Header

Sitter just nu hos tandläkaren och väntar på att dem ska komma ut och hämta mig. Vår första lektion var inställd imorse så jag skulle börjat 10:15 men eftersom min tid hos tandläkaren så skulle jag inte hinna till skolan innan så jag fick en riktigt lång sovmorgon. Otroligt skönt, somnade tidigt igår med. Men efter jag vart hos tandläkaren ska jag till skolan. Vid 4 ska jag träffa en kompis jag inte träffat sen i september så det blir en fika i eftermiddag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har precis ätit tacos med mamma och hennes kollega. Såå gott verkligen det var ju ett tag sedan jag åt det!

Idag har jag inte gjort så mycket. Slutade skolan vid 4 och åkte sedan in till stan där jag träffade Ali och Jasmin en snabbis. Gick sedan till gymmet och tränade. Så just nu sitter jag på min säng och ska förbereda mig för Pretty Little Liars. Taggar verkligen det nya avsnittet nu. Hört lite av kompisarna om avsnittet (inget avslöjande för det får dem inte säga till mig) och ska sätta mig nu och se vad jag tycker och tänker kring det!


Likes

Comments

Jag har inte haft någon ork att blogga faktiskt och det är anledning till varför jag inte bloggat sen i lördags.

Idag skulle jag haft biologi och matte mellan 11:20-14:15 men på morgon mejlade vår biologilärare att han var hemma sjuk. Eftersom jag har en 45 minuters resväg till skolan sjukanmälde jag mig. Det är onödigt för mig att åka 45 minuter dit och 45 minuter tillbaks om jag ändå bara skulle ha 1 timma och 25 minuters lektion. Vid 13 åkte jag och Fatemeh in till stan och åt i Jensens Böfhus. Gabby kom sedan och vi stack till frisören där hon förgade håret för första gången i sitt liv! Var ju bara tvungen att bevittna hela saken så jag satt med henne hela tiden och kom nyss hem från henne!

MatenResultatet av Gabbys hår

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggade något igår men jag var helt borta och väldigt trött på grund av mina 1,5 timmar jag sov. Mamma skulle köra mig till skolan igår och när vi kommer ut på motorvägen så låter det konstigt framifrån bilen och vi kunde inte stanna för vi var på motorvägen. Men när vi tillslut hittar ett ställe att stanna på så ser vi att vi fått punktering. Mamma ringde efter en taxi för mig så jag kunde komma till skolan och göra mitt prov. Mamma var som tur var ledig igår så det var okej för henne men jag blev 25 minuter sen till provet.

Idag vaknade jag vid 2 och var helt utvilad. Det var hur skönt som helst verkligen, behövde sova ut. Just nu sitter jag och gottar mig med en semla och lite jordgubbar. Ska senare ut och träffa Ali, Gabby, Jasmin och Zaka i stan och vi ska äta frozen yoghurt. Senare åker jag hem till pappa och sover hos honom inatt. Inte så mycket men det blir en härlig lugn lördag!


Likes

Comments

Har suttit och pluggat från 22 fram tills nu och nu är jag klar. Ska bara läsa igenom det jag antecknat en gång och sedan ska jag sova till 7. Min gosiga mamma sa att hon kunde köra mig till skolan imorgon så jag får mer sömn! Love her!

Godnatt...


Likes

Comments

Detta har nog varit den längsta dagen.... Eller så känns det som att den varit jätte lång för att jag hunnit med mycket och varit väldigt seg på grund av de få 2,5 timmarna jag sov igår natt. Jag har strax pluggat färdigt min spanska åtminstone så kan börja varva ner snart så jag kanske kan somna tidigare ikväll. Efter skolan åkte jag i alla fall och mötte mamma i stan och vi gick till SATS i kompassen och vi båda fixade oss varsitt gymkort. ÄNTLIGEN har jag skaffat mig ett gymkort. Jag och mamma har pratat om det sen i höstas och nu äntligen är det fixat och ska vänta på att en PT ska ringa så vi kan bestämma dag då vi ses och hon hjälper mig komma igång och så vi kan lägga upp ett 8-veckors schema. Så det känns bra. Hoppas bara jag tycker det är kul att gymma så jag kan gymma ofta och tillslut komma i form!

Morgondagen kommer vara jätte seg. Mamma ska till Stockholm och kommer inte hem förrän fredag morgon så jag ska vara i skolan fram till fyra och sedan ska jag hem och plugga ytterligare en hel kväll, fast utan mamma hemma som skämmer bort mig och peppar mig.. Aja får väl fixa det ändå!


Likes

Comments

Sitter just nu i biblioteket med Joar och ska egentligen plugga lite spanska men det går ju sådär kan jag säga. Joar pluggar på men själv sitter jag bara med mobilen och gör i princip ingenting vettigt. Har spanska prov senare idag och kände att det vore bra att plugga lite och varför inte utnyttja håltimman efter första lektionen då om man hade kunnat koncentrera sig på det man ska göra? Helvete vad jag blivit dålig på att ta pluggandet seriöst nuförtiden. Men det löser sig till slut som det alltid gör. Men det är verkligen helt sjukt vad skoltrött jag är, och jag är inte ensam. Ungefär 50% av hela min klass börjar sakta men säkert ge upp på pluggandet för vi alla är rätt utbrända och allt går bara skit för alla. Man kan ju tycka att vi ska ha mycket och svåra saker för vi går natur och så, jag valde ju själv att läsa natur så jag får väl skylla mig själv. Men vi som läser natur är också människor och klarar av lika mycket som alla andra och just nu känner jag att det hade suttit fint med att ta ledigt från skolan ett år och sedan fortsätta resten av tvåan nästa år!

Men men gäller väl bara att kämpa och hålla ut. 16 veckor till sommarlov..


Likes

Comments