Jag är en tjej som min mamma inte hade en aning om att hon skulle få. Hon födde mig på toaletten. Idag är jag såklart glad att jag lever men under hela min uppväxt var livet ett helvete. 2012, för 5 år sen tog jag mig ur skiten. Lämnade allt och började ett nytt liv. Det låter så lätt men om ni bara visste hur mycket jag har gått igenom skulle ni säkert undra hur jag orkade att kämpa. Jag orkade egentligen inte men nånstans långt inom mig fanns det något som gjorde att jag lever idag. Sen jag föddes blev jag hjärntvättad med ord som fortfarande kan komma upp. Ord som att man var ett missfoster,ful,idiot,ungjävel osv. Min självkänsla var i botten. Försökte gömma mitt fula ansiktet med massa smink, färgade håret tusengånger och skärde mig i armen för att andra skulle se att jag mådde dåligt. Jag visste inte vem jag var,enda jag visste var att jag inte var bra på någonting. Tänk dig att leva i detta och att alltid vara rädd för din pappa. När jag skriver det här gör det så ont inom mig jag får typ svårt att andas samtidigt som det känns skönt att skriva av sig istället för att ligga vaken hela natten och tänka på allt som varit. The past is the past säger dom men när man varit med om så mycket är det svårt och bara glömma bort allt. Såklart önskade jag att det fanns en papperskorg att kasta alla minnen i. Hoppas ni inte missförstår mitt inlägg nu, jag mådde dåligt tills 2012 sen flyttade jag till familjehem och åren som gått har jag fått massa hjälp men att bearbeta allt tar lång tid. Även om jag har vuxit mycket som person så vill jag fortsätta växa och för att kunna växa behöver man prata om sina tankar för att sen kunna släppa det. Min barndom kommer alltid följa mig men det har gjort mig starkare än någonsin. Man klarar allt bara man vill och tar hjälp av andra. Känner att jag vill skriva ut allting men det skulle bli för långt och tror inte ni kommer orka läsa om massa skit. Som ni kanske såg gjorde jag en video om min uppväxt i en video förut, raderade den tyvärr då jag vill göra en bättre utan att se helt trött ut. Kommentera om ni tycker att jag borde göra en video om mitt tidigare liv! För om ingen vill så är det rätt så onödigt att lägga energi på det 😊. Det här inlägget blev inte så bra.. ville bara få ut mina känslor för att kunna få sova utan en klump i hjärtat. Ta hand om er ❤️ Godnatt

Likes

Comments

Hej på er!
Dagen började med lite jobb, vart mest att fixa alla herr skor o platta till kartonger. När jag hade slutat passade jag på att gå ut på långbryggan och bara njuta en kvart innan man tog bussen hem. Något jag lärt mig i livet är att ta vara på varje dag 😊 man behöver inte göra något speciellt bara njuta av ögonblicken. Stod verkligen och njut av solen på bryggan! Låter lite konstigt kanske men det är så när man har varit med om jobbiga saker som förändrat ens liv så ser man livet på ett annat sätt och tar till vara på dom små stunderna. Anyways.. när jag kom hem vart det att stört dycka ner i sängen med värsta träningsvärken i låren. Somnade ett tag sen vart det att vika tvätt för att sen gå ut på en 2 km promis innan man däcka framför tvn. Intressant dag? Ja det kan jag inte tycka ändå 😄. Kände för att uppdatera med en text för att ni inte ska bli helt uttråkade.
Ska sova om om några timmar.. somnar alltid vid 2 tiden vet inte varför men har blivit mycket svårare att sova på senaste tiden. Någon som har bra tips på hur man kan sova bättre?
Isf får ni gärna dela med er!.
Imorgon blir det jobb som vanligt för att sen komma hem och sova fast man vet aldrig vad morgon dagen har att erbjuda 😊 bara vänta och sen! Natti 🤚🏽

Hur fint är inte Rättvik? 😍

Likes

Comments

Hej på er!
Det var som sagt ett tag sen jag skrev något.
Har varit så mycket och inte mått så bra psykiskt senaste tiden. Både med min sjukdom ms och privat. Så är det med alla ibland kan det hända saker som man inte vill prata om och vill hålla för sig själv.
Tycker att man inte ska skriva när man mår dåligt för då kan man skriva något som man sen ångrar, jag vill skriva inlägg som jag inte tar bort sen om ni förstår vad jag menar? Annars är det meningslöst att ha en blogg för att den ska vara deppig. Jag vill sprida min vardag och ge er massa energi!
För någon månad sen började jag arbetsträna 3 timmar/dag vilket var svårt i början men sen gick det bättre och bättre, trivs jätte bra där! Dock har jag varit hemma två veckor med en förkylning som vägrar att ge sig. Många som är sjuka vid den här tiden tyvärr. Har inte varit sjuk sen innan jag fick min ms så det är klart att det blir jobbigt för kroppen med en till sak.
Idag tänkte jag ut och fota lite vinterbilder! Har inga bra bilder med bra skärpa så tänkte passa på då en annan person har en systemkamera 😊
Hoppas allt är bra med er och tack för att ni står ut med mig även om uppdateringen har varit kass.

Likes

Comments

Bilder från helgen hos min mamma.

Likes

Comments

Tänk dig att din fot somnar efter du suttit stilla ett tag. Du känner hur det sticker obehagligt under foten, efter ha rört på foten lite försvinner den känslan och du blir som vanlig igen. Jag har den känslan exakt hela tiden i handen och foten, i över ett år har det varit så. Varje dag har man tänkt att det obehagliga sockerdricks känslan ska försvinna, man har tänkt att medicinen ska göra en helt frisk. Hoppet har försvunnit. Jag har insett att jag kanske kommer få leva så här resten av mitt liv. Om jag fick välja att ha så här eller smärta skulle jag självklart valt smärta. Stickningarna som sitter där hela tiden förstör så mycket. Man ska kunna känna vad man håller i och känna om man är varm eller kall. Sen jag fick Multiple sklerosis har högra sidan tagit över vänstra sidan kan man säga. Ibland glömmer jag bort att jag har känselbortfall och då kan det hända att jag bränner mig och reagerar efter ett tag. Det är inte bara känselbortfallet utan också styrkan, ibland orkar jag inte hålla i ett glas eller hälla upp kaffe. Att tex öppna förpackningar som en fil som man ska riva upp är helt omöjligt. Min förra mobil gick sönder tack vare att jag höll den i vänstra handen och tappade den. Efter det har jag lärt mig att aldrig ha den i vänstra fast jag glömmer oftast av det då hjärnan är van att fokusera på båda sidorna.
Idag har varit en jobbig dag då jag varit svag och haft smärta. Kände bara för att skriva om känselbortfallet då det är mest jobbigast just nu. För er som har full känsel kan det vara svårt att förstå men efter ni har läst detta inlägg kanske ni förstår lite hur det skulle vara om ni vart drabbade. Ligger i sängen nu och ska försöka sova med el känsla i huvudet. Ni får har det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Jag hatar denna dag så mycket.
Man ser man folk lägger upp bilder på deras pappa, i tidningar ser man farsdag text överallt och ute på gatorna på skyltar. Varför hade inte jag en sån pappa som är som en hjälte? Hela min uppväxt levde jag i rädsla och med förstört självförtroende. Varje dag fick höra hur dålig man var, allt man gjorde var fel, jag var en idiot som sjungde dåligt och sminkade mig fult osv. Allt sitter kvar i huvudet som en jävla skräck film. Att läka från en sån psykiskterror tar tid, kanske hela livet. Idag är jag stark men så fort nån säger ordet pappa blir det flashbacks i huvudet.
Jag har ingen pappa att kalla hjälte, jag har mig själv.

Likes

Comments

Var och små shoppade lite idag! Hittade dessa två super söta shoker 😍 kommer ha dom varje dag, bara älskar! Imorgon var det egentligen meningen att jag skulle tatuera mig men idag ringde jag och avbokade. Inte för att jag inte vill men för att det inte är läge för det just mu. Man måste priotera vilket som är viktigast. Tatuera sig kan man göra när som helst det är inte så viktigt. Julen närmar sig och då går julklappar före! ✌️

Likes

Comments