Header

Igår vaknade jag upp hos Mattias och han har införskaffat sig en fläkt till sitt rum nu när det blivit så jäkla varmt! Men det var inte jättesvalt och skönt ändå så att så fort vi vaknade satte vi oss i vardagsrummet med öppen altandörr och fläkten riktad mot oss. Sedan så gick vi ut till hans pool. Nej det är inte en riktig pool men dem har tagit fram en gammal barnpool och i den satte vi oss med dricka och bara slappade. Hur gött som helst!

Runt halv fem kom pappa och hämtade mig så att jag skulle köra till Borås och tillbaks. Såklart körde jag runt i Borås också med tanke på att jag har min uppkörning där. Sen när jag var hemma kollade jag på Orange Is The New Black tills jag somnade.
Likes

Comments

Åker hem idag och sitter just nu och äter frukost från hotellets frukost buffe. Ska upp snart och packa det sista för att sedan checka ut och gå till stan och kanske shoppa lite till. Flyget går 16:50 från Prag och vi mellanlandar i Munchen så vi är framme i Göteborg 21:05. Ska hem och packa upp lite då och sedan åker jag till Mattias och sover hos honom!


Likes

Comments

Sitter just nu med min mamma, morbror, hans fru och två av mina kusiner och ena kusinens man i Landvetter flygplats! Vi ska till Tjeckien då min kusin tar läkarexamen och vi ska dit och se hennes examen och sånt! Är bara borta tre dagar så kommer hem på torsdag, men det blir säkert hur mysigt som helst. Vi ska åka och mellanlanda i Arlanda och där kommer även en ann kusin och åker med oss till Prag! Alla kusiner på mammas sida är bara tjejer och vi alla är väldigt nära trots ålderskillnaderna. Alla är vi dom systrar. Det är hur skönt som helst verkligen tycker jag.


Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag hem detta paket från Ivy Revel. Glömde att visa det på bloggen men nu så är det uppe!Köpte dem för 299:- och frakten kostar 49:-

Likes

Comments

Vaknade väldigt tidigt hemma hos Mattias igår. Vi vaknade runt 10 och drog oss lite i sängen och sedan gick vi upp och satte oss ute i det fina vädret på hans altan. Vi åkte sedan till Liseberg med Mattias familj. Hans syster var nere i Göteborg i några dagar så vi följde med dem till Liseberg. Vi åkte inte jättemycket men det var väldigt mysigt ändå! Vi åkte både Kållerado och Flumeride vilket behövdes i värmen. Väldigt blöta blev vi med så det var hur värt som helst!


Likes

Comments

Har äntligen slutat jobbet för idag och jobbar inte förrän nästa lördag! Hur skönt är inte det då? Jobbade dock inte så länge idag, 16-20. Men skönt är det ändå. Har bara nästa helg kvar på jobbet sen är jag klar helt!

Ska nu hem en snabbis och träffa min morbror och mina kusiner och sedan ska jag till stan och möta upp Mattias och hans kompisar och så kanske jag sover hos honom!

-gammal bild-


Likes

Comments

Vaknade för en stund sedan med Mattias och vi såg att jag hade mitt monopol här så vi kände att vi ville spela lite så nu sitter vi här på golvet och spelar monopol!

Om några timmar ska vi börja röra oss mot stan och vi ska gå till apollo och snacka lite om en resa där med dem! Sedan ska jag till pappas jobb så ska jag övningsköra lite. Senare ska jag kanske jag ska träffa Joar och Fatemeh en stund och sedan åker jag till Mattias och är med honom och hans kompisar. Så skönt att jag är ledig från jobbet idag. Det behövdes verkligen känner jag!Likes

Comments

Jag är helt slut från helgen.. Jobbade 26 timmar nu i helgen och sov knappt något under nätterna och gick upp tidigt och slutade sedan sent. Men det är nu över och jag jobbar nu kväll hela veckan! Älskar mina tider, jag får sovmorgon och kan lägga mig sent och är utvilad hela tiden.

Jag ligger just nu i alla fall i sängen och tittar på Orange Is The New Black. Börjar jobba 16:00 och jobbar till 21:00. Mattias ska då komma till jobbet och möta upp mig och så åker vi hem tillsammans. Har saknat honom även fast jag såg honom i fredags senast. Hur fan ska jag då klara av att åka till Tjeckien i 4 dagar nästa vecka? Men det löser sig till slut i alla fall!


Likes

Comments