Hey allesammen og velkommen tilbage!

Så er sommerferien for mig snart ved at være slut jeg starter i overmorgen i 7. Klasse det glæder jeg mig til. I går tog jeg hen til Ny Østergade i Ganni Fruit Shop, som er en lille pop up shop, og som er der til den 19 August mandag-lørdag. Der fik jeg så interviewet Josefine, som passer pop up shoppen. Jeg fik hende interviewet lidt om hvad Ganni Fruit Shop er, hvad folk synes om keramikken, og hvad der har været det mest eftertragtede.

Her kommer interviewet.


Hvad er Ganni Fruit Shop?

Det er en pop up shop i forbindelse med Københavns Fashion Week. Vi sælger limited edition t-shirts, og så sælger vi keramik fra en keramiker i Philidelphia.

Er varene lavet specielt til denne pop up shop?

Ja, det er det. De her t-shirts kan man kun købe de her to uger, hvor vi har åbent.

Hvilken genstand har været den mest eftertragtede her i Ganni Fruit Shop?

Helt klart t-shirten med Ganni streget over, med forskellige farver. Den er næsten udsolgt. Der er kun lavet 100 af dem.

Har du en yndlings vare her i butikken?

Jeg tror jeg er allergladest for min "grey banana yellow lemon" t-shirt, som jeg har på lige nu.

Hvem har lavet keramikken til Ganni Fruit Shop, og er det blevet taget godt imod af folk?

Det er Jessica Hans, der har lavet keramikken til Ganni Fruit Shop. Hun er en amerikansk keramiker fra Philidelphia. Alle har været ekstremt glade for hendes keramik, fordi alle de ting hun laver er unika modeller, så der er kun en ting af hver. De er næsten udsolgt.


Det var interviewet med Josefine. Hvis i ikke har været i Ganni Fruit Shop endnu, synes jeg lige i skal tage et smut derhen, for at se den fine keramik og de super fede t-shirts. Ganni Fruit Shop ligger på Ny Østergade 15 og de har åbent mandag-fredag 10-18 og lørdag 10-16.Xoxo RV

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Så blev det fredag og tid til Fashion Friday, og denne gang bliver det en af mine bedsteveninder, som hedder Luka der skal interviewes om fashion. Luka har en super cool stil, så hun kunne selfølgelig ikke undgå at komme med i Fashion Friday. Lad os egentlig bare komme igang, med at høre Lukas råd og meninger om mode.


Hvad synes du er fedt ved mode?

Jeg synes, det er en fed måde at udtrykke sig selv på.

Beskriv din stil med tre ord.

Farverig, basic og lidt street i det.

Hvornår begyndte du at gå op i det?

Det var nok sidste år, fordi jeg så en masse mennesker have noget cool tøj på, og jeg begyndte ikke at bryde mig om noget af det tøj jeg havde.

Hvad er den fedeste modetrend der har været efter din mening?

Løse bukser. Jeg synes det ser cool ud, især hvis de sidder lidt langt oppe. Det synes jeg ser sejt ud til en lidt kort t-shirt.

Hvad er så den værste modetrend der har været efter din mening?

Yeezy boost.. Det ligner sådan nogle strikkede sko. Jeg bryder mig virkelig ikke om dem.

Hvor finder du inspiration?

Jeg finder inspiration efter mit humør. F.eks. hvis jeg en dag er rigtig glad, tager jeg noget farverigt cool tøj på.

Hvilke butikker shopper du ofte i?

De butikker jeg er helt vild med er: Saint Tropez, Message, Stine og ko, H&M og så selfølgelig ZARA. Alle butikkerne har meget, hvad jeg går efter.

Hvad er dit næste køb?

Det bliver vel noget jeg ser i butiksvindue og tænker "Det vil jeg have!" Jeg har ikke rigtig nogle ønsker pt.

Hvis du en dag har tøjkrise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

En t-shirt og et par jeans. Klassikeren.

Og så er der et nyt spørgsmål. Har du et godt fashion råd?

Lad ikke andre bestemme, hvad for noget tøj du skal have på.


Det var alt for Fashion Friday idag hvis i vil se mere til søde Luka og hendes cool stil, så følg hende da lige på instagram https://www.instagram.com/lukaildrup/

Næste fashion Friday kommer faktisk allerede på næste fredag. Jeg tror jeg skifter sådan lidt med hver anden fredag og hver fredag. Jeg har nemlig et par stykker jeg skal interviewe, så jeg kan lige så godt gøre det hver fredag, men jeg skifter sådan lidt med det tror jeg. Hav en super god aften!Xoxo RV

Luka er 13 år gammel og bor i København. Hun elsker hendes venner, Film og pizza med vennerne. Luka vil gerne være frisør eller fotograf som voksen.

Likes

Comments

Heey allesammen og velkommen tilbage!

Så, min mor, og jeg har lige for to timer siden, sat min kusine og moster på et tog hjem til Fyn. Det har været nogle superhyggelige dage, med min kusine Emma. Det var dejligt vi lige kunne finde nogle dage, her i sommerferien. Fordi vi ikke ses så tit, pga den lange afstand. Men dagene gik sådan; Jeg hentede min kusine og moster på Nørreport om onsdagen, og derefter tog vi hjem til mig, hvor vi bare hyggede os. Om aftenen fandt vi et sted at spise ude på Strøget. Næste dag tog min moster, kusine og jeg, en tur ud i regnen på Strøget, hvor vi først gik på Joe and the Juice og købte en hell of a nerve juice, og sad i ly fra regnen. Derefter gik vi og kiggede lidt på strøget osv. Så fik min mor fri fra arbejde klokken 14.00, hvor vi så gik hen til Papirøen for at spise frokost. Det var superlækker mad vi fik os der. Om aftnen tog Emma og jeg på den eftertragtede Yoburger, hvor vi fik deres yoburger menu, som bare er en helt normal cheeseburger og pomfritte menu. Det var også et super lækkert sted, og burgerne var så lækre, det kan klart anbefales. Efter det lækre måltid på yoburger, aftalte min kusine og jeg, at lave spa. Så vi lagde ansigtsmasker og gik i jacuzzi, med min bathbomb fra Lush. Så igår var vi igen ude og kigge på strøget, og derefter tog vi på min pt yndlings café, som er café flottenheimer. Der bestilte min kusine en is te, og jeg bestilte en kakao, som helt sikkert er min yndlingsdrikkelse fra menukortet. Derefter tog vi hjem igen, og hyggede os indtil klokken 17.00, hvor vi skulle hjem til vores morfar, og spise tidlig aftensmad. Vores anden moster og onkel kom også. Så i dag lørdag tog min kusine og jeg igen på Flottenheimer og delte nogle nachos. Så gik vi hjem igen og så nogle videoer fra da vi var små. Det var så sjovt at se på, og der fløj tiden bare, og så var de på vej hjem. Det har været super hyggeligt, og nu skal jeg snart starte i skole om en uge, og det glæder jeg mig faktisk pænt mig til da jeg skal starte på en ny skole, jeg længe har været skrevet op til.


Xoxo RV

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage!

Så, i går fløj jeg hjem fra Mallorca. Det har været den skønneste tur. Vi var der i otte dage, og dagene gik sådan:

Vandreture gennem de spanske gader, shopping, vi blev kogt ved poolen, badeture i poolen og golf.

Min mor havde fødselsdag mandag, hvor vi kørte op i bjergene og spiste på en restaurant, der hedder "Es Grau". Hvis I skal til Mallorca, synes jeg virkeligt, at I skal prøve at spiser der. Der er så lækkert mad, og man spiser ud til det flotteste turkisblå vand. Derefter kørte vi op til Deia. Det er også et sted op i bjergene, hvor man kunne bade. Der er så smukt deroppe! Onsdag kom Frede aka Frederikke, hvor vi var sammen i to dage, og også bare badede, og nød udsigten fra hendes tagterasse, hvor der var jacuzzi! Ej den der jacuzzi, jeg kan godt fortælle Jer, at vi sad i mange timer i den. Hold da op det var dejligt! Nå, men så hyggede vi også bare rigtig meget; fredes og min familie sammen. Så spillede vi rigtig meget golf. Der var seriøst det flotteste golfsted. Altså, det var simpelthen så flot. Det hed "Golf Fantasia" og man kunne så vælge imellem 18 huller, 36 eller 52 huller! Ja, det var godt nok noget af en golfbane. Der var tusindvis af palmer, et oliven træ og en kæmpe kaktus, altså den var giant og flere hundrede år gammel. Der var en bananplante og vandfald, og jeg ved ikke hvad. Det var helt seriøst noget af det smukkeste, jeg har set! Så i går kom jeg hjem til Danmark, og det har været en fantastisk tur, også med at Frede kom, og sådan noget. Men, så er der også kun to uger tilbage af sommerferien, og der er ikke så meget mere jeg skal lave, udover at mine kusiner og moster kommer på onsdag. Det glæder jeg mig også super meget til da det er rigtig lang tid siden jeg så dem sidst. Nå, men hav det godt!


Xoxo RV

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage

Så er jeg kommet hjem fra Mallorca ,og det har været en super dejlig ferie. I morgen kommer der noget om Mallorca, her på bloggen. Men, så er det fredag og tid til fashion friday. I dag er det et interview med min søde veninde Maya, som jeg synes har en super cool stil, så selfølgelig kommer der et interview med hende. LET US BEGIN!

Hvad synes du er fedt ved mode?

At alle kan udtrykke deres personlighed, og at man kan inspirere andre med ens tøj.

Beskriv din stil med tre ord.

Enkel, moderne og blå.

Hvornår begyndte du at gå op i det?

Da jeg var cirka 9 år.

Hvad er den fedeste modetrend efter din mening?

Oversized sweatre/T-shirts. Da jeg synes det ser ret chill ud, og samtidig er super flot.

Hvad er så den værste modetrend efter din mening?

Trompet bukser.. Det er ikke lige min stil.

Hvor finder du inspiration?

Jeg finder inspiratation på instagram, youtube, lookbooks og i blade.

Hvilke butikker shopper du ofte i?

Vero Moda, Weekday, Pieces, Mads Nørgaard, H&M og Nike. Jeg synes, de er gode til at have de ting der er på mode det kan jeg rigtig godt lide.

Hvad er dit næste køb?

En super fed hoodie fra Urban Outfitters.

Hvis du en dag har tøjkrise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Mine blå denim jeans fra Weekday og min grønne oversize sweater fra Sand. Jeg føler mig godt tilpas i det, og det ser super flot ud!

Det var alt for dette interview med søde Maya hvis i vil se mere til hende og hendes cool stil så følg hende på instagram https://www.instagram.com/_mayaklein_/


Xoxo RV

Maya er 13 år gammel hun elsker hendes familie, sushi og ferie. Maya vil gerne være kunstmaler eller designer og jeg kan btw sige, at hun er simpelthen så dygtig til at male.

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage!

Så ja, jeg er jo på Mallorca, og idag har min familie og jeg været et smut forbi Palma, og shoppe lidt og, opleve byen. Jeg fandt ud af, at en af mine absolut yndlingsbutikker Lush, som ikke findes i Danmark ,var i Palma. Så blev vi selvfølgelig nødt til, at komme derind, hehe. Jeg elsker Lush, og det er så ærgeligt vi ikke har en i Danmark . Hver gang jeg kommer til et sted de har butikken, skal jeg derind. Så det var godt, at de har en på Mallorca xD Nå, men her får i at se hvad jeg så købte i Lush.

LEMON FLUTTER: Jeg købte den her "lemon flutter", som den hedder som er god mod tørre neglebånd, og den er simpelthen så god! Jeg prøvet den henne i butikken og den var altså virkelig god.

HONEY TRAP: Så købte jeg denne læbepomade som er med honningduft sjovt nok, hehe. Den dufter så godt. Jeg købte den her i Sverige for et par måneder siden til min veninde i fødselsdagsgave, og jeg ville så gerne selv have den, men nu købte jeg den her nu.

RUB RUB RUB: Min mor og jeg købte den her bodyscrub til deling, hvis man kan sige det. Jeg så den også oppe i Sverige, og overvejede at købe den, men gjorde det så ikke. Men, så var der en i butikken hernede der anbefalede den.

PLUM RAIN: ​manglede en showergel og den her duftede så godt så den glæder jeg mig til at prøve;))

Det var hvad jeg købte, eller jeg købte også en bathbomb, men kunne ikke lige finde et billede af den.

Men hav' det godt. Jeg rejser hjem på fredag, så fashion friday kommer nok lidt sent ud.


Xoxo RV 

Likes

Comments

Heey allesammen<33

Så er det blevet tid til fashion friday igen. Denne gang skal jeg interviewe Emma Emilie, som også selv er blogger. Men ja, lad os egentlig bare se at komme igang med interviewet!


Hvad synes du er fedt ved mode?

Jeg synes, at det er fedt at moden hele tiden fornyer sig eftersom man kan se historien komme tilbage på nye måder.


Beskriv din stil med tre ord.

Det tror jeg næsten ikke jeg kan fordi den er meget humørpræget og præget af mine omgivelser. Jeg har lige været i Tyskland i to uger, så nu kan jeg godt se, at min stil bærer præg af tysk kultur. F.eks at de gik i meget sporty tøj i den by jeg var i, så nu kan jeg godt finde på at købe nogle flere sneakers, eller en cap måske. Så jeg bliver hele tiden præget af, hvad jeg ser omkring mig og af mit humør.


Hvornår begyndte du at gå op i det?

I 6. Klasse begyndte jeg at læse blogs og finde ud af hvad det var. Så jeg tror, at det var der jeg begyndte at tænke lidt mere over det. Altså jo, før det, kunne jeg godt lide at sætte tøj sammen men det var først i 6. Klasse, jeg begyndte at tænke over hvad mode egentlig var, og det var en måde at udtrykke sig selv på, og at folk har forskellig stil, og at der ikke er en sådan dominerende stil.


Hvad er den fedeste mode trend der har været?


Jeg synes altid tracksuites er mega nice og så nemt at tage på en morgen, hvor man ikke rigtig ved hvad man skal tage på. Men generelt sådan alle 90'er trends som er kommet tilbage, det synes jeg ser rigtig fedt ud!


Hvad er den værste mode trend der har været?


Altså egentlig når jeg ser en ny trend tænker jeg ofte "ej hvor er det grimt" og "det kunne jeg aldrig finde på at gå i", og så går der lige to uger og så ser jeg nogen mega nice mennesker have det på og så tænker jeg "hvor er det fedt". F.eks de der ternede slip-on vans der tænkte jeg "ej hvor er de grimme", og så to uger efter, så måtte jeg have et par. Så jeg synes ofte, at jeg ser nogen trends jeg ikke kan lide, og så nogle uger efter skal jeg bare have det.


Hvor finder du inspiration?


Det gør jeg ved at kigge på forskellige kulturer og læse blade fra forskellig kulturer, og ved at kigge på mine veninder og folk i København der har god stil. Jeg kan rigtig godt lide at sidde og kigge på mennesker, der har god stil.


Hvilke butikker shopper du i?


Jeg synes altid at Zara er en vinder. Det er altid godt specielt, hvis man godt vil prøve nye ting af, hvis man ikke lige føler for at købe de der helt vildt dyre jeans fra Isabel Marant, så er Zara altid et virkelig godt bud.


Hvad er dit næste køb?


En Beoplay højtaler som man kan tage med rundt. Det synes jeg kunne være helt vildt sejt, eller et par af Maria Blacks store hoops øreringe. Meget dyre, men rigtigt flotte.


Hvis du en dag har tøj krise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?


Egentlig bare en fed jakke og så bygger jeg det op efter den, fordi jeg er virkelig sådan en jakke person. Jeg vil altid vælge jakke over sko eller tasker. Så jeg vil egentlig bare hive en fed jakke ud af mit skab, og så finde tøj efter den.


Det var alt for dette interview hvis i vil se mere Til Emma og hendes cool stil så følg hende på Instagram https://www.instagram.com/enobert/


Xoxo RV

Emma Emilie er 18 år hun elsker at drikke the, at skrive og at rejse. Emma Emilie er også selv blogger. Tjek hendes blog ud. http://fashionbones.dk/

Likes

Comments

Heey allesammen!!

For en uges tid siden fik jeg endelig sommerferie YAAY! det bliver så feedt. Men, nu kan i høre hvad jeg skal lave i min sommerferie:

Her i sidste uge var jeg til sådan noget dansecamp på min danseskole, og det var super sjovt. Jeg mødte klokken 10.00 og så dansede vi først ballet, funky jazz og så hip hop, og vi var færdige klokken 14.00. Det var så fedt fordi jeg også lærte en masse nyt. Nå, men så havde vi opvisning fredag, og det gik super godt.

Den her uge har også været superhyggelig. Mandag var jeg på Creative Space med min mor det var superhyggeligt. Tirsdag var jeg sammen med min veninde Oumou hvor vi også bare hyggede, og lavede picnic i kongenshave. Onsdag var jeg igen på Creative Space (stor succes) bare med min veninde Frederikke. Og idag torsdag var jeg igen sammen med frede, hvor vi gik i tivoli og hey jeg har fået page hår idag what hvad sker deer! Se billedet øverst oppe. I morgen har jeg ikke rigtig nogen planer;))

Nå, men jeg har ikke rigtig nogen planer for næste uge.

På et eller andet tidspunkt i sommerferien tager min mor og jeg en overnatning på Tivoli hotellet. Det glæder jeg mig til.

Men det jeg glæder mig allermest til er, når min familie og jeg den 20 juli. tager til Mallorca i otte dage. Ih, hvor jeg glæder mig til sol, varme, palmer og pool. Det bliver så hygge. Frederikke og hendes familie skal også derned, så vi skal selfølgelig også lige mødes dernede. Nå, men mere om Mallorca kommer i et indlæg for sig selv;))

I uge 31 kommer mine kusiner og moster fra fyn. Det bliver dejligt at se dem igen (Hej Emma hvis du læser dette!) ja Emma er min kusine.

Ellers har jeg ikke så mange planer udover at være sammen med mine venner og familie og nyde den danske sommer, hvis man kan kalde det, det xD


Xoxo RV

Likes

Comments

HEEY ALLESAMMEN

SÅ ER DET ENDELIG BLEVET SOMMERFERIE YAAY! Det er så fedt. Nå, men mere om sommerferien kommer nok ud her i weekenden eller næste uge. Men, nu er det blevet tid til Fashion Friday! Ja, jeg har valgt også at lave interviews i sommerferien. I dag skal jeg interviewe min gode veninde Atlanta så ja, lad os begynde!


Hvad synes du er fedt ved mode?

Jeg synes det er fedt, at man ligesom kan udtrykke sig selv gennem mode.


Beskriv din stil med tre ord.

Basic, lidt gammeldags/retro-ish? og unik.


Hvornår begyndte du at gå op i det?

Det tror jeg sådan lidt jeg altid har gået op i.


Hvad er den fedeste mode trend der har været?

Langærmede under T-shirts. Det synes jeg ser mega nice ud.


Hvad er den værste mode trend der har været?

Yeezy boost. Jeg synes bare de har sådan en mærkelig form.


Hvor finder du inspiration?

Det gør jeg på instagram og ude i byen.


Hvilke butikker shopper du i?

Monki og Zara. De har nogle fede ting.


Hvad er dit næste køb?

Jeg tror bare det er nogle basic T-shirts til sommer.


Hvis du en dag har tøjkrise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Et par mom jeans, en hvid T-shirt og min Kenzo sweatshirt. Det ser nice ud, og er så rart at have på.


Det var alt for dette interview hvis i vil se mere til Atlanta og hendes cool stil så følg hende på instagram https://www.instagram.com/atlanta_kvaale/ <33


XOXO RV


Atlanta er 13 år hun elsker at spille badminton, at se netflix og surt slik. Atlanta vil gerne være astrofysiker.

Likes

Comments

Hey bloggen og velkommen tilbage<33

Ja, så er det blevet tid til endnu en omgang Fashion Friday. I dag skal jeg interviewe Tanne, som er model hos Unique models og btw også min storebrors kæreste hehe.. Nå men lad os begynde.


Hvad synes du er fedt ved mode?

Nu hvor jeg arbejder med mode af og til, har jeg fået en større forståelse for, at mode kan fungere som et andet sprog idet, det er en måde at udtrykke sig på. Det kan jeg godt lide.


Beskriv din stil med tre ord

Afslappet, basal og ikke noget særligt. I hverdagen er jeg mere praktisk anlagt.


Hvornår begyndte du at gå op i det?

Det kom med tre bølger. Det startede nok i 5. klasse, og blev kraftigere i 8. klasse og til sidst, da jeg startede i gymnasiet.


Hvad er den fedeste mode trend der har været?

Store øreringe kan jeg godt lide og nattøj i hverdage hehe..


Hvad er den værste mode trend der har været?

Det er ikke fordi jeg synes det er det værste. Jeg kan bare ikke selv bære det. Men det er når man har kjole og bukser på samtidigt.


Hvor finder du inspiration?

Rigtig meget hos mine venner, og når jeg er på arbejde.


Hvilke butikker shopper du i?

Jeg shopper tit i Zara og Mads Nørgaard. Jeg kan godt lide Zara, fordi de har noget for enhver smag, og Mads Nørgaard da de har mange fede ting.


Hvad er dit næste køb?

Nogle øreringe fra en model, der hedder Maria Møller de er super fine. Hun sælger dem på instagram, og jeg er stor fan.


Hvis du en dag har tøjkrise, hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Jeg har virkelig tit tøjkrise men så bliver det et par sorte løse bukser og min kæreste's rullekrave. Han får den aldrig tilbage hehe..


Det var det hvis i vil se mere til Tanne og hendes cool stil så følg hende på instagram hun hedder @tannenathalie_ ;))Xoxo RV


Tanne er 18 år gammel og arbejder som model hos Unique models. Tanne elsker vandmelon, hendes gymnasium og hendes yndlings serie Twin Peaks.

Likes

Comments

Heyyy bloggen<33

I dag vil jeg gerne fortælle jer, om et helt vildt cool og lækkert spisested, jeg var her forleden dag, så yees let us begin!


Her forleden dag var jeg med mine gode veninde og mine forældre, på det super lækre spisested Slurp Ramen Joint. Det hyggelige spisested ligger på Nansensgade 90. Der er super god stemning derinde og der er super hyggeligt. Mine forældre fik nogle gyozaer til forret, som jeg fik lov til at smage hehe.. De smagte super godt. Jeg fik sådan lidt throwback til Japan, hvor min familie og jeg elsker at rejse hen. Til forret var der også vandmelon med tun, hvilket jeg synes lyder ret spændende. Vi fik det desværre ikke afprøvet, men jeg har hørt godt om det;)) De lækre retter der var, var SHIO RAMEN, SHOYU RAMEN og VEGGIE RAMEN. Min veninde og jeg fik SHIO RAMEN som er den saltede ret. Den smagte så fantastisk godt. Igen fik jeg det der throwback til Japan. Det var en stor ret, så man kunne i hvert fald blive mæt. Mine forældre syntes også godt om deres ret, som var den med soya.

Jeg tror i hvert fald, at det er et sted vi kommer igen. Den vegetariske ret var der ikke nogen der fik, men den så super tilfredsstillende ud på menukortet;)) Til din mad ville jeg helt klart anbefale deres lækre grønne ice tea, super lækker, og en jeg ville kunne drikke af hele tiden xD Udover deres lækre mad og drikkevarer var deres skåle også super fine til et godt instabillede hehe..

Når men det var det, om min lækre smagsoplevelse på Slurp Ramen Joint, synes helt klart i skulle tjekke det ud<33


Xoxo RV

billede fra internettet

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey bloggen<33

Så er der gået to uger siden sideste fashion friday, så nu kommer det igen! Denne fredag interviewer jeg min gode veninde Frederikke, så lad os bare begynde nu;))

Hvad synes du er fedt ved mode?

"At det er så forskelligt der er noget for en hver".


Beskriv din stil med tre ord.

"Grå, denim og basic"


Hvornår begyndte du at gå op i det?

"I fjerde klasse og jeg går i femte klasse nu".


Hvad er den fedeste mode trend, der har været?

"Velour synes jeg! Det er blødt og rigtig fint".


Hvad er den værste mode trend, der har været?

"Sokker i sandalerne. Det er ikke lige min smag."


Hvor finder du inspiration?

"Jeg vil ikke rigtig sige, at jeg finder inspiration, men det må så mest være i min hverdag".


Hvilke butikker shopper du i?

"Zara for det meste fordi det er lige min stil og bare generelt flot tøj".


Hvad er dit næste køb?

"Et ANNI LU armbånd! Hendes armbånd er rigtig fine, så det er helt klart på ønskelisten."


Hvis du en dag har tøj krise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

"Jeans og T-shirt! Det er en klassiker."


Det var det for dette interview. Hvis I vil se mere til Frederikke og hendes cool stil, så følg hende på instagram! Hun hedder @najafrederikke. Husk at læse med om to uger<33


Xoxo RV

Frederikke bor i København og bliver 12 år til August. Frederikke elsker at rejse, hænge ud i tivoli og være sammen med hendes familie og venner. I fremtiden vil Frederikke gerne være kok.

Likes

Comments

Hey bloggen;))

Ja men idag starter jeg noget der hedder FASHION FRIDAY. Det er hver anden fredag indtil sommerferien (måske også i sommerferien) og det går ud på, at jeg interviewer folk der går op i mode. Men, i dag skal jeg interviewe min søde veninde Ingeborg, som elsker mode.

Men, ja lad os egentlig bare komme i gang med interviewet;))

Hvad synes du er fedt ved mode?


F.eks det med, at der kan være en historie bag tøjet. F.eks kan der være en skæv streg på noget tøj, og ikke bare en lige, som en betydning for at livet ikke bare er en lige streg, altså nemt, men det kan godt have nogle hakker.


Beskriv din stil med tre ord


Unik, speciel og stilet


Hvornår begyndte du at gå op i det?


Der er omkring 7 år da jeg stoppede med at gå med Hello Kitty tøj siger hun og griner.


Hvad er den fedeste mode trend der har været?


Den er svær. Der er så mange. Jeg kan ikke vælge imellem to; den med striben langs bukserne og silke tørklæder de er super fine, og lige mig.


Hvad er den værste mode trend der har været?


Sokker i sandaler. Hvis du spørger mig, så er det ikke særlig kønt.


Hvor finder du inspiration?


Modeblade, og når jeg kigger på strøget, og så finder jeg det også når jeg rejser.


Hvilke butikker shopper du i?


Comme des garcons, Kenzo og Lala Berlin og mange flere. Kenzo det med tigeren, det er bare så flot lavet og enkelt og CDG jeg kan godt lide det der med at hjertet går igen på alle trøjerne det giver bare et eller andet og Lala Berlin deres indviklede fine mønstre.


Hvad er dit næste køb?


En lyserød sweatshirt fra Acne Studios og en blå Kenzo t-shirt. Jeg synes begge er helt vildt flotte så de er helt klart på ønskelisten.


Hvis du en dag har tøj krise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?


Jeg har ikke rigtig sådan tøjkriser, men et sæt tøj jeg elsker og er rart at have på, er min Kenzo sweatshirt og min liberty nederdel i lag, min Maritta cox taske, mit Kenzo silketørklæde og min Stan Smith sko. Mine accessories er mit hårbånd fra Pico, min scrunschie elastik fra Pico, mine øreringe fra Pico, min halskæde fra Jane Kønig, min guldring fra message, og min guldring med diamant fra Lala Berlin, og mit armbånd fra Merci.Det var det interwiew med Ingeborg husk at læse med om 2 uger og hvis i vil se mere til Ingeborg og hendes cool stil så følg hende på Instagram @ingselykke <33
Xoxo RVIngeborg er snart 12 år og bor i København hun elsker mode, LA og hendes venner og familie Ingeborg drømmer om at blive noget indefor modebranchen.

Likes

Comments

Hey bloggen<33

Jeg sidder her nu denne onsdag aften i min STARBOY t-shirt og kommer i tanke om, at jeg her for omkring 3 måneder siden skulle til The Weeknd koncert, og skrev på bloggen, at jeg ville skrive om hvordan koncerten havde været. Der er nu gået de omkring 3 måneder, og jeg har stadig ikke lavet indlægget meen det får i så nu... SÅDAN VAR MIN THE WEEKND KONCERT: Den 20 februar var jeg til The Weeknd koncert i Royal Arena på Amager. Koncerten var super fed. Mig og min familie ankom til Arenaen omkring lidt i otte, vi kom faktisk utrolig hurtigt igennem køen. Og da vi så var der inde gik hen til merchandise shoppen og der købte jeg en super fed t-shirt. Vi gik derefter hen og købte en sodavand, og så gik vi ind i salen hvor opvarmningen var i fuld gang. Jeg kan dog ikke lige huske hvem det var der opvarmede. Så blev klokken 20,00 og han kom på scenen, hvor han startede med at synge All i know det var en super fed koncert og jeg fik virkelig skrålet med på alle sangene. Vi var hjemme 00,00 så man var rimelig smadret næste dag men who cares det var jo The Weeknd hehe;)) Det eneste der kunne være bedre var, at vi sad jo aller øverst altså det var fint nok men jeg var også til koncert her for nylig igen i Royal Arena hvor vi stod på gulvet, og der følte man sig sådan lidt mere med i festen, hvis i forstår. Nå, men det var en super fantastisk koncert. Det var så det . Men i hensyn til bloggen lover jeg at der snart skal komme noget nyt.


XOXO RV

Likes

Comments

Heyy allesammen

Idag den 20 februar skal jeg til The Weeknd koncert JAAA!!!!! Jeg har glædet mig så meget til idag jeg fik billetterne i julegave jeg blev så overrasket pga. min mor sagde rigtigt at hun sad klar til at købe billetter da de kom til salg men så nåede hun det ikke men det gjorde hun så!! Jeg skal der ind med min mor, far og min storebror det bliver mega fedt jeg synes at The Weeknd laver super fed musik så det glæder jeg mig til;)) Vi har sidde pladser og det synes jeg er ret fedt pga. jeg er ret lav hehe.. JEG GLÆDER MIG SIMPELTHEN SÅ MEGET IHH!! Når men jeg skal nok lave et indlæg efter koncerten med billeder og skrive hvordan koncerten var;)) Håber i har haft en god vinterferie<33


Xoxo RV


Likes

Comments

Heeyy allesammen

Jeg reposter lige dette da jeg kom til at slette indlægget tidligere;)) Men ja idag har jeg fået taget nogle billeder til jer så jeg tænkte jeg vil lave ootd (Outfit Of The Day) så ja her kommer det<33

Scrunchie: Pico

Skjorte: Zara

Bukser: Zara

Sko: Timberland

Taske: En gave

Håber i kunne lide det da det var ret så koldt at tage billederne hehe...


Xoxo RV

Likes

Comments

Heey allesammen

YES endelig er det vinterferie endelig kan man sove længe på en mandag hehe... Jamen nu vil jeg fortælle hvad jeg skal lave i min vinterferie;)) Jeg fik vinterferie i torsdags så det var ret dejligt allerede at få ferie der men i min vinterferie tror jeg enlig bare jeg skal hygge med min veninder p.s billedet ovenover er et billede af to af min gode veninder Alma og Atlanta Alma har forresten lige startet en blog den må i godt gå ind og følge den hedder @AlmaKirkegaard. Og så tror jeg enlig bare jeg skal gå rundt i københavn på strøget osv. Men i må bare have en super god vinterferie<33

XOXO RV

Likes

Comments

Hey allesammen!

idag vil jeg gerne fortælle om min søde hund Honey.

Honey er 4 år gammel og er en meget hyperaktiv hund hun er besat af pinde bolde og sokker som er pænt irriterende at få i hovedet når man er træt og vil sove haha. Honey er en byhund og det vil betyde at hun bor i byen sjovt nok? Hun er en blanding af en border collie og en labrador Hendes allerbedste venner er Louis, Carlos, Charlie, Spike, Mickey og Diva. Hun er rigtig sød og hun elsker når man kæler med hende. Håber i kunne lide at høre om min søde Hund Honey der kommer nok mere om Honey og måske også hvordan det er at have hund i byen;))

       

                                                                       XOXO RVLikes

Comments

Hej jeg hedder Rose og jeg elsker København og at danse og være sammen med mine venner. På min blog vil du se ting fra mit liv som billeder fra min hverdag, koncerter, rejser, mad og min søde hund Honey aka Honningkrukken så ja velkommen til min blog håber du vil følge med;))

Likes

Comments