Header

Varför jag och Sara åkte till Bulgarien var inte på grund av nöje utan för att vi skulle göra antagningsprovet för deras läkarprogram. Vi gjorde det och vi klarade det så vi flyttar till Varna i september! Helt jävla sjukt, kan inte riktigt förstå det men det är som det är! Lite ledsen är jag att lämna alla i Sverige, men jag kommer hem under julen och sommaren så det är bra. Mina vänner i här i Göteborg finns alltid vid min sida! och så hoppas jag att ni kommer och hälsar på era maddafakkers!

Resan var en av de bästa resor jag gjort! Jag och Sara kom varandra närmre och vi är väldigt lika så kunde inte haft en bättre vän att flytta ihop med! Vi var så sjukt spontana och gjorde det vi ville! Allt mellan att dygna och bada tillsammans i hotellet till piercings, helt sjukt var kul vi haft det. På väg hem så hade vi en heldag i Berlin så vi tänkte att istället för att spendera den i flygplatsen tog vi taxi in till stan och shoppade och eftersom jag aldrig varit i Berlin tidigare så tog sara med mig till olika ställen då hon varit där innan. Vi hade galet tur med vädret med! Ser fram emot att få dela mina universitetsår med Sara! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under kvällen åkte jag till Liseberg med Rebecca och vi träffade Muamer, Sebbe och Fatemeh där och hängde med dem. Har inte varit där för att roa mig på två år så det kändes konstigt att inte vara där för att jobba!

På väg ut från Liseberg gick vi förbi Tyrolen och såg att dem visade EM-finalen så vi passade på att gå dit och titta på de sista 10 minuterna av förlängningen och straffarna! sjukt go stämning där!

Likes

Comments