra tjejer på espresso och fikade lite, det var riktigt mysigt faktiskt. Sen så fort jag kom hem så satt jag och pluggade som vanligt inget mer med det och nu ska jag fortsätta plugga, "kul liv" haha :/. Ha det bra så länge, puss!

Likes

Comments

View tracker

* Hur mysigt är inte julen?? Jag älskar julen, den sköna julkänslan som man delar med sina nära och kära. Att fira jul med familjen och vänner är något utav det mysigaste jag vet. Jag får alltid en sån underbar julkänsla i mig när det är julafton.

* Julgranen, jag tycker att julgranen spelar stor roll på julen när det gäller dekorationen, har man en stor gran och dekorerar den fint med massa julpynt så gör den hemmet 10 gånger mysigare.

* Juldoften, kan man någonsin gå förbi en butik med julljus som doftar gott utan att köpa? Nja tvek på den eller hur? Man får extra julkänsla med juldoftljus. Och det är ett måste.

* Julklappar, lägg gärna lite extra tid på att slå in klapparna lite extra fint. Jag älskar när klapparna är fint inslaget för då vill man inte ens öppna julklapparna utan sitta och stirra på klapparna ist.

* Julfilmer, sist men inte minst julfilmerna, jag MÅSTE kolla på "home alone" varje jul. Jag älskar och sätta på en julfilm och gosa ner mig under en filt med en varm kopp choklad i handen.


Likes

Comments

God morgon!
Nu är det för ungefär en vecka jag satt vid datorn och bloggade. Inte bra, inte bra. Jag har vart vaken sen 8 och kollat serie och nu är klockan 10.23. Idag kommer de sista möblerna hem.  Jag ska duscha först sedan till stan och kolla ett jobb och sen hem och hjälpa till med hemmet och sen om jag hinner så ska jag träffa en vän eller bara sitta och plugga lite mot kvällen. Så ser min dag ut idag. Jag hoppas att jag hinner med det mesta och sen försöka att slänga ihop ett till inlägg också. Vi hörs så länge!

Likes

Comments

Hejsan, äntligen så ska vi flytta in till Lund, efter så lång tids letande så hittade vi något hyfsat. Jag slipper ta tåget fram och tillbaka, jag kommer vara närmare skolan och alla mina vänner. De nice!

Imorgon har jag studiedag, funderar ändå på att åka in till Lund och plugga lite. Jag tänker göra de flesta läxorna så jag slipper göra de under helgen. Ska träffa en vän sedan och därefter ska jag bara hem och packa. Under helgen kommer jag för det mesta bara packa.


Likes

Comments