Header

Sitter nu i bilen igen, och nu är vi på väg till Uppsala. Pappas barndomsvän fyller 60 imorgon och hans som fyllde 18 igår. Frugan tyckte att vi skulle åka upp och vara en slags överraskning, så jag tror inte någon i den familjen förutom frun vet att vi är på väg! Väldigt kul tycker jag då! Så nu sitter jag och pappa i bilen och pumpar hög musik. Det är det bästa verkligen att göra när man bilar! Just därför längtar jag efter att fylla 18 så jag kan ta körkort och bara ta bilen och köra någonstans med kompisar när jag vill!


bilmärket med dem finaste bilarna! En range rover är ett måste för mig att ha någon gång i livet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är just nu i stockholm (eller ja, utanför egentligen). Pappa och jag kom hit för en timme sedan. Vi är hos pappas kompis och jag tror inte någon förstår hur mycket jag älskar att vara med pappas kompisar. Dem är som farbröder för mig, dem tillhör min familj helt enkelt. Bara underbara är dem!

Åker till uppsala imorgon eftermiddag till pappas kompis som fyller 60 på söndag. Vi är en slags överraskning och bara hans fru vet om att vi kommer. Det kommer bli kul! Skriver mer imorgon puss på er alla!

Likes

Comments

Jag har nu blivit beroende av ett nytt band... Inget band slår min kärlek för The Script och Paramore men asså nu har jag börjat lyssna på OneRepublic. Har aldrig riktigt gillat dem så mycket men det har bara blivit mer och mer nu med tiden! 

Dagens drogade låtar med OneRepublic:

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen till skolan. Första lektionen var inställd så fick verkligen sova ut idag och mattias slapp sova vidare utan mig. Börjar 11:30 istället för 9:50. Känns rätt gött!

Efter skolan ska jag hem och packa det sista och sen kommer pappa och hämtar mig så åker vi direkt mot Stockholm! Rätt så taggad, men samtidigt väldigt orolig. Jag menar de flesta har väl hört om mördarbakterien som sprids i Stockholm? Får väl hoppas på att inte bli drabbad av den!

Likes

Comments

Ligger just nu i min säng och väntar på Mattias som är på väg hit! Han ska sova här inatt då min mamma är borta och mamma vill aldrig att jag ska vara ensam och då vill hon att Mattias ska sova här. Man kan ju inte säga nej till det erbjudandet då jag inte får sova med honom på vardagarna. Passar väl bra eftersom jag åker till stockholm och uppsala imorgon och är borta hela helgen. Mattias åker på dop i karlstad i helgen med.
Ska nog bli riktigt mysigt ikväll!


Bild från igår

Likes

Comments

Jag ska sova nu och ladda upp energi inför veckans längsta dag! Sega onsdagar jag kommer ha, inte så kul nej.

Bakade med maja efter min träning. Vi gjorde en tårta åt mig då jag och min fina pojkvän varit tillsammans ett år imorgon! Tiden har gått så fort verkligen. Men jaja nu ska jag sova puss på er alla sköna!

Likes

Comments

Jag sitter just nu i klassrummet och har matte. Började 11:20 idag och jag kunde inte sova längre än till 9 imorse, förstår verkligen inte varför jag vaknade så tidigt.

Jag tycker personligen att matte är rätt kul men vääldigt segt, eller aah jag tycker inte om genomgångar på lektionen i alla fall.

Efter skolan åker jag hem och hämtar min tennisväska och åker till lerum och tränar en timme. Jag är så jävla glad över att jag äntligen ska börja spela tennis igen! Jag älskar mina tennistimmar, jag har alltid kul och skrattar alltid med min grupp!

Likes

Comments

Sitter just nu vid Mölndalsån i Mölnlycke Centrum med Anna och Anna och fikar i solen! Riktigt mysigt om man har håltimma!

Slutar 16:15 idag då vi har labb i halvklass senare. Det är lite trist att jag har den senare labbtiden men vad ska man göra?


Bild från imorse innan jag åkte till skolan


Likes

Comments

Jag har precis kollat på pitch perfect med mamma! Det blev ju dock lite sent så mamma somnade i slutet av filmen haha.

Jag börjar 9:20 imorgon med svenska. Jag tror inte någon förstår hur mycket jag ogillar svenska på grund av våran petiga lärare som bara går på massa detaljer. Hon är en go och snäll lärare men det är hennes pet Om förstör allt, även uppgifterna man får av henne med. Kommer inte stå ut med henne i 3 hela kurser under dessa två år kvar på gymnasiet (svenska 2, svenska 3 och historia) gaah! Hur ska jag överleva detta!?

Jag ska nog sova nu så godnatt alla kära!

Förlåt att inlägget blev lite långt.

Likes

Comments