HeaderJag kom hem från Los Angeles igår. Herregud vad jag är trött nu. Och idag ska man orka festa och fira det nya året haha, jag kommer vara så slut imorgon!

Vårt bagage fastnade i Paris igår med, men vi får hem våra väskor idag, när vet vi inte alls. Men det känns inte alls bra, jag har allt för kvällen i de väskorna. Smink och produkter för håret, väska och kläder. Så jag kan inte börja göra mig i ordning än..

tänkte även att jag lägger upp bilder från resan om någon dag då jag inte orkar eller hinner idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsSämsta kvaliten på bilden, förlåt!

Klockan är just nu 03:52 här i Los Angeles. Vi har inte riktigt kunnat vända rätt på dygnet ordentligt, men det kommer väl i tid tills då vi åker hem haha! Vi har faktiskt inte gjort så jättemycket idag. Vi kom hem till Sheida runt 4 på natten och vi var vakna till 7 så vi vaknade ganska sent och åkte hemifrån klockan 14 ungefär! Men vi har hängt i iraniedelen av Los Angeles hela dagen, mycket på grund av att det var en väldigt speciell dag i Iran. Vi var även hos frisören. Både jag och Sheida färgade och klippte oss, känns såå mycket fräschare nu!

Likes

Comments

Shit, det är ett tag sedan som jag bloggade. Massa har hänt och mitt humör har gått upp och ner och jag har haft såå mycket i huvudet. Massa stress hit och dit. Men idag kan stressen börja lägga sig. För dagen då jag och mamma åker till Los Angeles är kommen. 12:40 flyger vi från landvetter och vi ska nu fixa oss och packa ihop det sista sedan kommer min morbror och hämtar oss. Jag är verkligen nervös nu. Vi ska mellanlanda i Paris och New York. Resan från Paris till New York går på 8,5 timmar och jag och mamma checkade in online för sent så vi fick inte välja platser själva så vi sitter ganska långt ifrån varandra nu. Det känns inte jättebra men det löser sig! Nu ska jag gå och duscha sedan plocka och städa och sedan ska jag även fixa mig!


Likes

CommentsIdag har jag verkligen pluggat inför det förhoppningsvis sista matteprovet i mitt liv. Hade mattelektion i skolan med och just nu känns det faktiskt helt okej inför morgondagen men man vet ärligt talat aldrig.

Hade även håltimma under lunchrasten så jag och Fatemeh åkte till Frölunda torg och käkade på Jensen Bøfhus. Aldrig ätit i frölunda men shit vad fräscht det var där och jättestort! På vägen tillbaks åkte vi fel från frölunda och hamnade på Hisingen på något konstigt sätt.

Jag ska vara hos pappa fram till fredag istället för imorgon bestämde jag och pappa idag. Jag gillar att vara här i Gråbo. Huset är jättemysigt och mitt rum är jättefint och mysigt. Har ett par bra högtalare här så varje morgon spelar jag hög musik för att jag är ensam hemma och tar en kopp kaffe innan jag tar bilen och åker till skolan. Shit vad vuxet det låter.

Likes

CommentsJag har inte skrivit så mycket på bloggen i det senaste utan bara lagt upp massa bilder, haha lat jag vet.

I veckan har jag bara haft skola och har pluggat lite mer denna veckan än vanligt, vilket jag faktiskt är väldigt stolt över. Idag så kom fatemeh runt två och vi tittade på The Fault In Our Stars. Har sett den fyra gånger nu och jag gråter lika mycket varje gång, sjukt bra film verkligen och Ansel Elgort som spelar Augustus är sååå bra.

Jag kom nyss hem till pappa. Jag ska bo hos pappa fram till torsdag eftersom att vi har nationellt prov i matte på torsdag och pappa är väldigt duktig på matte så han hjälper mig. Det fina med att jag ska bo hos pappa nu är även att han låter mig ta bilen till skolan varje dag så att jag ska slippa åka buss i 1,5 timmar varje morgon och behöva gå upp så galet tidigt. Sjukt skönt tycker jag att det är verkligen.

Likes

CommentsJag har inte bloggat något idag eller igår och det är helt ärligt för att jag inte haft någon ork. Inte just nu, inte just idag.. får se om jag orkar mer imorgon. Jag har inte mått så jättebra, varken fysiskt eller psykiskt. Jag önskar att jag hade kunnat skriva av mig om allt jag känner. Jag hade gjort det om jag bara hade kunnat. Men jag är helt ärligt bara tom. Helt jävla tom på ord så jag kan inte uttrycka något jag känner i skrift. Men det blir bra snart igen.

Likes

Comments