Header

Haha, det är nästan sorgligt hur kass jag är på att blogga. Men men!

Det är nu måndag, vilket betyder ny vecka. Och denna veckan känns hoppfull trots all tid jag kommer behöva lägga på plugg. Veckan är bara 4 dagar innan vi går på lov. Och lovet invigs på bästa sätt, med min födelsedag!

Helgen som var nu var rätt skön. Lördagsförmiddagen tillbringades med att skriva högskoleprovet. På kvällen blev det en spontan utgång med Martina. Trots att det regnade riktigt mycket och det var kallt och att vi spenderade 1 timme av kvällen på att köa hade vi ändå riktigt kul! Det värsta var väl att det blev sommartid så helt plötsligt var klockan tre och sista bussen mot gråbo gick så slutade med att jag fick åka hem till mamma med martina istället. Igår hade jag riktigt äcklig söndagsångest men tog det lugnt hela dagen med en kompis!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är riktigt trött just nu och har verkligen inte gjort något speciellt idag. Har projektvecka nu så har inte några riktiga skoldagar. Idag hade vi eget arbete på ett grupparbete vi har denna veckan, så var i skolan bara ca två timmar innan jag åkte hem med Fatemeh. Jag sitter nu och försöker plugga lite men det går sådär faktiskt men får ta tag i det när jag publicerat detta inlägg.

Ja jag gillar himlen

Likes

Comments

Såg precis videon till låten I Lived med OneRepublic. Visste inte ens att dem hade släppt en video till låten, men har älskat låten väldigt länge och den får mig att må bra och vilja saker och ting i livet. Videon till låten var så mäktig, så mäktig att jag hade gåshud genom hela videon och jag var även tårögd genom hela låten. Säger bara en sak, gör allt du själv vill, låt INGET stoppa dig. Gör allt du vill innan det är försent och du ångrar dig, lev lev lev och njut njut njut...

Likes

Comments

Under denna fina tisdag har jag varit ledig från skolan! Alla hade opponering på sina gymnasiearbeten idag och eftersom jag hade opponeringen med några andra tjejer innan jullovet så var vi lediga idag. Oerhört skönt har det varit!

Vaknade tidigt imorse och stack för att hämta bilen och var med amanda hela förmiddagen och nu har jag lagat lite mat och tar det lugnt innan jag ska fixa i ordning här hemma lite för att sedan åka till Lerum och träna. Sjukt bra tisdag med sjukt bra väder!

Likes

Comments

Jag ville tipsa alla om något jag precis fixat till i mitt rum. Nämligen collage! Jag tycker att framkallade bilder underskattas något enormt. Bilder man framkallat är så mycket mysigare och ger en mycket varmare känsla än när man har dem på mobilen. Tänk att ha bilder på stunder man inte vill glömma på en dator helt bortglömt. Bilder man framkallat kan man alltid ta fram och kolla på och dem kan man aldrig heller råka radera som man kan på datorn och telefonen!

Jag tog fram alla bilder jag framkallade för två år sedan och satte upp dem som ett collage på min dörr. Eftersom att jag gärna har stängd dörr när jag är inne på rummet så är detta hur mysigt som helst! Har nämligen inte mycket på mina väggar så tycker detta gör mitt rum mycket personligare och känns mer hemma på något sätt. Jag är dock inte klar med det än! Eftersom att alla bilderna jag har uppe just nu framkallades för två år sedan så är bilderna ganska gamla och mycket har hänt på två år och även många bilder har tagits som fångat stunder jag inte vill glömma, så jag ska strax sätta mig ner och beställa hem lite fler bilder.

Jag har även satt upp lite citat från Håkan Hellströms låtar som sätter sig i hjärtat som gör det hela lite personligare vilket jag tycker om väldigt mycket.

Beställer mina bilder billigt och bra från Photobox!

Likes

Comments

Jag har nu efter massa tjat äntligen blivit peppad till att börja blogga igen! Med bara en vecka till min födelsedag och drygt två månader kvar till studenten och massa plugg kände jag väl att det var dags att börja ändå.

Så vad har jag gjort sedan sist?
Pappa har fyllt år, det har varit nourooz (persiskt nyår), har även vart med kompisarna och festat samt pluggat väldigt mycket. Men nu ska jag komma igång med detta med och ska fota mycket mer så det kommer bli mycket mer bilder på bloggen.

Let's go

Likes

Comments