View tracker

Bilder

Detta är några bilder från shooten i Moss med super duktiga makeup artisten Tone.

Fotograf: Tone Moe Ludvigsen
Makeup: Tone Moe Ludvigsen
Puss&Kram
🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Tusen takk till alla er som kom och gjorde denna halloween till den bästa! Helt fantastiskt hur underbara vänner man har omkring sig... Kvällen var awesome och extra tack till Karl som tog alla fina bilder.
Puss&Kram
🌸

Likes

Comments

Resor

Omg jag fick en resa till USA!!!
Jag blev en av de glada vinnarna i Miami tävlingen med intense Sverige på instagram... Kommer få/medverka i deras 2017 kollektion, umgås med ett super härligt tjej gäng och chilla i ett super fint poolhus i Miami. JA detta är helt sjukt kul... Finner inte ord ärligt talat, 2-9 april avgår flyget och det ska bli så jävla kul!
Puss&Kram
🌸

Likes

Comments

Musik

Behind the scenes från gårdagens musik video inspelning av låten "älska mig nu" som Fredrik Sonefors producerat och Björnar Solberg nu har filmat. Det var så kul igår och ikväll väntas fotosession så det blir att stå framför kameran igen.  Kul kul kul!

Puss&Kram🌸😃

Likes

Comments

Resor

Hej hopp! Nu sitter jag på flygplatsen på Gardemoen och väntar på mitt försenade flyg till Stockholm. Har väldigt många blandade känslor idag men känner mig ändå lugn vilket känns riktigt riktigt bra! Tror inte jag kan bli mer redo nu.
Puss&Kram
🌸

Likes

Comments

Livet

Som ni nu förstått så är jag en tänkare, ibland tänker jag så mycket att jag inte tror det är möjligt att tänka så mycket. Ibland tror jag att min hjärna kommer kollapsa och få kortslutning. Som en dator som får problem och blinkar error! Finns det en gräns på hur mycket man kan tänka? Kan man tänka sönder sig?
Puss&Kram
🌸

Likes

Comments

Instagram@rosinjahoffe