Header

La mig i sängen för typ 30 minuter sedan. Har inte gjort så mycket intressant idag mer än att jag varit hemma fram till fem då jag åkte till backaplan och mötte upp mamma och så handlade vi lite. Jag köpte en extern hårddisk, har behövt en jättelänge nu men äntligen köpte jag en. En terrabit för 800, det är väldigt mycket och jag lär inte fylla den på några år, men jag är glad och nöjd! Hursomhelst så åkte jag och mamma till stan sen och åt middag på Pinchos. Det var första gången vi var där och vi åt massa go mat. Det är ju ett tapasställe så det blev lite olika maträtter, men som sagt, gott var det. Det var mysigt med lite kvalitetstid med mamma med!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår gick jag med klassen på bio och såg Anabelle! den är väldigt överskattad tycker jag och tycker verkligen att The Conjuring var mycket bättre. Men gillar man skräck kan man ju inte missa Anabelle. Klassen var ju rädd och gud vad jag skrattade åt dem, alla var sjukt söta haha!


Idag vaknade jag tidigt och åkte till stadsbiblioteket och pluggade på gymnasiearbetet med min grupp! vi var inte jätte effektiva och fick inte jättemycket gjort. synd är det ju men äsch man får ha såna dagar med tycker jag! Efter det gick jag till Waynes Coffee och träffade Jasse och hennes kompisar och var med henne några timmar och nu sitter jag med Jevve i Chez och myser!

Likes

Comments

Jag vaknade för någon timma sedan och har bara duschat och legat i sängen faktiskt. Vädret får mig hängig, det är så mörkt och det känns sådär. Ska börja göra mig i ordning nu och försöka städa mitt rum lite innan jag åker in till stan och äter på Vapiano med Amanda, Olivia och Martina. Vapiano är nytt i Göteborg men har ätit på Vapiano i Stockholm faktiskt så jag vet vad som väntar och gott är det verkligen!


Likes

Comments

Var ute med klassen igår. Jag kan seriöst inte beskriva kvällen mer än med ett ord. KÄRLEK. Det är allt jag kan säga om det. Vi var 12 personer från klassen men vi träffade flera andra när vi väl drog vidare från PC där vi startade kvällen. Klassen ni är allt fina måste jag verkligen säga. Kommer sakna er craziness efter 10 juni 2015. Men vi ses väl i dimman en vacker dag. Usch vad emotional jag blev. Ni är allt bra ni. Det måste jag säga!


Likes

Comments

Vad jag inte har skrivit på bloggen än är att jag och mamma har bokat flygbiljetter till LOS ANGELES!! Jag är helt galet taggad på att få åka över atlanten och se allt på den sidan av jorden med. Hotell och sånt ska vi inte boka då min kusin Sheida flyttade dit i somras, så vi ska bo hos henne. Vi kommer inte vara där jättelänge, bara 10 dagar. Men det är ändå helt galet spännande! Vi ska hyra bil och så med eftersom det är det smidigaste sättet att ta sig runt på. Anledningen till varför vi åker dit är att i år fyllde jag 18 och mamma fyller 50 till jul. Så vi tänkte att vi åker dit och unnar oss själva för att både 18 och 50 är rätt stort att fylla! Så vi är där när mamma fyller 50 år och vi firar jul där men är hemma lagom till nyår så jag kan få fira enligt mina traditioner med Jasse!


Likes

Comments

Jag är fan rörd nu. Har aldrig i mitt liv fått blommor från mitt ex, trots att vi var tillsammans till och från i nästan 3 år och jag praktiskt taget gnällde rätt ut att jag ville ha blommor. Har alltid fått blommor av mamma under hela mitt liv. Men inte ens hon vill köpa blommor till mig längre. Men så dyker bästa vännen upp med vita rosor! Notera det, VITA. Alltså inga röda som man brukar ge till den man tycker om. Är fan glad, han är allt en bra vän trots att han ibland kan vara dum i huvudet, men det är ju alla någon gång så det jämnar ut sig.

Jasmin, jag älskar dig med det vet du, vore det inte för dig hade vi nog fortfarande vart ovänner. Tack för att du är en så fin människa och jag finns alltid för dig i vått och torrt, det vet du babe!!


Likes

Comments

Glömde ju totalt av att skriva om helgen igår när jag kom hen. Var skittrött så la mig nästan direkt på soffan och kollade på TV med mamma. Men tänkte att jag skriver om den nu!

Under fredagen var jag i skolan. Väldigt konstig dag rätt allmänt i skolan, inga fullständiga lektioner på hela dagen. Men det fanns ju en anledning till varför dagen blev som den blev. Åkte hem med Fatemeh och hon hjälpte mig att fixa mig för sedan gick jag ut med några killar från min gamla skola! Vi hade verkligen jättekul under fredagen så vi bestämde att vi skulle ut på lördagen med.
Under lördagen åkte jag in till stan och träffade Jasse vilket var mysigt. Vi åt sushi och gick sedan till Webbhallen för att hon skulle köpa Fifa15 till Ali som en liten överraskning! Senare på kvällen gick jag ut igen så som jag och gänget från fredagen bestämde fast vi var många fler från vår förra skola. Blev en dyr helg men det var det verkligen värt. Inte haft så kul på väldigt länge måste jag säga!Likes

Comments