View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag var jag och åkte skridskor nästan hela dagen. Har inte åkt sen förra vintern och nu när man har en fot utan känsel och dålig balans trodde jag inte att jag skulle klara det. Så fel jag hade 🙈 passade på att göra en liten video också som ni kan kolla på här nere 👇. Har alltid tyckt om konståkning sen jag var typ 7 år. I skolan åkte man varje dag och var även med på konståknings skola ett tag. Det enda dåliga är att man får så ont i fötterna och benen, annars är det verkligen jätte kul!

Likes

Comments

View tracker

Bilder från helgen hos min mamma.

Likes

Comments

Tänk dig att din fot somnar efter du suttit stilla ett tag. Du känner hur det sticker obehagligt under foten, efter ha rört på foten lite försvinner den känslan och du blir som vanlig igen. Jag har den känslan exakt hela tiden i handen och foten, i över ett år har det varit så. Varje dag har man tänkt att det obehagliga sockerdricks känslan ska försvinna, man har tänkt att medicinen ska göra en helt frisk. Hoppet har försvunnit. Jag har insett att jag kanske kommer få leva så här resten av mitt liv. Om jag fick välja att ha så här eller smärta skulle jag självklart valt smärta. Stickningarna som sitter där hela tiden förstör så mycket. Man ska kunna känna vad man håller i och känna om man är varm eller kall. Sen jag fick Multiple sklerosis har högra sidan tagit över vänstra sidan kan man säga. Ibland glömmer jag bort att jag har känselbortfall och då kan det hända att jag bränner mig och reagerar efter ett tag. Det är inte bara känselbortfallet utan också styrkan, ibland orkar jag inte hålla i ett glas eller hälla upp kaffe. Att tex öppna förpackningar som en fil som man ska riva upp är helt omöjligt. Min förra mobil gick sönder tack vare att jag höll den i vänstra handen och tappade den. Efter det har jag lärt mig att aldrig ha den i vänstra fast jag glömmer oftast av det då hjärnan är van att fokusera på båda sidorna.
Idag har varit en jobbig dag då jag varit svag och haft smärta. Kände bara för att skriva om känselbortfallet då det är mest jobbigast just nu. För er som har full känsel kan det vara svårt att förstå men efter ni har läst detta inlägg kanske ni förstår lite hur det skulle vara om ni vart drabbade. Ligger i sängen nu och ska försöka sova med el känsla i huvudet. Ni får har det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Jag hatar denna dag så mycket.
Man ser man folk lägger upp bilder på deras pappa, i tidningar ser man farsdag text överallt och ute på gatorna på skyltar. Varför hade inte jag en sån pappa som är som en hjälte? Hela min uppväxt levde jag i rädsla och med förstört självförtroende. Varje dag fick höra hur dålig man var, allt man gjorde var fel, jag var en idiot som sjungde dåligt och sminkade mig fult osv. Allt sitter kvar i huvudet som en jävla skräck film. Att läka från en sån psykiskterror tar tid, kanske hela livet. Idag är jag stark men så fort nån säger ordet pappa blir det flashbacks i huvudet.
Jag har ingen pappa att kalla hjälte, jag har mig själv.

Likes

Comments

Var och små shoppade lite idag! Hittade dessa två super söta shoker 😍 kommer ha dom varje dag, bara älskar! Imorgon var det egentligen meningen att jag skulle tatuera mig men idag ringde jag och avbokade. Inte för att jag inte vill men för att det inte är läge för det just mu. Man måste priotera vilket som är viktigast. Tatuera sig kan man göra när som helst det är inte så viktigt. Julen närmar sig och då går julklappar före! ✌️

Likes

Comments

Hej alla fina, som vanligt är jag urusel på att uppdatera. Även om man inte jobbar eller går i skolan blir det bara att man inte orkar 🙈. Min vardag består typ av att sova,äta och lyssna på musik. Tycker det blir roligare om man gör vlogg än att läsa en tråkig text så förmodligen kommer det bli en hel del videos framöver. Nästa vecka ska jag tatuera mig 😍 tänkte att ni kanske vill följa med? Om ni vill att jag ska göra en video så kommentera! Känns annars onödigt att göra video utan att någon är intresserad.
Har iallafall bestämt mig 100% och den här gången kommer jag att bli as nöjd, för er som inte vet har jag redan två tatueringar. En under nyckelbenet med texten ''with pain comes strenght'' och en liten ros på sidan av magen. Båda gjorde jag samtidigt, svårt och välja en you know. Den här gången har det varit ännu svårare att välja en av tusentals. När man väl har börjar går det inte att sluta. Jag vet att det här är inte den sista jag kommer att göra utan kommer säkert göra 3 till som jag också verkligen älskar. Tatuering är som ett smycke som man kommer bära tills man dör och man måste verkligen ha tänkt till tusen gånger innan man gör en för det är inte det lättaste att lasra bort (syns ändå lite). Kommer tyvärr inte berätta något för er vad jag ska tatuera haha 😏 det går ni tänka på ett tag till.

Hur snyggt är inte det här ?!😍

Likes

Comments

Under året 2016 har jag

Druckit alkohol? - Ja
Rökt vattenpipa? - nej
Fått ett sugmärke? - ja
Gjort ett sugmärke? - ja
Har haft oskyddat sex? - ja
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - nej
Gjort något dumt? - ja
Gjort något som du ångrar? - ja
Strulat med ditt ex? - nej
Fixat dig i timmar? - Alltid
Gråtit inför mer än 10 personer? - nej
Smygit ut? - ja
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja
Lekt med någons känslor? - nej
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - Ja
Gråtit dig till sömns? - ja
Gråtit framför någon du älskar? - Ja
Kysst en Tjej? - Nej
Vaknat av att du gråter? - nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon? - Nej
Slagit någon på skoj? - Ja
Blivit slagen på skoj? - Ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor - ja Gått bakom ryggen på någon? - Nej
Badat i havet? - Ja
Har haft snöbollskrig? - Nej
Sett en hel fotbollsmatch? - Ja 😄
Inte sovit på en hel natt? - Ja
Varit på sjukhuset? - Ja
Sovit i över 12 timmar? - Ja 28 👌
Sett en film mer än 10 ggr? -ja
Tagit någon på röven? - Ja
Lärt känna någon via internet? - ja
Velat dö? - Nej
Fått ett IG? - Nej
Åkt buss i över 10 timmar - Nej
Varit ute en hel natt - Nej
Blivit tagen av polisen - Aa
Skällt ut en lärare - Nej
Svikit en vän - Nej

Likes

Comments

Som jag tidigare lovat er s¨har jag gjort en video om min uppväxt/barndom.

Detta var första gången jag gjorde en sån här video så hoppas att ni förstår att den inte blev perfekt.. Har kollat på den om och om igen, tycker jag ser väldigt trött ut och helt förstörd. Att göra en sån här video tar mycket på energin.

Men det är kul att berätta om sitt förflutna, från botten till toppen!

Andedlingen varför jag gjorde denna video var för att få andra som mår dåligt ellersom är samma situation att se att det finns en väg ut! Hoppas ni tyckte vidoen var bra ändå fast jag såg halvdöd ut. Ni får gärna kommentera och skriv gärna om vad jag ska göra i nästa video! Kram på er.

Likes

Comments