Header

Tjena tjena. Jag sitter just nu och kollar på glee på datorn. Har aldrig riktigt följt på glee, men om det varit på TV har jag tittat på det. Men jag kände igår att jag borde börja titta från första avsnittet och sedan följa den all the way!

Ganska mycket har hänt denna veckan, haft studiedag och tagit klassfoto och pluggat en del och så vidare. Massa skolgrejer bara!

Mattias kommer hit senare också eller jag kanske åker till honom. Jag är inte riktigt säker på vem som åker vart haha. Men vi ska i alla fall ses och det blir säkert jätte mysigt!

Lite bilder från veckan:
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag sitter just nu på bussen på väg till skolan. Det är verkligen så tråkigt väder ute nu, såhär grått och trist har det inte varit på länge. Men då är det bra att spela bra och glad musik i hörlurarna så man blir glad ändå! Jag har blivit helt förkyld också, inte varit såhär förkyld på länge, vet inte vart jag ska ta vägen... Mina kompisar tyckte att jag skulle stanna hemma idag men har ju diagnosen idag så det är ju lika bra att gå till skolan ändå. Vi har ju ändå bara en lektion innan diagnosen så det känns rätt bra ändå!

OUTFIT:
Stickad tröja- BIKBOK | svarta jeans- Tally weijl | halsband- fått från mormor

Likes

Comments

Jag har pluggat färdigt för idag. Gick väldigt fort när jag väl koncentrerade mig haha!

Nu sitter jag på sängen och kollar på Devious Maids medan jag äter vattenmelon. Jag trodde ärligt talat att folk aldrig tände ljus och kollade på serien samtidigt som dem åt goda frukter. Tror jag misstog folk ganska brutalt. För det är ju exakt det jag gör hela tiden verkligen! Det är det mest avslappnande att göra! Ååh önskar jag aldrig hade plugg så jag kunde ha det såhär varje dag för jag hade kunnat leva såhär för evigt verkligen.Likes

Comments

Jag har inte bloggat på länge nu för det har hänt lite saker den senaste veckan och det har påverkat mig ganska mycket så jag har bara mått väldigt dåligt helt enkelt. Nu är jag glad och bara som vanligt igen!

Jag ligger just nu i sängen och verkligen försöker plugga matte inför en mattediagnos imorgon. Det går ju sådär då Gabby sitter och skickar massa torra naturskämt hela tiden haha! Jag känner mig jätte nördig och löjlig som överhuvudtaget förstår skämten och så vidare men vad ska jag göra!? Hahaha!Likes

Comments

Jag kom hem för ca 2 timmar sedan. Jag packade upp väskan, pratade med mamma en stund och bäddade om min säng. Nu ligger jag då i min säng och myser lite. Jag är nog kär i min säng på riktigt! Den ser så fin och skön ut, väldigt mysig liksom. Kollar i alla fall på en film och äter vaniljglass med melon. Supergott verkligen!

Likes

Comments

Jag har precis kört från uppsala till marieberg och nu sitter jag och pappa i gallerian och ska äta mat!

Likes

Comments