Satt å slo hjel litt tid med å se igjennom bildene på telefonen. Fant et bilde av meg selv på trening for nøyaktig 6 måneder siden. Var da 13 kg lettere enn nå.. Er utrolig rart å se hvor fort kroppen har forandret seg på den korte tiden. Man føler seg jo generelt mye større som gravid og har den siste tiden også lagt merke til at jeg har fått en del vann i kroppen. Med bare 3 dager igjen til termin gleder jeg meg fryktelig til å bli ferdig, møte lillegutt og få kroppen for seg selv igjen. Savner styrketreningen samtidig så det skal bli spennende å se hvordan kroppen trekker seg tilbake igjen og om den gjør det. Kvinnekroppen dere ❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


Med det samme jeg er i gang slenger jeg med et bilde av den fine sprinkelsengen som jeg fikk ferdig i dag. Sengen er fra Ikea å heter HENSVIK, kostet bare 595 kr. Sengehimmelen har jeg kjøpt på norstyle i Harstad, sengklærne på KID og den fine uroen er custommade av flinkeste @idaskreativa på instagram. Skal dere ha noe sydd til baby så anbefaler jeg dere å ta kontakt henne. Hun lager på forespørsel og maken til hyggelig og kreativ dame skal dere lete lenge etter..

Likes

Comments


Beklager lite oppdateringer, men har vært så plaget med smerter i bekkene de siste dagene.. Nesten all energien har gått til å sove på dagen ettersom at det er på natten det er verst. Anyways; Tenkte jeg skulle vise dere den fine vuggen og babynestet så søskenbarnet mitt og gudmor til lille har laget. Hun kjøpte en brukt vugge til 100 kr og malte den og sydde trekk/ sengehimmel til og laget babynest. Herrefred så takknemlig jeg er for alt det fine vi får.. Blir så rørt <3

Likes

Comments

Beklager fraværet men har hatt meg en liten ''ferieuke'' hjemme hos mamma og pappa. Har lagt fra meg pc'n og bare slappet av, gått turer med hundene og besøkt familie. Kjenner at det var godt å få ladet opp batteriene. Er i uke 37+3 nå så det meste begynner å bli tungt.. Gleder meg egentlig bare til å få fødselen overstått. Skal bruke de siste ukene fremover nå til å vaske, rydde, gå korte turer og bare slappe av. Legger ved noen flere bilder fra fineste hjemmplassen min..

Likes

Comments

Tenkte bare å legge ut mine foreløbige favoritter blant kylie lip kittene. Dette er Posie K blandet med Candy K. Jeg føler personlig at jeg ikke kler bare nude farger så disse to sammen ble en perfekt kombo for meg. Liker leppene litt rosa uten at det blir for mye hvis dere skjønner.. Hva er deres favoritter blant kylie lip kits? Gleder meg til å prøve flere..

Likes

Comments

Da er samboeren dratt sørover for å hente åss ny bil. En volvo V70, noe jeg aldri trodde jeg skulle ende opp med ettersom at foreldrene mine har hatt det hele oppveskten. Men er utrolig gla for at vi endte opp med akkurat denne bilen. Familievennlig, driftsikker og god plass i bagasjerommet.. Gleder meg bare til BC kommer hjem så vi kan ta åss en prøvetur sammen.

Hilsen lykkelig volvoeier!

Likes

Comments

Til dere kommende foreldre der ute eller dere som blir det etter hvert. Ville bare tipse om at det finnes utrolig mange gratispakker dere kan få til babyene deres. Var å hentet to i dag fra Rema 1000 og Apotek 1. Inneholdt flasker, bodyer, bleier, vaskemiddel og andre stelleprodukter.. Genialt! Neste jeg skal hente er liberopakken på Kiwi, elsker alt som er gratis!!


På linken nedenfor er en oversikt over alle gratise babypakker:

http://www.babypakker.no
  • 419 lesere

Likes

Comments

Nå er det snart bare 6 uker igjen til termin og mange tanker begynner å svirre rundt i hodet. Er vel nå det virkelig begynner å gå opp for meg/ oss at jeg faktisk har et lite menneske i magen som snart skal ut. Man er liksom spent på så mye.. Hvordan blir babyen å se ut, hvem blir han lik, hvordan blir han å oppføre seg, blir han frisk, hvordan blir fødselen å gå osv..

Husker den dagen vi fant ut at jeg var gravid som det var i går. Ettersom at jeg alltid har hatt uregelmessig mens så reagerte jeg ikke noe særlig på at den uteble en stund. Men var forferdelig trøtt over en lengre periode å måtte tisse mye oftere enn tidligere. Husket samboeren min tullet med at jeg sikkert hadde fått utmattelsessyndrom eller noe.

Trodde ikke jeg selv at jeg var gravid men tok til slutt en test for å være sikker, å når denne var positiv tok jeg enda 5 til før jeg virkelig innså det. Dro deretter til legen å ble henvist til en tidlig ultralyd der vi fikk vite at jeg var hele 12 uker på vei. Vi så babyen sprellet på skjermen å husker at alt var ganske absurd egentlig.

Er ikke før nå de siste 2,5 månedene at alt virkelig er begynt å gå opp for oss.. Blant annet ettersom at magen vokser daglig (føles det som) og babyen sparker tydelig. Er en merkelig følelse det å skulle bli foreldre. Man har liksom alltid bare hatt seg selv å ta hensyn til, nå er det plutselig et annet menneske som skal styre hverdagen vår.

Nå er det egentlig bare å ta den siste tiden til hjelp å få gjort de siste forberedelsene før lillemann kommer. Er heldigvis bare småting vi har igjen før han kommer. Rart, men vi elsker allerede den lille gutten fra månen og tilbake. Er så utrolig mange sterke og ikke minst uvante følelser. Kunne ikke byttet dette mot noe i verden  ❤️


  • 439 lesere

Likes

Comments

Har vært en nydelig dag med over 20 grader, noe som er ganske uvanlig her oppe i nord. Har vært på posten å hentet mine nye air max 90.. Har ønsket meg slike Gud vet hvor lenge. Men har alltid vært utsolgt for størrelsen min overalt. Til de som vurderer å kjøpe seg slike er de små i størrelse. Bruker som regel 37 men har 38 i disse. Ellers så har jeg vært ute i finværet i hele dag, i tillegg til at jeg har vasket babyklær til lille. Trodde aldri det skulle være koselig å vaske klær, men det var det faktisk idag! Brillene er forresten fra bits and bobs og er kjøpt på urban.

Håper dere også har hatt en fin dag <3

Likes

Comments

Termin: 20. August 2016.

Hvor langt på vei: Jeg er helt i starten av uke 33 idag og har vært gravid i 32 uker + 6 dager. 81,6 % av graviditeten er dermed overstått og jeg har bare 52 dager igjen til termin.

Hvor stor er babyen: I denne uken veier babyen rundt 1800 gram i starten av uken og rundt 2100 gram i slutten av uken. Lengden er 29 cm fra sete til isse, 39 cm lang i full lengde.

Uken's must haves: The Incredible face gel fra maybeauty. Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten denne nå med så mye hormoner og dårlig hud. Kan kjøpes her: https://maybeauty.no/the-incredible-face-gel/

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Som regel kjenner jeg at han romstrerer/ sparker på kveldene og på morgenen når jeg står opp, har generelt sett vært en rolig baby. Men i går turnerte han hele dagen.. Gøy!

Hvordan har treningsuken vært: Er sluttet å gå på treningssenter ettersom at mye har blitt tungt den siste 1,5 måneden, spesielt det å bøye seg fremover. Jeg har heller prøvd å fokusere på å gå turer ute i det siste.

Plager: Har ingen spesielle plager akkurat nå. Eneste er at jeg føler meg veldig fremovertung og må på toalettet hvert sekund føles det ut som. Kjenner det også noe i korsryggen..

Kjønn på babyen: Gutt. På ultralyden i uke 18 virket det som jordmoren var litt usikker på kjønnet, men var på ultralyd i forrige uke å da sa hun at det var en gutt med 100 % sikkerhet.

Hvordan sover du på natten: Ligger å vrir meg en del ettersom at ingen stillinger er særlig behagelige. Må også opp på toalettet minst 2 ganger per natt, noe som er slitsomt.

Fødselsforventninger: Har egentlig prøvd å fortrenge tanken på fødselen litt. Alle vet vel at det nok er det mest smertefulle vi damer skal gjennomgå iløpet av livet. Samtidig så gleder jeg meg til å få det overstått..

Ukens cravings: Sun lolly frys selv is så man kjøper i pakker på rema. Jeg og samboeren spiser minst 1-2 hver dag (klarer ikke slutte). Ellers så har jeg lyst på alt som ikke er bra når man er gravid som lakris, salami osv..

Humør: Har generelt sett vært i godt humør men har blitt litt mer svingende i det siste. I det ene øyeblikket holder jeg på å le meg hjel og i neste øyeblikk tar jeg til tårene. Føles nesten ut som man er i puberteten igjen.

Vektøkning: Har gått opp ca. 9 kg totalt til nå i svangerskapet og en god del av dette er heldigvis babyen, fostervannet, morkaken osv.. Føler meg generelt stor, men er nok normalt som gravid.

Innkjøp: Har vært å kjøpt lille en body og en sparkebukse i Newbie merket fra KappAhl. De har særiøst verdenens søteste babyklær.. Absolutt verdt å skjekke ut!

Kontroll: Har ingen flere ultralyder nå ettersom det bare er 7 uker til termin, men har jevnlige besøk hos jordmoren på helsestatsjonen der jeg blant annet får høre på hjertelyden til babyen med Doppler.

Strekkmerke Har ikke fått et strekkmerke til nå, bank i bordet! Eneste som er blitt litt rødt å litt strukket er hullet der navelpiercingen skal være. Hadde jeg vist det fra før hadde jeg aldri tatt hull i navelen.. Etterpåklok!

Håper dette er interessant for noen av dere å lese!

  • 538 lesere

Likes

Comments