Hemma hos mig

1. Är det sant att när jag var 9år gammal fick jag för mig att bygga en lådbil av min pappas kontorsbord och genomförde det? Tog isär mittenskivan av bordet, gick ner i källaren, sågade/spikade, tog min lillebrors vagn och snickrade ihop en lådbil?

2. Är det sant att jag cyklade från Ronneby till Malmö på egen hand när jag var 12år gammal ?

3. Är det sant att jag tjuv rökte min första cigarett när jag var 12år gammal?

4. Är det sant att jag gav bort min mammas marsvin när jag var full, till en okänd person på en fest jag hade hemma i smyg när jag var 16år gammal?

5. Är det sant att jag vaknade upp helt randome på Gardemoen(Oslos flygplats) när jag 15år gammal efter att ha festat konstant i 4dagar?

Svaren får ni i helgen!

Puss&Kram
🌸

Happiness is a choice and i choose to be happy🌸

Likes

Comments

Hemma hos mig

Kände att jag behövde lite förändring så jag tonade ner det blonda till en kall askfärg istället.

Jag minns när jag fick mina första frisör saxar av pappa...

Jag var 10år, skulle fylla 11år samma år och han gav mig mitt första set med frisör saxar och sa ska vi testa klippa mig?

Hahah min pappa har alltid varit lite spårad precis som mig så jag sa ja absolut och sedan dess har jag klippt, färgat, slingat, permanentat, satt i hårförlängning och satt upp bal frisyrer åt folk.

Jag tror att man kan göra allt om man vill, din egen vilja är receptet till all framgång.

Ingenting är för svårt, för mycket eller för lite.
Alla kan OM man vill.

Man lär sig alltid på vägen!

Min mamma tyckte ofta att pappa var helt galen som lät mig göra vad jag ville men se så mycket jag lärt mig? Idag tar jag hand om mig själv och jobbar för ALLA mina mål och drömmar i mitt liv.

Idag tar jag alltid hand om mitt egna hår vad gäller färgning och klippning.

Så tack så hemskt mycket pappa.
Tack för att du ALLTID trott och fortsatt tror på mig, aldrig tvivlar på mina val och alltid stöttar mig även när det ibland går åt helvete!

Om min framtida man ens kan bli hälften så bra pappa till våra framtida barn som du varit för mig är jag verkligen lyckligt lottad...

Puss&Kram
🌸

Happiness is a choice and i choose to be happy🌸

Likes

Comments

Kost & träning

Folk frågar ofta om jag tränar mycket och hur jag lyckas hålla mig så smal och ”fit”

Sanningen är att jag tränar faktiskt inte speciellt mycket, jag gör övningar varje dag hemma med vikter...

Sen har jag alltid varit smal med former så det gör det självklart lättare för mig att hålla mig i bra form.

Jag gillar inte godis och läsk så för mig har det alltid varit relativt enkelt att hålla mig ifrån sötsaker.

Jag äter mycket frukt, bär och nötter.
Varje dag dricker jag färskt kokosvatten med chiafrön i och äter havre gröt med laktosfri mjölk med färska bananer/äpple/bär och frön/kokosflingor/nötter eller vad jag nu än har hemma.

Jag har aldrig gillar onyttiga saker och alltid varit väldigt kräsen när det kommer till onyttigheter.
Men det är ingen diet, jag äter bara vad jag tycker är gott och det råkar vara väldigt nyttigt och bra.

Självklart unnar jag mig också och när jag väl får sötsug (vilket nästan aldrig händer) så äter jag frukt, mitt favorit snacks är torkat kött haha, jag älskar salami och beef jerky, jag tycker inte om chips, godis och sånt.

Så mitt tips till dig som vill ha en nyttigare kropp, ät gröt, frukt, kött med grönsaker, bär, nötter, kokos och sånt som får dig mätt en längre tid.

Träna några dagar i veckan och sov tillräckligt så kommer du må betydligt bättre i både kropp och själ!

Puss&Kram 🌸

Happiness is a choice and i choose to be happy🌸

Likes

Comments

Inatt hade jag en dröm om mina bröst...

Det började med att jag drömde att jag låg i min säng och sov, jag hade varit ute och festat så när jag vaknade var jag bakfull och mådde kasst... När jag öppnade ögonen låg jag plötsligt på ett operationsbord.

Doktorn började skära i mig och jag var vaken, jag skrek för att jag kände smärtan men kunde inte röra mig, han hade skurit av min tatuering från låret och det blödde något fruktansvärt...

Efter en stund sa han ”nu är du perfekt titta”
Jag somnade av chocken och i drömmen drömde jag att mina bröst hade växt ihop...

Hahahahh när jag tillslut vaknade på riktigt var jag helt panikslagen och kände efter och insåg att det bara var en dröm...

Omg om ni hade sett paniken jag hade när jag vaknade!!

Btw lägg till mig på snap: rosinjaana
👻

Puss&Kram
🌸

Happiness is a choice and i choose to be happy🌸

Likes

Comments

Motiverar

Det finns en del saker som
Killar ogillar med tjejer precis som vi tjejer ogillar vissa saker med killar.

1. När tjejer säger ”alla killa är precis likadana”
Nej nej nej... Big no no att säga så, ingen vill höra att man är precis likadan som de du träffat förut? Ingen och då menar jag verkligen ingen vill höra att man påminner om någons ex..

2. När tjejer leker korkade.... När man egentligen vet svaret på frågan eller vad som helst och säger att man inte fattar och fortsätter ställa dumma följdfrågor.... Kom igen? Ingen gillar tröga personer... Okej om du är trög så är du ovh då är det gulligt men märker man att någon spelar trög i hopp om att man ska falla för en så gör det inte bara... Ingen vill lägga sin tid på att förklara någonting som den andre redan vet!

3. Haha denna är typiskt mig när jag börjar träffa någon jag börjar tycka om och jag känner mig osäker på känslorna, haha jag vet att jag inte är ensam om denna och den är verkligen så dum... När man säger att man har mens varje gång killen försöker... Girls.... Denna måste vi släppa, det är så mycket bättre att bara säga nej jag är inte redo för det än, han kommer uppskatta det betydligt mer än att du har mens tre gånger i veckan varje månad.

4. När du har tio lager fonduation, mascara, läppstift, eyeliner ja hela jävla sminkväskan i fejset...
Okej det finns ett fåtal killar som gillar översminkade tjejer men majoriteten av killar gillar den mer naturliga looken på tjejer. Och vill du ha en seriös pojkvän bör du se ut som du, kunna se ut som du utan smink, det är ju faktiskt dig han ska falla för och inte vad du har i sminkväskan?

5. Att påstå att alla killar är players... Enda anledningen till att han inte vill vara tillsammans med dig är för att han inte har de känslorna för dig.. Det är så enkelt, vill du ha någon så visar du det, vill du inte så visar du det genom att prata med andra eller träffa andra tjejer... Vi kallar dom players men egentligen har dom bara inte träffat rätt tjej än och kanske är du själv lite likadan och skriver med olika killar och det gör honom lite osäker också. Dumpa alla side tacks om du vill ha honom och kör helt öppna kort så märker du att det kan ändras väldigt fort.

I grund och botten så handlar det om att vara dig själv med den du dejtar, precis samma du som du är med dina vänner, avslappnad och bara bara du.

Puss&Kram
🌸

Happiness is a choice and i choose to be happy🌸

Likes

Comments

Motiverar

Och för dig ska jag klä av mig naken.. Absolut säg bara vad du vill ha så får du precis vad du vill.
Kanske en snygg bild på mig i min nya bh som är genomskinlig så bröstvårtorna syns?

Eller vad säger du om en rå sexig bild på min rumpa i mina spetsiga string eller kanske utan några kläder alls?

Först undrar jag varför i hela jävla världen ALLA NI IDIOTER får för er att jag någonsin skulle skicka lättklädda bilder på mig själv till er?!

Ni är dumma i huvudet och jag tycker synd om era föräldrar som har så ouppfostrade barn som säger sånt till andra, ja för mig är ni barn med skev världsbild och syn på kvinnor. Hade ni vartit riktiga män hade ni aldrig tänkt tanken ens.

Låt aldrig en man få göra vad han vill med dig om du själv inte skulle acceptera att dina söner gör samma sak mot en tjej.

Jag tycker det är rent ut av äckligt att killar vill ha lättklädda bilder på tjejer dom inte känner eller överhuvudtaget!! Det finns porr för sånt!?

Och varför i hela världen tror just du att du skulle få en bild på min dyrbara kropp??
Vad ska du med bilden till?

Om jag vill ge dig någonsin så ger jag det till dig med egen vilja annars glöm det!
Men du är ju modell....
Omg hur trög är du egentligen ?! Det är ett av många jobb som jag har, precis som med allting annat jag gör så har jag själv gjort valet att göra det, det är inte så att jag skickar bilderna till en massa randomes, vem som helt får se hur jag jobbar om den vill och det har jag mina social medier till.
Så fort någon frågar mig om bilder hänvisar jag till min Instagram för jag vill inte skicka privata bilder på mig till någon jag inte känner, oavsett om det är på mitt ansikte eller min lilltå. Ingen ska ha bilder på mig om jag själv inte valt att visa dom.

Och alla idioter som blir sura och arga för att man säger nej,
dra åt helvete med alla er jag gillar inte sånt och är det något jag inte tycker om så får man höra det!!
Det är är så stor skillnad mellan att vara strippa, hora eller modell.....
Om du inte förstår skillnaden så uttala dig inte ens!

Jag ska ha barn och familj en dag, jag vill inte att någon randome där ute ska ha en massa naken bilder på mig som han kan göra precis vad han vill med resten av mitt liv,
jag uppfostrades med att man ska respektera sin egen och andras kropp och att hen gör vad den vill med den då den inte tillhör någon annan än en själv!

Dagen jag får barn, om jag någonsin får en dotter tror mig jag håller inte min käft för någon.... Skulle hon få sånna här äckel efter sig ska jag personligen lära honom vett och etikett till hur man behandlar en lady! Inte ens lönt att försöka sig på någonting och jag kommer göra allt i min makt för att mina egna ska uppfostras med bra respekt för sig själva och andra oavsett kön!


Sorry men jag är inte här för att tillfredsställa dig.

Tjejer/Killar tänk på vad ni gör om ni skickar lättklädda bilder till folk, man vet aldrig vart dom kan hamna!

Puss&Kram
🌸

Happiness is a choice and i choose to be happy🌸

Likes

Comments

Motiverar

Någon mer som stör sig på detta?

Först ska jag enkelt förklara vem jag är som person för er som inte känner mig.

Jag är glad, sprallig, kvicktänkt, galen, rolig, skämtsam och helt egen i sätter jag är på.
Jag är också väldigt envis, mogen, omogen och allt man kan tänka sig men i grund och botten är jag snäll och bryr mig otroligt mycket för andra människor och inte enbart dom jag känner utan nej alla verkligen!

Ibland märker jag att många tar tills av allting jag skriver och vad jag uttrycker mig om här online via min blogg/sociala medier och jag är evigt tacksam och glad att andra ser mig som en inspiration att själva må bättre, verkligen glad att jag kan hjälpa genom ord.

Men.... Snälla tänk lite att ibland går jag själv igenom väldigt mycket i min privata vardag som jag inte nödvändigtvis skriver om här eller någon annanstans.

Jag har mycket som händer mig runt om även om det inte syns på bild eller text.. Det ni får i text och bild är vad jag väljer att ge er, vad jag kan ge er i just det tillfället.

Sen har vi verkligheten, den som vi ser som vår vardag. Och i vardagen sker betydligt mer än vad jag någonsin kan ge er.

Ibland har jag dagar då jag inte vill se en enda människa. Jag vill inte höra någon annas röst förutom min egna eller musik och film i mina öron.
Min egna terapi för att jag ska må bra är att stänga in mig själv från omvärlden..
Varför?
För att jag ALLTID ALLTID är tillgänglig, men det blir för mycket ibland, jag kan och har ärligt talat inte lust att lära känna varenda person som
addar mig på snap, fb, insta, twitter, mejl eller skype....

Jag får nya vänförfrågninar och följare varje dag och tro mig jag älskar allt ni skriver och alla fina kommentarer som ni ger mig i ord MEN jag är inte här för att vara någons psykolog, det finns det andra för.
Jag kan inte svara på ALLA hej jag får och ibland tar folk mig som ignorant och att jag inte bryr mig men snälla gå i mina skor innan du kastar skit på mig!

Många som följer bloggare osv involverar sig så mycket i vad de skriver att det skapar en egen relation till texter och får för sig att influencers faktiskt talar till dem...
Ni som gör det måste förstå att du är inte en ensam följare, det finns flera där ute som du och just därför tänk på vad du kräver från de du följer. Har du rätten att kräva någonting alls?

Ibland är jag pratglad och svarar och har konversationer med någon randome online och hoppas de mår bättre efter att få prata lite men det betyder inte att vi känner varandra eller att jag känner att vi måste börja umgås.... Jag är bara väldigt trevlig och pratglad och that’s it.

Puss&Kram
🌸

Happiness is a choice and i choose to be happy🌸

Likes

Comments

Instagram@rosinjahoffe