Header

Kom hem från Liseberg för typ en timme sen. Jag var där med mamma och vi hade väldigt kul ändå! Vi åkte bara balder och atmosfear, sen spelade vi en del med. Men vinster fick vi allt!

Mamma med sina vinster!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Även fast det är grått och tråkigt ute idag kände jag att det var lite mysigt att sätta ihop lite olika bikinisar!

Dessa tycker jag är väldigt fina och skulle själv använt dem mycket under sommaren.

Likes

Comments

Ggodmorgon! Jag ska nu åka till Mattias och vädret ute är riktigt dåligt! Det regnar jätte mycket och jag och mamma har inte ens något paraply hemma. Vi är ju så duktiga hon och jag! Men nu ska jag ut och försöka klara mig rätt så torr i alla fall!


Likes

Comments

Kan inte riktigt greppa att det är sommarlov nu! Slutade skolan igår och det känns jätte skumt, känna verkligen som att jag måste plugga inför nåt prov imorgon. Men så är det inte!

Idag har jag varit med Mattias och vi fikade med hans mamma och hennes arbetskollega som är i göteborg denna veckan! Riktigt mysigt ändå. Sen åkte jag hem och jag och mamma grillade och vi har kollat på film hela kvällen! Hon tog även med sig en liten present till mig från Danmark. Hon var där över dagen med jobbet!
Likes

CommentsHej!

Detta är jag, Rosita Parhizkar. Jag är 17 år och bor i den fina staden Göteborg. Jag läser Naturprogrammet i Hulebäcksgymnasiet. Jag har pojkvän sen 9 månader tillbaka!

Jag försöker fånga dagen så gott jag kan. Jag kommer skriva lite om min vardag och även lite mode. 

Tipsa gärna vänner och jag hoppas ni gillar min blogg!

Likes

Comments