Jeg skal til Paris!! Her forleden bestilte min mor flybilletter, til mig og hende, til kærlighedsbyen Paris. Vi tager afsted i Vinterferien, og jeg glæder mig ordentlig meget, hehe. Paris er helt klart på listen, over mine yndlingsbyer. Alt er bare skønt ved byen. Vi har ikke rigtig planlagt så meget endnu, udover hvad vi plejer. Ihh jeg glæder mig så meget til, at vi tager afsted, og helt klart også til at poste en masse fede ting derfra, her til bloggen. Jeg ville bare lige fortælle, om de dejlige nyheder, og så må I bare have det super godt. Knus fra mig<33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Så er den første uge efter juleferien gået. Jeg har desværre tilbragt det meste af ugen syg;(( Er heldigvis blevet rask igen, så nu kan jeg endelig komme ud med noget på bloggen! I dag har jeg fundet seks par super fine sko frem, som er i min yndlingsfarve lyserød! Jeg vil så godt eje alle disse fine sko, er helt vild med dem. Jeg synes især at nr 1 og 5, som er fra Ganni, er simpelthen så smukke og elegante. De er nok til de lidt mere fine arrangementer.

Link til alle de fine sko kommer her.

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER

Hav det super godt! Knus fra mig<33

Likes

Comments

I dag klokken 10.00 kom min dejlige veninde Maya. Vi tog ud på en af vores yndlingscafeer der hedder Café Flottenheimer, som ligger på Skindergade nr 20. Vi bestilte deres lækre brunch som vi længe har planlagt at prøve. Efter brunchen gik vi hen til Gråbrødre Torv, som ligger lige om hjørnet fra Flottenheimer. På Gråbrødre Torv fik vi taget os nogle OOTD (outfit of the day) billeder, som jeg vil vise jer nu!


SKO//NIKE AIR MAX 97//BUKSER//HENRIK VIBSKOV//TASKE//ZADIG ET VOLTAIRE//DYNEJAKKE//THE NORTH FACE//HUE//URBAN OUTFITTERS//BLUSE//ZARA KIDS//

Kunne kun finde skoene online link til dem er her.


Efter vi fik taget outfit billeder tog vi hjem til mig, hvor jeg hjalp Maya med at starte en blog op, mega fedt! I kan finde Mayas blog, ved at trykke på linket her. Nu har jeg lige sat Maya på et tog hjem, og i morgen starter jeg i skole igen. Hav det super godt!

Likes

Comments

Jeg er nok den mest kræsne person ,når det kommer til bukser. Jeg har altid haft det meget svært ved, at finde de perfekte par bukser. Engang jeg var i Sverige var jeg inde i en butik i over en time og prøvede omkring 10 par bukser. Jeg endte heldigvis med, at finde et par cool jeans til sidst. Jeg har fundet tre par super cool denim jeans til Jer, der også har svært ved at finde de perfekte par jeans, eller også bare til dem der trænger til et par nye fede jeans!

Nu når vi taler om fede bukser købte jeg nogle vildt cool lyserøde bukser forleden, da der var udsalg i Nørgaard. Jeg eeelsker dem. De er så fede, og jeg er superglad for at jeg købte dem, og så var de til en helt okay pris. I dag har jeg fejret min storebrors 20 års fødselsdag! I morgen skal en af mine bedsteveninder Maya og jeg ud og spise brunch, og give hinanden julegaver! I morgen er det også sidste dag i ferien for mig;(( Ej, det bliver egentlig fint nok at komme i skole igen, jeg har alligevel ikke lavet andet en at se Netflix hele min ferie heheh..

Likes

Comments

Jeg elsker at stå op om morgenen, og så bruge lang tid på at pleje min hud. Det er så desværre ikke lige hver morgen jeg har tid til det;(( Men i dette post, har jeg tænkt mig at vise Jer mine absolut favoritprodukter!

1// Jeg elsker Mario Badescus Rosewater Facial Spray. Den frisker mig altid op, lige inden jeg skal ud af døren. FACIAL SPRAY

2// Jeg har meget tør hud her om vinteren, og derfor er det meget vigtig for mig, at have en god creme. Derfor er jeg så glad for denne Body Balm fra Aesop. Den er super god + den dufter overdrevet godt af appelsin. BODY BALM

3, 4 og 5// Okay Glossier er helt sikkert mine favoritter når det kommer til hudpleje. Det er bare så nederen, at det kun kan købes i New York.. Men sidste gang jeg var der, fik jeg fat i deres; Milky Jelly Cleanser, Priming Moisturizer og deres Birthday Balm Dotcom. Disse tre produkter har jeg simpelthen haft så meget glæde af, siden jeg købte dem. GLOSSIERS PRODUCTS

6// Aesops Rosehip Seed Lipcream, købte jeg for ikke så længe siden. Den er super god for mine læber, og jeg har den altid i tasken! LIP CREAM


Hvis I leder efter nogle lækre hudplejeprodukter, synes jeg klart I skal tjekke nogle af disse ud. Glossiers kan man jo som sagt desværre ikke købe i Danmark, hvilket er virkelig ærgerligt. Hav det super godt!

Likes

Comments

Jeg håber , at I er kommet godt ind i det nye år og havde en dejlig nytårsaften. I dagens post har jeg 4 supergode bøger om mode, som jeg vil anbefale til Jer. Bøgerne er superinspirerende og er skrevet af nogle vildt seje stil-ikoner.

Dress Scandinavian er skrevet af den danske Pernille Teisbæk som er modeekspert, stil-ikon og stylist. Bogen handler om den skandinaviske mode, og den er simpelthen så god, jeg kunne læse den flere gange!

DRESS SCANDINAVIAN

How To Be Parisian er skrevet af den vildt cool franske kvinde Caroline De Maigret. Bogen handler om "hvordan man bliver parisianer" som nok siger lidt sig selv på forsiden. Bogen er vildt god og virkelig også så sjov.

HOW TO BE PARISIAN

IT er skrevet af det vildt seje stil-ikon Alexa Chung. Jeg fik bogen i julegave så jeg er ikke helt færdig med den endnu, men end til videre er bogen såå nice. Den handler bla. om mode og hendes liv.

IT

NU er skrevet af den danske blogger Marie Jedig. Marie er vildt cool og hendes bog og blog ligeså. Bogen er bla. en stilguide til hvordan man finder sin egen stil og handler også lidt om hendes liv.

NU

Hvis du er modeelsker, synes jeg da helt klart, at du skal få fat i en af disse vildt nice bøger. Jeg har i hvert fald haft stor glæde af dem;)) Hav en god dag<3

Likes

Comments

GODT NYTÅR!!

Så blev det 2018, og jeg håber I har haft et dejligt år! 2017 har i hvertfald været et super godt år for mig, og jeg har oplevet en masse spændende ting. Hold da op, jeg synes da godt nok det gik overraskende stærkt det her år! Det føles helt seriøst som om, det kun er sådan en måned siden vi gik ind i 2017. Men tænk en gang, nu er det allerede 2018!! Som sagt har 2017 været et super godt år for mig, så jeg har samlet en masse billeder af ting, jeg har oplevet i 2017. Så ja, jeg håber I får et endnu bedre år i 2018. GODT NYTÅR!!!

- RV🥂💋

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage.

Jeg håber at i allesammen har haft en super dejlig juleaften, det har jeg ihvertfald. Lige nu er min kusine og moster fra fyn på besøg, det er superhyggeligt da det er lang tid siden. Jeg har fået en masse fine julegaver som jeg er super glad og taknemlig for. I dette indlæg har jeg tænkt mig at vise et par af dem, ikke alle da jeg desværre ikke kunne finde billeder af dem alle;(( Men her kommer de gaver jeg har fundet frem!

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

Glædelig juleaftensdag! Det er godt nok gået hurtigt, synes jeg. I sidste afsnit af min adventskalender, vil jeg fortælle om hvordan den 24 december foregår hjemme hos mig i år. Så læs med!

Vi pynter juletræ om dagen, imens vi spiser konfekt og hører julemusik. Sen eftermiddag tager vi i kirke. Når vi kommer hjem igen, ser vi julekalender. Jeg synes det er så hyggeligt, at sidde og se julekalender med ens familie hver aften i decembermåned, det er noget af det bedste ved julen! Så spiser vi selfølgelig julemad. I min familie spiser vi flæskesteg, og så selfølgelig alt det andet der er til som; kartoffler og sovs osv. Efter den lækre mad, går vi rundt og synger om juletræet. I år holder jeg kun jul med min mor, far og tre brødre. Så pakker vi julegaver op. Vi gør sådan at den yngste (som så er mig), vælger en gave under juletræet, og giver den så til den som gaven er til. Efter alle gaverne hygger vi os, imens vi spiser risalamande og kigger vores gaver igennem, som så er slutningen på aftnen.

Det var så hvordan min dag i dag kommer til at være. Jeg håber, at I har nydt at læse med i min adventskalender, og så håber jeg I får den bedste juleaften, med lige de gaver i har ønsket jer, og god mad og godt selvskab!

Merry Christmas og vi ses i mit næste indlæg! -RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage🎄🎄🎄

Så nærmer vi os juleaften. Jeg synes godt nok, at det er gået hurtigt. Men, i tredje afsnit af min adventskalender har jeg lavet et lille "juleinterview" med en af mine bedsteveninder Ingeborg (Ingse). Jeg interviewede hende bla., om hvad hendes yndlingsjulesang er, og hvordan hendes juleaften foregår, og en masse mere, så læs med!

Hvad synes du er det bedste ved julen?

At hygge sig, bage kager og at tage på julegaveshopping.

Hvad er din yndlingsjulekalender, og film, og hvorfor?

Min yndlingsjulekalender er nok Den Anden Verden, som var der sidste år. Den Anden Verden er min yndlings, fordi den var så spændende, og så var den også ret hyggelig. Jeg ved ikke rigtig hvad min yndlingsjulefilm er;))

Hvad skal du have på til juleaften?

Det har jeg ikke lige planlagt endnu.

Hvad er din yndlingsjulesang?

Last Christmas med Wham.

Hvad er dit største julegaveønske i år?

Det er nok en Macbook.

Hvordan foregår din juleaften?

Vi spiser flæskesteg, vi får risalamande og så er der jo mandelgaven, vi danser om juletræet, og så pakker vi gaver op og spiser julekager.

Det var juleinterviewet med sødeste Ingse. Næste gang er det, det sidste afsnit af adventskalenderen og også juleaftensdag jo;)) Glæd jer til næste afsnit!

Merry Christmas og vi ses i mit næste indlæg - RV!

Likes

Comments

Hey alle og glædelig 2 advent🎄🎄🎄

Noget af det bedste ved julen er virkelig også bare at sidde med sin familie

eller venner, og se julefilm hele aftenen lang.

Jeg har fundet tre af mine yndlingsjulefilm frem, som jeg helt klart synes er værd at se her i julemåneden.


How The Grinch Stole The Christmas

Filmen handler om ham her "Grinchen",

som er ude på at stoppe julen i den lille by Whoville.

Filmen er super sjov og hyggelig. Den er helt klart en af min favoritter.

The Polar Express

The Polar Express handler om en dreng,

som bliver sat på et tog til julemandens landsby.

Han møder nogle nye venner, hvor der sker nogle ikke så heldige ting for dem undervejs.

Denne julefilm er klart min favorit af alle. Den er så hyggelig og god, og et must for mig at se hver jul.

Miracle On 34th Street

Miraklet På Manhatten, som den hedder på dansk.

Handler om Susan og hendes mor som bor i New York.

Hendes mor er salgschef i et stormagasin. Der skal ansattes en til at være julemanden i stormagasinet.

De ansætter en, og det vises at være den rigtige julemand.

Filmen er så sød og hyggelig, og så forgår den også i min yndlings by hehe (New York).

Merry Christmas og vi ses i mit næste indlæg -RV

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey alle👀💘

Så blev det endelig jul! Jul er helt klart min yndlingstid på året, og derfor har jeg også valgt at kalde min advents kalender; "Is the most wonderful time of the year". Det er så hyggeligt at sidde med en kop varm kakao, og se julekalender imens mørket allerede har sænket sig udenfor vinduet, eller at gå rundt inde i Københavns gader med de flotteste juledekorationer over det hele. Jeg elsker jul, så derfor kommer der selvfølgelig også en adventskalender her på bloggen. I første afsnit er det en "Julegaveguide". Jeg har fundet en masse lækre ting, som man kunne ønske sig eller selv overveje at give. Håber I får en masse inspiration til gaveideer af disse nice ting, som jeg har fundet frem. ENJOY!

1// Er helt vild med de her pink jeans fra ARKET, og de er helt klart kommet på min ønskeliste. LINK HER

2// Elsker denne fine Mads Nørgaard bluse. Min mor har den, og jeg låner den selv en gang i mellem, og den er så behagelig at have på. LINK HER

3// Vil så godt eje denne strik fra Ganni. Den er simpelthen så gude smuk heheh. LINK HER

4// Hvis du er modeelsker, så er denne bog et must. Den er skrevet af danske Pernille Teisbæk, og den handler om den skandinaviske mode. Den er så godt skrevet, og billederne i bogen er også ret nice! LINK HER

5// Denne Facial Spray fra Mario Badescu er også bare mega god! LINK HER

6// Købte disse megalækre produkter fra Glossier da jeg var i New York, og har brugt dem siden da. Er så glad for produkterne. LINK HER

7// En fin Pyjamas er altid dejligt at have, så det kunne være et rigtig godt ønske, denne her er fra H&M. LINK HER

8// Disse smukke ørenringe kunne også være et super godt ønske. LINK HER

9// Synes at de her New Balance sko er så seje, og håber selv, at jeg måske ejer et par efter jul. LINK HER

Merry Christmas og vi ses i mit næste indlæg - RV

Likes

Comments

Hey alle🌈💕🍒👀

Inden jeg begynder ville jeg lige sige undskyld for, at det er så lang tid siden jeg sidst postede her på bloggen. Jeg har bare haft så travlt med en masse andet, bla. var jeg til Scarlet Pleasure koncert her i tirsdags, og det kommer dette indlæg også til at handle om! Og nu er det snart December, og det er helt klart min yndlingsmåned. Ih, jeg glæder mig så meget, og der kommer en slags "adventskalender" op så hver søndag i decembermåned, kommmer der noget nyt julerelateret op! Nå, men videre til det dette indlæg, som egentligt skal handle om; SCARLET PLEASURE. Tirsdag d. 21.11.17 var min veninde Maya, min mor, hendes veninde og jeg til Scarlet Pleasure koncert i VEGA. Hvis I ikke vidste det, er jeg helt vildt med bandet Scarlet Pleasure bestående af de tre drenge; Emil, Alexander og Joachim. De kom på ca. klokken 21.00, hvor de startede ud med deres sang "Reflection". Senere hen spillede de også deres nye album Lagune, som jeg har fået den største obsseion med. Den kom ud sidste fredag, det er såå godt! Koncerten var bare helt vildt fed! Bagefter fandt vi ud af, at man kunne få taget billeder med dem så vi (Maya og jeg) løb hele VEGA igennem for at finde køen, og vi fandt den heldigvis heheh. Vi stod i kø i næsten en time, og til sidst kom vi frem. De var simpelthen så søde alle tre! Ej det var virkelig en uforglemmelig aften! Så ja men glæd jer til på næste søndag;))

- RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

Så Ganni er absolut en af mine yndlings mærker og nu er vi lige gået ind i vintertiden, så jeg har fundet tre striktrøjer fra Ganni som er så fine synes jeg selv. Vil selv rigtig godt eje enten den i lilla eller gul. De er så flotte, og står øverst på min ønskeliste. Dog lidt i den dyre ende, men jeg må spare op hehe. Håber I kan få noget inspiration, links vil være nedenunder billederne;))

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage til endnu et New York post!

I New York var jeg som sagt på museumet MOMA (Museum Of Modern Art). På Moma var der en udstilling, som jeg rigtig godt kunne lide. Udstillingen hed "Is Fashion Modern?". På udstillingen står der lidt omkring hvordan moden har udviklet sig, og viser forskellige items. I dette indlæg viser jeg billeder fra udstillingen, og et par udvalgte items. Dette indlæg her om udstillingen kommer til at være i to dele, så denne gang er det om dynejakker og stribede bluser, som er klassikere inden for mode. Næste gang er det om de mere sporty items som er hoodies og Adidas sneakers og lidt mere til. Læs med;))

DYNEJAKKER

Jeg elsker personligt selv dynejakker, da jeg synes de er mega cool! Men hvordan blev de egentlig til?

Helt tilbage fra vikingetiden brugte de dun til at komme ind i deres tøj, for at gøre det varmere, og senere gjorde eskimoerne det samme. I 1935 var der en amerikaner der opfandt den såkaldte dynejakke. Han lavede en jakke med indsyet firkantmønster, som han fyldte fjer i. Senere i 1954 lavede det franske sporttøjsfirma Moncler deres dunfyldte jakker, som de leverede til professionelle sportsfolk.

Det var lidt om dynejakken.

STRIBEDE BLUSER

Den stribede bluse som mange har sit klædeskab. Hvordan kom den så til?

Den var en del af den franske marines uniform (sømænd). Ideen blev herefter taget af europæiske sejlere og fiskere i midten af 70'erne. Striberne var nemme at se på havet, fordi de var mere synlige på lang afstand end ensfarvet tøj. Pablo Picasso den spanske kunstner og den Franske designer Coco Chanel var store fans af den stribede bluse, ligesom mange andre i dag.

Det var den første del. Det var en helt vildt fed udstilling, der var denne gang på MOMA, da jeg jo går rigtig meget op i mode. Så det var så spændende at høre om det man ikke vidste om i forvejen. Håber I nød indlægget, og husk at læse med i næste del!


Xoxo RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen til endnu en fashion friday!

I dag skal jeg interviewe Sofie, som har den sejeste og flotteste stil. Så læs med og få en masse inspiration af Sofie!


Hvad synes du er fedt ved mode?

Jeg synes, at det er mega fedt, at man kan afspejle sin personlighed i ens stil. Men, selfølgelig skal man ikke dømme folk på deres udseende eller stil.

Beskriv din stil med tre ord.

Farverig, personlig og dansk.

Hvornår begyndte du at gå op i det?

Omkring 6. klasse.

Hvad er den fedeste mode trend der har været efter din mening?

Uh, der er mange!

Hvad er så den værste mode trend der har været efter din mening?

Jeg ved ikke hvad de hedder, men de der bluser med snørebånd oppe ved brystet.. Jeg kan virkelig ikke lide det!

Hvor finder du inspiration?

Oftest på insta.

Hvilke butikker shopper du ofte i?

Jeg shopper mest på nettet, eller når jeg er på ferie, da der ikke er de bedste shoppingmuligheder i den by jeg bor i.. Det er meget forskelligt, hvilke butikker jeg shopper i!

Hvad er dit næste køb?

En ny hue!

Hvis du en dag har tøj krise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Det kommer an på årstiden, men et par fede jeans, en hvid t-shirt med print (nu her tager jeg en sweater ud over) og et par sneakers.. og selfølgelig nogle glimmerstrømper!

Har du et godt råd til et outfit?

Tag noget på som sidder godt på dig, og som du føler dig godt tilpas i! Tag det på som DU synes ser godt ud. Så bliver du og dit outfit automatisk flottere.


Det var det interview med Sofie, som har en mega cool stil. Hvis i vil se mere til Sofie og hendes cool stil, så følg hende på Instagram HER og så må i have en super god fredag


Xoxo RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

I forgårs landede jeg i kolde Danmark igen. Det var en meget lang tur, da vi også skulle mellemlande i Stockholm i to timer. Men, min tur til New York har simpelthen været så dejlig! Der vil komme en masse indlæg om nogen specifikke ting på turen. Men, i dette indlæg skal det handle om det HELE! Eller det hele kommer nok ikke lige med vel. Men altså de ting jeg har taget billeder af! Så ja, i New York har vi...

Vi har været på den lækreste restaurant i Upper East side som hedder Serendipity. Her fejrede vi Frederikkes mors fødselsdag. Restauranten havde de vildeste desserter, som de er kendte for. På billedet ovenover er det Frede og jeg, som får deres lækre "Frozen Salted Caramel", som den hed. De har også en dessert som koster.. 1000 DOLLARS. Den er i Guinness World Record Bog, for at være den dyreste dessert. Som I ser på billedet, har jeg fået den fineste nye rosa farvet kjole med blomster på fra Zara. Jeg havde ikke rigtig nogen kjoler, så det var et godt køb jeg fik gjordt mig der;))

Vi har gået ture i New Yorks gader og Central Park med min grand onkels (som bor i New York) nye søde hund Ginger. Hun er såå sød!

Vi har været på MOMA; Museum Of Modern Art. Jeg synes det var rigtig spændene. Der var specielt en udstilling, som jeg virkelig godt kunne lide på MOMA, men den kommer der mere om i et indlæg for sig selv. Men MOMA synes jeg helt klart, er værd at besøge i New York. Deres museum café/restaurant? Oooomg det var så lækkert, helt klart også værd at besøge den, efter man har gået rundt og kigget på kunsten;))

Vi har gået på Brooklyn Bridge en meget kold tirsdag, men vejret var flot! Vi gik fra Brooklyn og over, så vi kunne se ud over Skyline. Det var så flot!

Vi (eller faktisk bare mig) har drukket Snapple med Jordbær og Kiwi i lange baner heheh. Den smager syygt godt!!
Vi var i Glossier i Soho, hvor jeg fik købt en masse lækre ting. Jeg er så glad for det, jeg fik købt i Glossier, og jeg bruger produkterne hele tiden!
Min mor og jeg var inde og se Broadway Showet Cats. Det var meget flot, men det kunne også blive lidt kedeligt. Vi forstod heller ikke handlingen så godt. Men det var virkelig flot!
Vi var på den lækreste lille burgerbar i Soho, som hedder Soho Park. Den er også med i min New York guide. Efter de lækre burgers, gik vi rundt i Soho og kiggede lidt i butikker.
Som nogen måske ved har jeg lavet et indlæg som hedder "Friends Fashion", hvor jeg skriver at jeg elsker serien Friends. Så, jeg skulle selfølgelig se lejligheden fra Friends. Jeg har set den sidste gang, jeg var i New York, men der var jeg ikke begyndt på serien endnu, så det var simpelthen så sjovt at se den nu, hvor jeg har set serien.
Vi har været i M&M World, og har blandet en masse M&M's, vi kunne tage med hjem.
Vi har været i bydelen Queens hvor min grandonkel tog os hen, for at vise os det. Det var virkelig anderledes end alle de andre bydele i New York. Det var næsten ligesom, at man var kommet til Kina eller Japan. Der var nærmest kun Kinesiske eller Japanske butikker, og der var næsten ingen der talte engelsk. Det var så sjovt at se en så anderledes bydel, og så fik jeg købt en masse Japansk og Kinesisk slik og sodavand hahah.
Det var min New York tur ja vi har selfølgelig lavet en masse andet som: Vi har shoppet en masse, spist på de lækreste cafeer og restauranter, været i Central Park, været på guide tours i Soho, og vi har alt i alt bare haft den hyggeligeste tur! Der skal nok komme meget mere om New York, meget snart!

Xoxo RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage til endnu en Fashion Friday!

Så i denne omgang skal jeg interviewe Selma, som bare har en megasej stil! Hør om Selmas yndlingsmærker, hvad hendes yndlingmodetrends er, og bedste outfit råd. Læs meeeed!

Hvad synes du er fedt ved mode?

Man kan udtrykke sig selv via sit tøj.

Beskriv din stil med tre ord.

Farverig, skør og eksperimenterende.

Hvornår begyndte du at gå op i det?

Uuh, det er nok 2-3 år siden.

Hvad er den fedeste modetrend der har været efter din mening?

Lag-På-Lag, denim og sokker i sandaler (for hvem elsker ikke flotte sokker og seje sko?!)

Hvad er så den værste mode trend der har været efter din mening?

Det er nok goth; lange læderjakker og store sorte støvler - er nok ikke lige mig.

Hvor finder du inspiration?

Helt klart på Instagram, outfits og tøjstykker jeg spotter på gaden, og mine collager over min seng.

Hvilke butikker shopper du ofte i?

Jeg elsker Mads Nørgaard, Monki og loppemarkeder osv...

Hvad er dit næste køb?

Jeg sparer op til en lækker taske som kan rumme alt mit gejl, jeg har i min taske. Eller en basic hættetrøje - det mangler jeg!

Hvis du en dag har tøj krise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Jeg trækker et par jeans og en T-shirt ud af skabet. Derefter eksperimenterer jeg med det, og nogle accessories.

Har du et godt råd til et outfit?

Et par fede jeans en sej sweatshirt/ fin bluse eller cool T-shirt, går man aldrig galt i byen med;)

Det var alt for det fine interview med Selma, som har en vildt sej stil og hvis I vil se mere til Selma og hendes cool stil, så følg hende på Instagram HER og tusinde tak til Selma, fordi jeg måtte interviewe hende og tak til Jer der læste med.

God Fredag!

Xoxo RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

Så her i Fredags gjorde jeg mit bedste sneakerkøb. Jeg købte de her sko, som jeg simpelthen har kigget på så lang tid; Nike Air Max 97. Jeg besluttede mig så for at købe dem i New York, da jeg tænkte, at det ville være billigere at købe dem der. Så vi (min mor, far og jeg) gik ind i Footlocker ved 34th st., og så fandt jeg dem endelig, det sidste par i butikken. Hvor heldigt var det lige?! De var godt nok lidt anderledes end dem jeg kiggede på, men de er stadig ligeså fede, synes jeg! Jeg ville bare lige fortælle jer om mit gode sneakerkøb her! Og i går aftes landede Frede (Frederikke en af mine bedste veninder) i New York. Så vi skal være sammen lidt i dag. Det glæder jeg mig så meget til! Og nå jo, i aften skal min mor og jeg ind og se Broadway Showet Cats. Det bliver meget spændene at se. Nå men ja, link til mine sneakers ville være nederst samt billeder;))

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

​                                                                                                                                                                                                 

​ ​                                                                                                                                                                                                 


Så, i dagens anden post handler det om farverne lyserød og gul. Jeg synes, at farverne er en god kontrast til hinanden, og jeg må sige, at de to farver altså er blandt mine yndlings. Så, jeg har samlede et outfit her for nogle uger siden, hvor de to farver er sammen. Og så tog jeg også et billede som er nederst af de lækre macarons fra Ladurée, som min mor tog hjem fra Paris med de fine farver. ENJOY

PINK MAXI

LOVECHILD T-SHIRT

Og ørenringene og hårelastikken er fra Mads Nørgaard (kunne ikke finde link) #nouwoutfit


Xoxo fra NY;))

Likes

Comments