Kärlek

Vissa dagar saknar jag dig fortfarande, skratten känslorna och tiden vi var i då. När vi inte tänkte på morgondagen, när vi inte behövde bry oss om någonting. Allting var så enkelt att vi glömde bevara det, vi bara var istället. Även om du är borta nu kommer jag alltid minnas oss... Så fint det kunde blivit? Tänk dig. Jag vet inte ens vad som gick snett med oss, kanske var vi så lika att vi var för olika? Eller såg vi världen omkring oss i olika ljus? För varandra såg vi alltid lika på. Det var inte oss det var fel på, det var världen omkring oss som aldrig passade in på oss. Vi var så unika och vackra tillsammans, från ingenstans kom du in i mitt liv och skapade en värld full av ljus och drömmar. Ja faktiskt, ibland kommer du tillbaka. I mina drömmar minns jag dig som den du var för mig.
Aldrig glömd.
Puss&Kram
🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Livet

Herregud vad jag inte sov bra inatt! Började med att jag vaknade av att jag fick magkramp runt klockan halv tre. Kändes som att någon försökte gröpa ur min mage typ. Ja förlåt det lät jätte äckligt men det gjorde så jävla ont.. Testade gå på toa flera gånger men hjälpte inte. Väckte TT och han var ju helt väck men tillslut vaknade han så vi pratade lite sen startade jag en film.. Så inatt har jag knappt sovit något... Jätte jobbigt och idag har jag lika ont!! Men vi kommer hem ikväll så får se om det blir bättre till kvällen annars får det blir ett besök till doktorn igen, något är inte helt rätt!
Puss&Kram
🌸

Likes

Comments

Mat

Alltså detta är helt otroligt! Jag är en av dom som kan äta precis vad jag vill utan att något händer med min kropp. Jag är i precis likadan trots allt onyttigt jag stoppar i mig! Men grejen med mig är att jag äter lite men ofta haha och idag hade vi egen lagade hamburgare som Anders & Lena lagade (TTs förälder) och jag är inget jätte fan av hamburgare alls, äter aldrig upp en vanlig hamburgare ens. Idag åt jag upp hela denna.... Seriöst jag liksom? Haha det är helt otroligt ju. Oså en isglass och några kex några timmar senare. Tjockt!
Puss&Kram 🌸

Likes

Comments

Recept

Oftast som ALLTID är det kaos med planering i mitt och TTs gemensamma gäng och jag som kock hatar stök och oreda när jag ska ha koll på saker och ting. Det betyder inte att ingenting får gå fel, bara att jag vill ha en någorlunda struktur när jag planerar! SÅ i år har jag tänkt ut allt i god tid. Hoppas slippa kaos och att kvällen blir super! Haha TT är inte direkt någon event fantast så han har ju inte varit lika engagerad som mig, tror nog att han tror att jag har tagit mig lite vatten över huvudet. Men nej detta är precis som en vanlig jobbdag för mig, planering och att se resultatet visuellt i mitt eget huvud! Och jag älskar ju sånt här, precis vad jag vill göra varje dag egentligen! Men ja kanske inte varje dag men jag älskar att hitta på nya recept/pyssla och planera fester med teman.
Tror de flesta blir lite chockade när dom får se allting när det är klart. Detta ska bli riktigt kul!
Puss&Kram
🌸

Likes

Comments

Livet

Tänk alltid på dig själv i första hand.
Det har aldrig jag gjort men jag försöker ändra det nu. 
Det jag lärt mig genom åren är att man aldrig ska välja sina strider. Ta istället alla dina fajter stegvis när dom kommer. Stryker du någon så missar du en bit på vägen. Det är precis det felet många gör dom väljer bara de dom har lust till för stunden men allt kommer ikapp dig tillslut.

Puss&Kram 🌸

Likes

Comments

Instagram@rosinjahoffe