Header

Bokstavligen är det sol vind och vatten just nu. Sitter i solen och det kommer små vindar och sitter framför mölndalsån. Sitter ute nu på lunchrasten vid skolan och bara tar det lugnt i solen. Vädret har varit helt gudomligt hela helgen och idag med. Hoppas bara det håller i sig nu för man blir så mycket gladare av fint väder och speciellt när det är sol, man får så mycket ork!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat så mycket denna helgen, har heller inte gjort så mycket. I fredags efter festen sov jag hos Martina och när vi vaknade igår fixade vi lite frukost. Efter frukosten gick jag hem och fixade till mig lite och fick skjuts till Mattias av mamma. Vi tog det bara lugnt och kollade tv och åt pizza hos honom senare på eftermiddagen åkte vi in till stan och träffade hans kompisar och vi var ute i det helt sjukligt underbara vädret! Dem åkte senare iväg på fest för att ha killkväll så jag åkte hem.

Idag har jag vart hos Mattias farmor med Mattias och det var riktigt mysigt tycker jag. Hon är en av dem coolaste gamlingarna jag träffat, helt sjukt vad hon är skön! Men hon fyller år på tisdag så vi firade henne lite.


Likes

Comments

Jag har inte bloggat dem här två senaste dagarna pga att jag inte orkat och att jag har stressat över att jag idag har slutprov i fysik. Ska ha prov på en 150 poängs kurs i 4 timmar utan rast, vilket ger mig panik. Men jag vaknade 6:00 och är nu klar och väntar bara att klockan ska närma sig 7 så jag kan åka hemifrån. Jag är galet nervös även för att fysik är en av mina svåraste ämnen och jag måste sätta detta nu! Men önska mig lycka till så länge så skriver jag mer senare idag!


Likes

Comments

Jag har nu äntligen kommit hem, men inte från skolan. Det är utvecklingssamtalsdag idag så hade inga lektioner. 9:30 var jag däremot hos körskolan och körde i en timma! Nöjd var min lärare med över de framsteg jag gjort på mina 4 lektioner. Vet att jag skriver det varje gång men asså körkortet börjar ju närma sig nu känner jag! Sen åkte jag och träffade Mattias en halvtimma och sedan stack jag och lunchade med Amanda och hennes kompis Emma. Åkte därefter till skolan och hade utvecklingssamtal. Känner att jag hunnit med en del sen jag vaknade imorse!

Men nu sitter jag på soffan och ska snart upp och fixa lite våfflor till mig själv, det är ju ändå våffeldagen så ibland får man faktiskt unna sig själv rejält!


Likes

Comments

Nu har jag och Jasmin ÄNTLIGEN bokat vår London resa! Ååh gud vad jag ska shoppa och bara leva gott i London. Jag är så sjukt taggad för denna resan nu och jag är så glad verkligen. Men det är dock inte min mamma som betalar flyg och hotell för mig. 10:15 den 29 april lyfter vårt flyg från Göteborg och jag landar 9:50 den 2 maj. Första resan utan förälder och jag ska till LONDON. Jag har varit i London två gånger innan dock men det gör inget för jag tröttnar ärligt talat inte på den staden!


Likes

Comments

När jag pluggar inför prov kan jag inte anteckna eller räkna med blyerts för jag skriver långsammare och otydligare med blyerts

Jag älskar att resa och vill ha ett jobb där man tjänar mycket och kan vara ledig en del så jag kan upptäcka världen

Jag är svag för svart. Svarta kläder, väskor, skor och möbler är bland det snyggaste som finns

Fram till att jag började 8an så kände jag mig svensk men när jag bytte till Fenestra St: Jörgen i 8an så visste jag inte vad jag kände mig som eftersom alla där var blattar

Jag har blivit sviken, sårad och lämnad ett x antal gånger


Likes

Comments

Jag sitter just nu och har fysiklektion. Jag kände för att ta en paus i räknandet och skriva ett blogginlägg.

Jag har idag åkt bil utan vuxen i bilen för första gången, jätte efter är jag men aja! Andrea tog bilen från skolans parkering och körde först så jag och Daniela Kunde köpa kaffe i mölnlyckecentrum vilket satt helt underbart! Adela och Sara var såklart med i bilen med. Vi åkte sedan hem till Andrea en stund och satt där en kvart ungefär och pratade om hur vi klädde oss när vi var små, helt sjukt vad vi alla förändrats. Sedan körde hon tillbaks till skolan och just nu sitter jag på min sista lektion som slutar 16:15 och lyssnar på skönaste låten. Nya droglåten!


Likes

Comments

Jag och Jasmin skulle ju åka till London under påsklovet men det blir inte av. I alla fall inte just då. Skulle vi åkt under påsklovet skulle vi betalat jättemycket så vi kände att om vi ska dit bara för att shoppa kan vi inte lägga ner så mycket pengar på själva flyget och boendet. Vi åker istället dit den 29 april och kommer hem 1 maj. Vi har hittat flyg och hotell och det enda vi måste göra nu är att boka resan! Jag taggar såå mycket. Vi har även planerat vilka affärer vi måste in i och att vi ska till Madame Tussauds en gång också!

Nu ska jag först längta till min födelsedag som är om 9 dagar och sedan ska jag längta till London.


Likes

Comments