​hej!

Det var länge sen...nu undrar jag hur många gånger jag har gjort ett sånt här inlägg men jaja. Denna gång är det lite annorlunda. Jag har börjat att tveka på min blogg, på den kvalité på innehållet. Jag känner att smink skönhet kanske inte riktigt är min grej. 

Jag vet att bara ändra såhär kanske inte är det bästa men jag känner att det kanske vore bäst för mig, jag vet inte riktigt. Vad tycker ni? 

Detta är ett svårt beslut så jag behöver eran hjälp. Vad vill ni läsa om. vill ni läsa om smink så får jag väl tänka mer på det. 

Jag hoppas ändå att ni är taggade för min nya bloggstart! Ni får ha det bra så hörs vi

Instagram: rosey.blogg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Idag tänkte jag ha en frågestund ! wihoo! men innan vi börjar måste jag säga att gärna inga privata frågor som "vad är ditt hela namn" eller "vart bor du?" utan lite allmänna frågor helt enkelt ! så kör igång ! skriv frågor i kommentarerna och om det blir tillräckligt många frågor gör jag ett inlägg på det och självklart får man sin blogg taggad i inlägget vid sin egen fråga!

Så sätt igång fråga på allt ni har!!

Likes

Comments

Som ni kanske vet har jag en blogg instagram rosey.blogg Där är jag aktiv varje dag och ni kan se mer av mitt liv och inte bara om smink och skönhet utan också mitt privatliv, vad jag gör om dagarna.

Just nu har jag inte så många följare där men jag hoppas vi kan bli fler! Där kommer jag vara mycket mer aktiv än på bloggen för instagram behöver jag inte min dator med men det behöver jag till bloggen och bloggen tar mer tid tyvärr. Så om du vill ta del av mitt liv så följ mig gärna där! rosey.blogg!

Kramen!!

Klicka HÄR för att delta i veckans blogg !

Likes

Comments

Ny veckans blogg tävling !

denna gång kommer det tyvärr bara vara 2 vinnare men reglerna är lika !

Följ min blogg

Kommentera att du är klar !


Jippie ! Hoppas du vill vara med !

Glöm inte att följa mig på instagram där jag är aktiv : Rosey.blogg

Likes

Comments

Idag tänkte jag bryta av med mina favorit citat ! Alla bilder är hittade på google

Likes

Comments

Dessa lipbalms är helt otroliga ! Dom har gjort under för mina läppar ! Jag har dessa fyra lipbalms från the body shop i serien "born lippy" Länkar finns i inlägget !

HITTADE TYVÄRR INTE..

Likes

Comments

Innan någon tar förhastade slutsatser om vad jag menar med rubriken så låt mig förklara. Du är fin, såå himla vacker är du! utan och med smink. Ungdomar idag tänker väldigt mycket med det här med sitt utseende och att smink är något man MÅSTE ha för att se bra ut men det är inte ens nära sant.

Jag sminkar mig ENBART för att jag tycker det är kul. Jag skulle lätt kunna gå ut untan smink men många ungdomar i dagens samhälle vill/kan inte det, och det tycker jag är tråkigt, att man bara kan känna sig vacker med smink. Jag hoppas att du som läser detta inte tycker så om dig själv för det är inte sant, du är jättevacker utan smink oxå.

Jag försöker se det såhär: Smink är min superhjälte kostym, och utan den är jag fortfarande en superhjälte men det är min kostym som visar att jag är en superhjälte!

Du är vacker, komihåg det

Likes

Comments

​Glöm inte att följa mig på instagram: rosey.blogg

​Klicka HÄR för att delta i min veckans blogg !

Likes

Comments


1. Använd en tops med lite hudkräm på för att få bort rester av mascara under ögonen!

2. Om din kajal är hård så håll den över eld i någon sekund, POOFF! så är problemet borta!

3. För att få den perfekta amorbågen så måla ett kryss där din amorbåge är och sedan fyll i resten av läpparna, perfekt !


Glöm inte att följa mig på insagram: rosey.blogg

Klicka HÄR för att delta i min veckans blogg !

Vill du läsa mer klicka HÄR det var även där jag hittade hacksen

Likes

Comments

Instagram

Instagram