Kost & träning

Detta brukar jag äta till frukost:

Banan pannkakor

Gröt m bär/nötter/frön/honung/mjölk

Eget bakat bröd med frön i m gott pålägg som avokado, ost, skinka, keso, ruccola oså.

Jag får ofta frågor angående min träning, alltså jag tränar inte super mycket!
Jag går varje dag, gör mina övningar hemma med vikter och äter hälsosamt.

Jag jobbar till vardags med ganska avancerad mat så just därför tror jag att jag gillar enkelt men gott.

För mig är det väldigt konstigt när jag är hos någon och ska äta och personen säger
"Du som är super kock du äter väl inte dethär? Haha"
Alltså... Jag äter allt! Jag är verkligen inte kräsen med mat...

Man behöver inte kunna laga en jätte avancerad maträtt för att imponera på mig, det är mer tanken att göra mat till mig som jag isåfall blir imponerad utav.

Sjävklart unnar jag mig godsaker men har aldrig varit något fan av godis, chips och läsk så när jag väl "unnar mig" så äter jag kaka haha jag älskar kakor, speciellt tårta!

Annars när jag är sötsugen så brukar jag äta frukt, frukt är något av det bästa jag vet!

Vad äter ni till frukost?

Puss&Kram
🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tillbaka i Oslo och levererar magi

Puss&Kram 🌸

Likes

Comments

Kärlek

Älska mig nu? Den där eviga meningen som bubblat i mitt huvud så länge jag kan minnas. Oron och saknaden av att känna sig trygg. Att aldrig riktigt känna sig som hemma någonstans. De känslorna har nog de flesta känt någon gång i livet, vissa fler gånger än andra.
Är du också en sådan person som ofta väljer fel när det kommer till just kärlek? Kanske pågrund av något man upplevt tidigare?
Jag har gjort det så många gånger men ändå fortsätter jag sträva efter att få *det där* inte vad andra har egentligen, bara någonting åt samma håll. I allt för många år försökte jag så mycket att få känna den genuina känslan från en person, att hon i detta fallet kunde se mig, mina framsteg, mina val men även mina negativa egenskaper. Hela mig. Men jag insåg efter en tid att det skulle aldrig ske och jag måste klara mig på egen hand utan henne. Det är svårt, hah nej det är otroligt svårt att växa upp utan en mamma som står en sådär extra nära, som man kan prata med om precis allt och göra typiska tjej grejer ihop med när man är tonåring. Iallafall var det så då. Idag är jag starkare än jag någonsin varit och hoppas att jag aldrig kommer svika eller få mina framtida barn att känna att jag inte finns där när dom behöver mig som mest. Oavsett om det är en liten sak. Jag har därför aldrig haft någon kvinnlig förebild som jag tycker extra för. Jag har alltid haft min pappa, bröder och killkompisar som jag vänt mig till och pratat med när det väl är någonting. Jag märker ofta när jag pratar med tjejkompisar att jag tänker väldigt enkelt och behöver inte skapa problem från ingenting, inte heller behöver jag de draman som andra ofta måste ha för att ta sig igenom någonting jobbigt. Just därför skrev jag denna låten "älska mig nu" den handlar om att känns sig otillräcklig, att inte kunna hitta sin plats trots många försök. Vilket även speglar i de relationer jag haft som kanske inte varit de bästa. För mig handlar inte musik om just det som personen som skrev låten upplevde då den skrev, för mig handlar det om att låta andra kunna uppleva, uppfatta och känna vad det betyder för just dom. Det är det fina med att kunna skapa. Någonting som andra också kan förstå utan att behöva sätta specifika ord på det. Nu sitter jag på bussen hem från Växjö och har precis gjort halkan (risk 2an) och det gick jätte bra! Ett steg närmare körkortet.
Puss&Kram
🌸

Likes

Comments

Kärlek

På en sekund kan hela livet förändras...
Idag tackar jag dig för alla de fina orden, alla timmar du lagt ner för att få mig må bättre.
Allt det fina som du gett mig för att få mig känna mig lite speciell just den dagen.

Jag tackar dig för alla gånger du varit min vän, för alla stunder vi skrattat och haft roligt ihop, alla gånger vi pratat i timmar i telefon bara för att du tycker jag är lika viktig att lyssna på som jag tycker du är lika viktig att lyssna på tillbaka.

Jag tackar dig för att just du hamnade i mitt liv oavsett hur du hamnade här, on det så var att vi sågs på tåget eller på en fest eller att vi bytt blickar i skolan, ja vad som helst.
Denna text går ut till alla er som finns och har funnits i mitt liv och som på något sätt betytt någonting för mig.
Litet som smått, kortvarigt som länge.

Jag hoppas att ni alla vet att oavsett hur mycket eller lite så har ni alla på något sätt påverkat mig positivt och har en speciell plats inom mig.
Till er som alltid funnits där,
till alla er som finns här nu
Och till alla er som kommer finnas här.
Tack.

Jag är så otroligt tacksam för alla fina minnen jag får varje dag och alla underbara platser jag lär mig besöka tillsammans med nya och tidigare människor.

Ett extra tack vill jag ge till er som står mig närmast, pappa i Blekinge, min bror i Karlstad, familjen i skåne, syskon och familj i Norra Norge....

Utan er alla hade jag inte vågat ta så många chanser som jag gör, utan er som pushar mig för att komma närmre mina mål och ser mig som den personen jag är oavsett vilka val jag väljer.
Utan er vet jag att det inte skulle varit så här bra!

Idag mår jag som jag förtjänar, jag mår bra och jag är så tacksam att min kropp och hjärta jobbar med mig istället för emot mig när jag vill må bra...


Man vet aldrig när det tar slut, därför är det så otroligt viktigt för mig att mitt liv görs på mitt sätt, att jag får njuta av varje andetag och vara jag så länge hjärtat tickar och kroppen tillåter.

(Sjukhus bild från Oktober 2016)

Puss&Kram
🌸

Likes

Comments

Motiverar

Jag har själv valt att jobba med detta då jag har extremt många bollar i luften och en av dom är mina sociala medier så då passar detta mig väldigt bra eftersom att jag redan gör detta. Så för mig är det sjävklart! Varför inte tjäna lite mer pengar på det man redan gör? Enkelt och roligt på samma gång ! 😃🌸

Skulle du oxå vilja jobba via sociala medier ?
📲
Skulle du vilja välja när och vart du ska jobba ?
Har du drömt om att vara din egen chef ?
Vill du vara del av ett växande team?
Har du större drömmar en att gå till & från jobbet i 40 år till ?
💭💖

💫Just nu har jag möjligheten att hjälpa 2 positiva, sociala och drivna personer till en fantastisk möjlighet ! 💫

💎Inga startkostnader
💎Tjäna pengar direkt
💎Lär dig längs vägen
💎Minst 18år
💎Inga Erfarenheter krävs

PM mig💌 för mer info !

Puss&Kram 🌸

Likes

Comments

Livet

Ren enkel fakta

Så här är det bara! Detta är ren fakta som bara slog mig idag... Många gånger har jag märkt att killar tror att man tänker precis som dom.... Alltså med kuken... Varje gång någon tjej som ser bra ut är outgoing och framåt mot någon eller är trevlig så tror dom direkt det står SKA VI LIGGA i pannan på en...

Give me a fucking break...🙌🏽

Seriöst snygga tjejer kan inte ragga utan att folk tror man vill någonting mer! Det är så jävla störigt egentligen, jag är en jätte social och utåtvänd person som gärna börjar prata med främlingar men det betyder ju inte att bara för att jag är trevlig och social så är jag intresserad av någonting annat än en vänskap eller kanske bara för att se hur någon mår..?
Världen är bra störd för oss kvinnor ibland... Tänk om vi tänkte som de flesta män och det var tvärtom istället...? Mm detta var en av många tankar som svävade förbi i mitt huvud idag.

Puss&Kram 🌸

Likes

Comments

Idag är dagen då du kan göra skillnad, dagen då du kan göra ett val som kan komma till att förändra hela dit liv.
Men det är bara du som kan ta steget om du vågar ta det.
Det är allt för många som är rädda för att ta chanser, rädslan att släppa det som känns som en trygghet samtidigt som man innerst inne vill komma vidare.
Jag har många vänner som ofta pratar om hur mycket dom vill göra men som aldrig blir av just pågrund av rädslan att det kan bli fel...
Men man vinner inget om man inte vågar ta chanser!
Man kommer ingenstans om man inte slänger ut sig själv i vildmarken då och då.
Man blir och förblir detsamma om man väljer att stanna kvar och stampa samma vatten.
Jag säger inte att jag har rätt alltid men efter allting som jag varit med om så är detta vad jag lärt mig.
Vi har alla ett liv och det måste man ta till vara på, lev varje dag som om den vore den sista.
Även om det är små ändringar så kan det göra stora under, allt är värt att testa.

Puss&Kram
🌸

Likes

Comments

Livet

Alla tänker på det! Alla har en "dröm bild" av hur ens framtida liv ska se ut. Från tidig ålder tänker man redan på hur man vill bilden ska vara, hur ens framtid kommer att bli.
Om man ska/kommer gifta sig, var man gör det och vem man gör det med. Man funderar på hur många barn man ska ha, namn på barnen, djur, jobb, hus, bil och allt det där.
Ibland tror jag att hela livet går ut på att fundera...
Men genom åren skaffar man sig erfarenhet. Ibland sådana man aldrig trodde man skulle stöta på! Det är då bilden förändras. Ju äldre vi blir, desto klarare blir den. Jag har haft många liknande bilder...

Om tio år ska jag fråga mig själv,
blev bilden den minsta lik den jag har idag?

Detta inlägget nedanför skrev jag för 6år sedan... Tänka sig? Ska vänta ytterligare fem år och se hur jag tänker då. Sånt här är så kul när man hittar gamla ting och kan referera till det nutida livet.

Länk till inlägget här: http://nouw.com/rosinja/drombilden-4379099

Puss&Kram 🌸

Likes

Comments

Instagram@rosinjahoffe