Hey alle og velkommen tilbage!

I forgårs landede jeg i kolde Danmark igen. Det var en meget lang tur, da vi også skulle mellemlande i Stockholm i to timer. Men, min tur til New York har simpelthen været så dejlig! Der vil komme en masse indlæg om nogen specifikke ting på turen. Men, i dette indlæg skal det handle om det HELE! Eller det hele kommer nok ikke lige med vel. Men altså de ting jeg har taget billeder af! Så ja, i New York har vi...

Vi har været på den lækreste restaurant i Upper East side som hedder Serendipity. Her fejrede vi Frederikkes mors fødselsdag. Restauranten havde de vildeste desserter, som de er kendte for. På billedet ovenover er det Frede og jeg, som får deres lækre "Frozen Salted Caramel", som den hed. De har også en dessert som koster.. 1000 DOLLARS. Den er i Guinness World Record Bog, for at være den dyreste dessert. Som I ser på billedet, har jeg fået den fineste nye rosa farvet kjole med blomster på fra Zara. Jeg havde ikke rigtig nogen kjoler, så det var et godt køb jeg fik gjordt mig der;))

Vi har gået ture i New Yorks gader og Central Park med min grand onkels (som bor i New York) nye søde hund Ginger. Hun er såå sød!

Vi har været på MOMA; Museum Of Modern Art. Jeg synes det var rigtig spændene. Der var specielt en udstilling, som jeg virkelig godt kunne lide på MOMA, men den kommer der mere om i et indlæg for sig selv. Men MOMA synes jeg helt klart, er værd at besøge i New York. Deres museum café/restaurant? Oooomg det var så lækkert, helt klart også værd at besøge den, efter man har gået rundt og kigget på kunsten;))

Vi har gået på Brooklyn Bridge en meget kold tirsdag, men vejret var flot! Vi gik fra Brooklyn og over, så vi kunne se ud over Skyline. Det var så flot!

Vi (eller faktisk bare mig) har drukket Snapple med Jordbær og Kiwi i lange baner heheh. Den smager syygt godt!!
Vi var i Glossier i Soho, hvor jeg fik købt en masse lækre ting. Jeg er så glad for det, jeg fik købt i Glossier, og jeg bruger produkterne hele tiden!
Min mor og jeg var inde og se Broadway Showet Cats. Det var meget flot, men det kunne også blive lidt kedeligt. Vi forstod heller ikke handlingen så godt. Men det var virkelig flot!
Vi var på den lækreste lille burgerbar i Soho, som hedder Soho Park. Den er også med i min New York guide. Efter de lækre burgers, gik vi rundt i Soho og kiggede lidt i butikker.
Som nogen måske ved har jeg lavet et indlæg som hedder "Friends Fashion", hvor jeg skriver at jeg elsker serien Friends. Så, jeg skulle selfølgelig se lejligheden fra Friends. Jeg har set den sidste gang, jeg var i New York, men der var jeg ikke begyndt på serien endnu, så det var simpelthen så sjovt at se den nu, hvor jeg har set serien.
Vi har været i M&M World, og har blandet en masse M&M's, vi kunne tage med hjem.
Vi har været i bydelen Queens hvor min grandonkel tog os hen, for at vise os det. Det var virkelig anderledes end alle de andre bydele i New York. Det var næsten ligesom, at man var kommet til Kina eller Japan. Der var nærmest kun Kinesiske eller Japanske butikker, og der var næsten ingen der talte engelsk. Det var så sjovt at se en så anderledes bydel, og så fik jeg købt en masse Japansk og Kinesisk slik og sodavand hahah.
Det var min New York tur ja vi har selfølgelig lavet en masse andet som: Vi har shoppet en masse, spist på de lækreste cafeer og restauranter, været i Central Park, været på guide tours i Soho, og vi har alt i alt bare haft den hyggeligeste tur! Der skal nok komme meget mere om New York, meget snart!

Xoxo RV

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage til endnu en Fashion Friday!

Så i denne omgang skal jeg interviewe Selma, som bare har en megasej stil! Hør om Selmas yndlingsmærker, hvad hendes yndlingmodetrends er, og bedste outfit råd. Læs meeeed!

Hvad synes du er fedt ved mode?

Man kan udtrykke sig selv via sit tøj.

Beskriv din stil med tre ord.

Farverig, skør og eksperimenterende.

Hvornår begyndte du at gå op i det?

Uuh, det er nok 2-3 år siden.

Hvad er den fedeste modetrend der har været efter din mening?

Lag-På-Lag, denim og sokker i sandaler (for hvem elsker ikke flotte sokker og seje sko?!)

Hvad er så den værste mode trend der har været efter din mening?

Det er nok goth; lange læderjakker og store sorte støvler - er nok ikke lige mig.

Hvor finder du inspiration?

Helt klart på Instagram, outfits og tøjstykker jeg spotter på gaden, og mine collager over min seng.

Hvilke butikker shopper du ofte i?

Jeg elsker Mads Nørgaard, Monki og loppemarkeder osv...

Hvad er dit næste køb?

Jeg sparer op til en lækker taske som kan rumme alt mit gejl, jeg har i min taske. Eller en basic hættetrøje - det mangler jeg!

Hvis du en dag har tøj krise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Jeg trækker et par jeans og en T-shirt ud af skabet. Derefter eksperimenterer jeg med det, og nogle accessories.

Har du et godt råd til et outfit?

Et par fede jeans en sej sweatshirt/ fin bluse eller cool T-shirt, går man aldrig galt i byen med;)

Det var alt for det fine interview med Selma, som har en vildt sej stil og hvis I vil se mere til Selma og hendes cool stil, så følg hende på Instagram HER og tusinde tak til Selma, fordi jeg måtte interviewe hende og tak til Jer der læste med.

God Fredag!

Xoxo RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

Så her i Fredags gjorde jeg mit bedste sneakerkøb. Jeg købte de her sko, som jeg simpelthen har kigget på så lang tid; Nike Air Max 97. Jeg besluttede mig så for at købe dem i New York, da jeg tænkte, at det ville være billigere at købe dem der. Så vi (min mor, far og jeg) gik ind i Footlocker ved 34th st., og så fandt jeg dem endelig, det sidste par i butikken. Hvor heldigt var det lige?! De var godt nok lidt anderledes end dem jeg kiggede på, men de er stadig ligeså fede, synes jeg! Jeg ville bare lige fortælle jer om mit gode sneakerkøb her! Og i går aftes landede Frede (Frederikke en af mine bedste veninder) i New York. Så vi skal være sammen lidt i dag. Det glæder jeg mig så meget til! Og nå jo, i aften skal min mor og jeg ind og se Broadway Showet Cats. Det bliver meget spændene at se. Nå men ja, link til mine sneakers ville være nederst samt billeder;))

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

​                                                                                                                                                                                                 

​ ​                                                                                                                                                                                                 


Så, i dagens anden post handler det om farverne lyserød og gul. Jeg synes, at farverne er en god kontrast til hinanden, og jeg må sige, at de to farver altså er blandt mine yndlings. Så, jeg har samlede et outfit her for nogle uger siden, hvor de to farver er sammen. Og så tog jeg også et billede som er nederst af de lækre macarons fra Ladurée, som min mor tog hjem fra Paris med de fine farver. ENJOY

PINK MAXI

LOVECHILD T-SHIRT

Og ørenringene og hårelastikken er fra Mads Nørgaard (kunne ikke finde link) #nouwoutfit


Xoxo fra NY;))

Likes

Comments

Hey alle og velkommen til til en måske ny serie på bloggen!

I dag er det min femte dag i New York, og det har været så dejligt indtil videre. Vi har fået shoppet, gået rundt i gaderne, været i Central Park og har spist en masse lækker mad heheh. Men eftersom jeg har været i byen mange gange, tænker jeg at starte en serie der hedder "New York Guide". Første afsnit kommer i hvertfald nu, og så må vi se om der kommer flere (det gør der nok!). Men, i første omgang handler det om de lækre cafeer og restauranter, der kan findes i bydelen Manhatten. Hvis I en gang skal til New York, synes jeg helt klart I burde tjekke nogle af disse cafeer der bliver nævnt ud!

ALICE TEA CUP

Det er et must for min familie og jeg, altid at skulle komme her. Den lille café "Alice Tea Cup" ligger flere steder både på 64th street og 73rd. Alice Tea Cup er inspireret af filmen "Alice I Eventyrland". Der er te, kage, helt vildt lækre chicken fingers som jeg er fan af haha og meget mere. Der er billeder fra filmen, og det er bare sådan et hyggeligt sted. Der er desværre tit lang ventetid, men der ligger mange gode butikker tæt på, som man kan gå rundt og kigge i, imens. Kan klart anbefales!

BUBBA GUMP

En lækker restaurant, som ligger på Times Square. Det er en tema restaurant baseret på filmen "Forrest Gump", hvor de fleste retter inkluderer rejer. Nu skal I ikke tro at det kun er rejer man kan få. Det er også lækre burgers, pizzaer, kylling og alt muligt andet. Maden er såå lækker, og der er bare så god stemning der og fantastisk udsigt til Times Squares "lysshow."

SOHO PARK

Lille Burgersted som ligger i Soho. Deres burgers er så lækre, især deres dressing som bare gør burgeren endnu bedre!

BROOKLYN DINER

Ligger på 57th st og 43rd st. Det er en tradition for min familie og jeg altid at spise der første aften, vi kommer til New York. Det er en hyggelig diner hvor der ved bordene er små skilte, hvor der står hvor de "kendte" har siddet. Plejer personligt altid at bestille deres Spaghetti And Meatballs sååå lækkert.

BIG NICKS

En restaurant der ligger i Upper West Side. Deres pizza slices smager bare GUDE godt. Men de er også kæmpe store, så man skal nok kun bestille en med mindre man er hundesulten. Har faktisk lige selv spist aftensmad der i går;))

Håber I kan bruge det til noget en dag, hvis I skal til New York. Jeg har mange flere cafeer og restauranter at skrive om, men så vil dette indlæg bare blive aaaalt for langt. Skulle jeg overveje at lave flere New York guides?

Xoxo RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

Så er det blevet tid til endnu en Fashion Friday. I dag er det med Hannah, som har en helt vildt sej stil. Læs med, og hør om Hannahs yndlingsmodetrends, gode outfit råd og meget mere. Let's get started!

Hvad synes du er fedt ved mode?

Det er nok, at man selv kan bestemme hvad man går i. At der ikke er regler. Og bare, at man kan vælge sin egen stil. Og så kan jeg også enormt godt lide, at moden skifter. Så man kan kigge tilbage på forskellige stile.

Beskriv din stil med tre ord.

På en måde lidt for sjov, fordi jeg tager det ikke så seriøst, Retro og så nok farverig.

Hvornår begyndte du at gå op i mode?

Begge mine forældre arbejder i modebranchen. Så jeg har nok altid gået lidt op i det. Men, da jeg sådan rigtig begyndte at gå op i det, var nok for to år siden.

Hvad er den fedeste modetrend der har været efter din mening?

Jeg elsker sådan noget lag på lag. Altså højhalsede og T-shirt udover. Jeg synens, at det er fedt at hvis man nu har en sjov t-shirt og så en hvid trøje inden under. Der er bare en god harmoni.

Hvad er så den værste modetrend der har været efter din mening.

Jeg kan ikke lide chokers.

Hvor finder du din inspiration?

Jeg bruger meget pinterest, instagram og andre sociale medier og modeblade.

Hvilke butikker shopper du ofte i?

Jeg shopper meget på loppemarkeder, Urban outfitters og så bare lidt forskelligt.

Hvad er dit næste køb?

Et par røde bukser fra H&M. De har sådan en meget fed form. De sidder lidt tæt, og så går de så lidt ud ved anklerne.

Hvis du en dag har tøj krise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Et par lyse boyfriend jeans og en sweatshirt. Og et par vans. Det er meget behagligt, og så er det meget nice.

Har du et godt outfit råd?

Prøv sådan at mixe lidt.

Det var alt for interviewet med søde Hannah. Hvis I vil se mere til Hannah og hendes cool stil, så følg hende på instagram HER og tak til Hannah for at jeg måtte interviewe hende!

God Fredaaag!Xoxo RV

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage!

Så i dag klokken 18.00 dansk tid landende jeg i New York. New York er en af mine yndlingsbyer over ALLE! Jeg elsker byen, og har været her før. Jeg skal være her i en uge, og jeg glæder mig så meget til det hele! Central Park, Skyline, alle cafeerne, ALT! Der kommer til at være en masse New York-posts her på bloggen. Nå men min tur herhen:

Min mor, far, tre storebrødre og jeg fløj fra Kastrup Lufthavn lidt over 10.00 om morgenen. Flyveturen gik faktisk overraskende stærkt, synes jeg. Nå, men så landede vi i Newark Lufthavn amerikansk tid klokken 13.00. Derfra kørte vi med bus ind til Manhatten. Da vi endelig kom frem slappede vi egentlig bare af, indtil vi skulle ud og spise på restauranten "Brooklyn Diner", hvor vi altid plejer at spise, når vi kommer til New York. Jeg kan klart anbefale det! Ja og nu slapper vi bare af.

Jeg glæder mig til en masse gode dage her i New York. Glæd jer til en masse posts herfra! Og billedet øverst oppe er et billede af min tur til New York fra 2009;))


Xoxo RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

Dagens post skal handle lidt om min yndlings serie: FRIENDS! Serien fra slutningen af 90'erne og starten af 2000 handler om de 6 venner som bor i New York (min yndlings by.) Men dette indlæg skal faktisk kun handle om de tre piger: Phoebe, Monica og Rachel. Jeg synes at de tre veninder har en super cool 90'er stil, hvilket jeg synes er så fedt! Så jeg har fundet et par billeder på pinterest, hvor jeg synes de har noget mega cool tøj på! Kig med;))

Xoxo RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

Så i dag er det tid til endnu en fashion friday. I denne omgang er det søde Vigga som jeg har interviewet, som har en overdrevet cool stil og så blogger hun også her på Nouw @ViggaVigga gå ind og tjek hendes blog ud. Nå, men læs med og hør om Vigga's cool stil og mening om mode.

Hvad synes du er fedt ved mode?

Jeg synes at det er rigtig fedt at man kan have sin egen stil og at det kan være en hobby, som man kan dele med sine venner. F.eks. så sidder vi her og begge interesserer os for mode. Det synes jeg er ret fedt.

Beskriv din stil med tre ord.

Nogle gange farverig og samtidig afdæmpet og stilren.

Hvornår begyndte du at gå op i mode?

Altså, jeg har selfølgelig haft forskellige stile. Men jeg tror at jeg for to år siden begyndte at gå op i, hvad jeg havde på og sikre mig om det var pænt eller ej.

Hvad er den fedeste modetrend der har været efter din mening?

Det må nok være denim og double denim. Det synes jeg er vildt fedt!

Hvad er så den værste modetrend der har været efter din mening?

Chokers. Jeg synes ikke de er så flotte og så kunne jeg overhovedet ikke se mig selv bære dem.

Hvor finder du din inspiration?

Pinterest, instagram og folk jeg ser i byen.

Hvilke butikker shopper du ofte i ?

Weekday, Samsøe Samsøe, Zara, Urban Outfitters og H&M. Weekday fordi jeg synes de har nogen rigtig fede ting.

Hvad er dit næste køb?

Et par nye varme jeans til vinter.

Hvis du en dag har tøjkrise, hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Selvfølgelig et par jeans, en T-shirt og så en sweater eller hoodie udover og så sneakers og en dyne jakke. Det passer bare til de fleste ting, og det flot og de fleste synes det er et fedt outfit.

Har du et godt outfit råd?

Lad vær med at tænke over hvad andre synes er pænt men hvad du selv synes er pænt.

Det var alt for dette fine interview med Vigga. Følg hendes blog HER og hendes instagram HER for at se mere til hende og hendes cool stil. Vi ses i mit næste indlæg!Xoxo RV

Likes

Comments

Hey alle og velkommen tilbage!

Så i dagens post har jeg fundet 3 par lækre farverige hoodies til de her grå og kolde efterårs dage. De er godt nok lidt pricy desværre, men mega fede. Jeg elsker personligt selv hoodies, da jeg synes de er super behaglige og nemme lige at tage på. Men tjek da lige de mega flotte hoodies ud, links vil være nederst! Forresten har min gode veninde Atlanta som har været med i fashion friday tidligere, lige startet en blog, tjek den ud @AtlantaAsa ;))

ENJOY

Likes

Comments

Heey alle og velkommen tilbage!

Inden I hører om de lækre burgers jeg vil skrive om i dag, vil jeg lige sige, at jeg nok skal prøve at poste på bloggen noget oftere. Jeg har bare lige haft lidt travlt med skolen, så det har været svært at nå at poste ting her på bloggen. Men, der skal nok komme en masse snart. Nå, men videre til det som dette indlæg endelig skal handle om: "Yoburger." Det lækre spisested, som ligger flere steder: Gothersgade 27, Nørregade 2 og Østerbrogade 64. Jeg har nu været der flere gange, og vil nu selv beskrive det som " en af byens bedste burger steder". Den menu som jeg plejer at bestille, er deres "yoburger menu", som er en cheeseburger menu med deres lækre pomfritter, sodavand og valgfri dip. Som dip vil jeg helt klart anbefale deres Magic dip. Den er supergod og gør pomfritterne endnu lækre. Jeg elsker deres burgers. De er simpelthen sååå lækre, og så koster en menu kun 89 kroner og det er altså både burger, pomfritter, dip og sodavand vi taler om. Jeg synes klart I skal tjekke det ud, for de har både lækre burgers og god service.

God Søndag!


Xoxo RV

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen til en ootd!

I dagens post er det en "outfit of the day", Okay billederne er godt nok taget i går, men ja. Jeg fik taget et par billeder, inden det begyndte at øs pøs regne. Jeg elsker det outfit som jeg har på, og som består af min Ganni hoodie og min lyserøde Maxi nederdel som jeg har levet i siden jeg fik den på min fødselsdag. ELSKER DEN! Her kommer et par billeder links til tingene vil være nederst;))

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage!

Så er det blevet tid til Fashion Friday igen YAY! Det kom ikke ud sidste uge, da det var min fødselsdag, og mere om det kommer i et indlæg for sig selv;)) Nå, men i dagens post er det mine to søde veninder Mimi og Karen, som jeg har interviewet. De har begge en megafed tøjstil, så de kunne ikke undgå at komme med! ENJOY.

Hvad synes i er fedt ved mode?

Karen: Jeg synes det er fedt, at man kan vise sin humor i hvad man har på, og at man kan vise sin "stil" fordi det fortæller ret meget om hvilket tøj man går med.

Mimi: Det jeg synes er fedt ved mode er, at man kan finde ud af hvad for noget tøj der matcher sammen, og skabe et flot outfit med det.

Beskriv jeres stil med tre ord.

Mimi: Enkel, mainstream og cozy.

Karen: Noget for sig. Tre ord;))

Hvornår begyndte i at gå op i mode?

Mimi: Jeg har altid gået op i det. Da jeg var lille jeg bare ikke så god til det.

Karen: Jeg har også altid gået op i det. Men, da jeg var mindre, var det bare sådan "jeg vil gerne have prinsessesko på og prinsessekjoler på". Så ja, jeg har også altid gået op i det, men det var ikke pænt.

Hvad er den fedeste modetrend der har været efter jeres mening?

Karen: Sådan noget hvad går du med tøj. Det er glimmersokker jeg ved ikke lige jeg har bare et eller andet med glimmersokker. Ellers bare sådan noget hvad går du med tøj.

Mimi: Jeg kan godt lide den her modetrend med sweatshirts og hoodies. Den modetrend hvor man bare kan tage sweatshirts og hoodies på overalt.

Hvad er så den værste modetrend efter jeres mening?

Mimi: De der sneakers som egentlig er sandaler. Sådan nogle sko hvor det er sneakers, og så er der ligesom hul i. Der var på et tidspunkt hvor folk gik rundt i dem, det synes jeg var ret grimt.

Karen: De der rullesko. De er ret grimme.

Hvor finder i inspiration?

Karen: I byen og på nettet, hvor jeg finder noget pænt. Så tænker jeg, at det kunne se pænt ud.

Mimi: Folk omkring mig. Mine venner fordi de har en fed stil.

Hvilke butikker shopper i ofte i?

Karen: Zara og Mads Nørgaard. Fordi de har sådan nogen gode basic ting.

Mimi: Også Zara, Samsøe Ø Samsøe. Men det faktisk rigtig forskelligt, det er bare når jeg ser noget pænt, så finder jeg ud af det derfra.

Hvad er jeres næste køb?

Karen: Et par Birkenstocks fordi jeg snart skal til Israel, og der er varmt. Og "crossaint-trøjen fra Ganni.

Mimi: Grå blød strik sweater. Fordi det snart er efterår, og så kunne det være godt bare lige at tage over ens trøje. Så er den også pæn.

Hvis i en dag har tøjkrise hvilket sæt tøj hiver i så ud af skabet?

Karen: Mine Zara bukser med vidde, mine New Balance sko, en trøje og en Nike hoodie udover. Det er rigtig rart.

Mimi: Mine sorte bukser fra Won Hundred min Samsøe og Samsøe trøje på hvor der står "voyage", min Nike hoodie og min Adidas Stan Smith. Det er et behageligt outfit.

Har i et godt outfit råd?

Karen: Hvis du ikke kan finde et outfit, så tag noget basic på,men også hav' noget statement på og gode accessories.

Mimi: Altid hav noget på, som du synes er behageligt.

Det var det interview med de søde og moderigtige Mimi og Karen. Følg dem på instagram Karens instagram er her og Mimis her
Xoxo RV

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage.

Så i dagens post er det noget jeg ikke rigtig plejer at skrive om, nemlig kunst. Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at skrive om her på min blog. Så jeg har interviewet min mor Eva, som er kunstner. Håber I kan lide det<33

Er der en speciel kunstner der inspirerer dig?

Der er flere hvis kunst, berører mig rigtig meget. Den danske kunstner Asger Jorn. Louise Bourgeois, en fransk kunstnerinde, begge afdøde. Bourgeois værker er utrolig stærke, især hendes installationer. Den japanske kunstnerinde Yayoi Kusama har jeg opdaget, efter jeg havde malet mine kokeshimalerier nogle år, hvor jeg fandt nogle sammentræf mellem de ting hun har lavet, og jeg selv laver, som nærmest var en åbenbaring. Hende har jeg MEGA stor respekt for. Det er mit store ønske, at få mulighed til at besøge hendes atelier, og hende selv naturligvis. Hun er langt oppe i 90,erne og bare så cool en dame.

Hvor får du ellers din inspiration fra?

Altså jeg får min inspiration først og fremmest fra mine rejser. Det er f.eks. rejser til Japan primært, Tokyo og Kyoto, New York og det er Paris. Der får jeg min inspiration. Der er jo min lille japanske kokeshiinspireret figur, som er en helt serie. Hun er jo selvfølgelig opstået i inspiration fra Japan, og det er en figur der rejser rundt i verden. Hun rejser til New York, og hun rejser til Paris, blandt andet fordi de er mine yndlings byer overalt. Så når jeg ikke selv kan være der, så kan min figur. Jeg får også meget inpiration på lange gåture med min hund gennem Københavns gader og parker, for så er man bare sig selv og ens hjerne kan bare få frit løb. Der renses ud, og nye indtryk, inspiration og tanker får plads.

Hvad er dit yndlingsmaleri som du har lavet?

Det er i hverfald et af mine kokeshimalerier helt sikkert. Da jeg startede med at lave kokeshi malerierne i 2009, var der en masse prikker og en masse farver. De seneste kokeshimalerier jeg har lavet, har været med en masse blomster og bylandskaber og lidt abstrakt ind imellem og en masse collage, bestående af hjembragt håndlavet rispapir fra Japan. Et af disse må være mit yndlingsmaleri.

Har du så altid haft drømmen om at være kunstner?

Nej, ikke altid. Det var en mulighed for mig da jeg var 27 og ventede mit første barn Albert, hvor jeg begyndte at tage maleundervisning. Så jeg har faktisk taget undervisning gennem mange år. Både herhjemme hos flere forskellige kunstnere, men også i New York har jeg taget nogle klasser. Så jeg har ikke altid drømt om det. Det kunne være fedt bare at kunne leve af sin kunst, hvilket jeg også har gjort i perioder.

Er der en rød tråd igennem dine billeder?

Ja, altså nu laver jeg jo lidt forskelligt, men det jeg primært laver det er jo mine kokeshidukker som sagt, og ja, der er en rød tråd igennem, mere eller mindre bevidst. Jeg synes at folk selv skal studere det, og jeg synes faktisk, at det er interessant når folk selv fortæller mig, hvad de ser i mine billeder, end at jeg selv fortæller det. Kunst er jo subjektiv. Jeg ved jo godt, hvad det er jeg laver, men tit er det først når maleriet er helt færdigt, at jeg oplever noget symbolik, som egentligt ikke var med i planen fra start.Det er jo den lille pige(dukke) ofte svævende, som man følger på vejen igennem livet, på sine mange rejser. Hun har mange ting med sig, og hun har mange ting foran sig. Så det er måske det, der er en rød tråd. Udover disse dukkemalerier, laver jeg også New Yorker motiver, portrætter, skulpturer i ler samt keramik, og så fotograferer jeg også meget.

Hvad laver du så mest? Altså f.eks. malerier eller keramik osv.

Altså i øjeblikket, laver jeg halvt om halvt. Jeg laver malerier og jeg laver keramik og skulpturer, og mine skulpturer er efter levende modeller. Mht. keramik der har jeg nogle projekter i gang, som I forhåbentligt vil se på et tidspunkt.

Det var alt for interviewet med min mor Eva, som laver de fineste malerier, keramik og skulpturer. Jeg elsker især kokeshidukkerne som har været i mit hus næsten hele mit liv. Tjek hendes kunst ud, og og lev dig ind på rejsen igennem verden med den japanske kokeshi dukke. Du finder Eva´s blog HER og hendes instagram HER der vil du se meget mere til hendes kunst. Og hey, de japanske kokeshi dukker er altså ikke det eneste hun laver, tjek f.eks. den her mega seje hoodie ud med hendes lipstick lies maleri uden på, på billedet nedenunder;))


Xoxo RV

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage!

I denne omgang af Fashion Friday, har jeg interviewet den megacool og søde blogger Martha; link til hendes blog er her. Martha har den mest cool stil med masser af farver og glam. Kig med her for at få en masse inspiration, og et hav af gode råd af Martha.

ENJOY


Hvad synes du er fedt ved mode?

Mode er hvad man gør det til. Derfor er det fedt, at kunne skabe sine egne trends, yndlings items og ideer. Det er en levevej, fritdsinteresse og et job på en og samme gang.


Beskriv din stil med tre ord.

Min stil er farverig, skør og dansk.


Hvornår begyndte du at gå op i det?

Jeg begyndte for alvor at interesere mig for mode i sjette klasse. Der var det Cecilie Copenhagen og nike sko, som var på mode. Jeg syntes, det var sjovt at sætte tøj sammen, og føle sig speciel! Det gør jeg heldigvis stadigvæk.


Hvad er den fedeste mode trend der har været efter din mening?

Der er uendeligt mange, men en af mine absolut yndlings er sokker i sandaler. Jeg ELSKER en god sok i en cool sko. Det pimper et outfit super flot op.


Hvad er den værste mode trend der har været efter din mening?

Se den er sværere. Jeg er ikke så vild med velour. Jeg syntes, at det kan være pænt, men det kan virkelig også være for meget. Måske har det også noget at gøre med, at jeg simplethen ikke kan røre det. Det er bare såå ubehageligt.Hvor finder du inspiration?

Instagram. Helt klart. Jeg følger alt for mange, så jeg får min daglige dosis af inspiration.Hvilke butikker shopper du ofte i?

Ganni er min all time favorite, men ellers er det Zara. Man kan næsten altid finde noget cool OG billigt:)Hvad er dit næste køb?

Jeg har ikke et næste køb, men jeg ønsker mig virkelig en fin slåom kjole fra Ganni. Den er lige min smag.Hvis du en dag har tøj krise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Et par jeans med vidde, en god sweater og mine nitterstøvler. Det svinger altid godt, og jeg får næsten altid et kompliment med på vejen.


Har du et godt råd til et outfit?

Jeg synes, man skal gå i hvad man kan lide, men det har man jo hørt så uendeligt mange gange. Derfor lyder mit råd: "Better be over then under dressed"

Det var alt for denne gode gang med Martha. Hvis I vil se mere til Martha, og hendes cool stil, så følg hendes BLOG og INSTAGRAM.Xoxo RV

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage!

I dag har jeg interviewet søde Karla, som har en super cool stil. Håber I kan få en masse inspiration af Karla her. Lad os begynde!

Hvad synes du er fedt ved mode?

At man kan udtrykke sig selv gennem ens tøj.

Beskriv din stil med tre ord.

Farverig, måske lidt anderledes og enkel.

Hvornår begyndte du at gå op i mode?

Da jeg blev 11 år, tror jeg.

Hvad er den fedeste modetrend, der har været efter din mening?

Colorbomb tror jeg det hedder. Hvor, man sætter en hel masse farver sammen. Jeg synes det er fedt, at alting ikke bliver sort og gråt, men man tager flere farver på.

Hvad er så den værste modetrend, der har været efter din mening?

Sokker i sandaler.

Hvor finder du inspiration?

På Instagram, og hvis jeg ser nogle folk på gaden, som har noget fedt tøj på, og så gå hjem og kigge i sit klædeskab,og se om man har noget der minder om.

Hvilke butikker shopper du oftest i?

Jeg shopper ikke så meget, hvis man kan sige det. Men, altså jeg køber ret meget tøj fra Soft Gallery, fordi min mor kender hende der har det, og så får vi så lidt rabat. Så det er meget smart. Det er noget meget fedt tøj. Men ellers er det lidt forskelligt, hvor jeg køber tøj;))

Hvad er dit næste køb?

Jeg har ikke noget helt specifikt, men jeg vil gerne have en hættetrøje. Jeg har kun en og den er sort, og jeg kan godt lide farver.

Hvis du en dag har tøjkrise, hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Et par glimmer sokker, Mine bukser fra Acne Studios og så en T-shirt, fordi jeg synes det ser fedt ud, og enkelt og så er det nemt lige at tage frem.

Har du et godt råd til et outfit?

Prøv at have en rød tråd igennem det. F.eks. hvis du har nogle røde sokker på, kan du også tage et rødt spænde i, altså et eller andet som ligesom går igen.

Det var det. Håber i kan bruge Karlas gode Fashion råd, og hvis i vil se mere til hendes megacool stil, så følg hende da lige på Instagram HERXoxo RV

Karla er 12 år. Karla kan godt lide af danse, være kreativ og være sammen med hendes venner.

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage!

I dag er det en outfit of the day som kommer ud på bloggen. Så jeg har været ude og få taget et par billeder af mit outfit. Jeg elsker virkelig det her outfit, da det er så rart at have på og ser nice ud! Jeg elsker btw min lyserøde sweatshirt, som er købt i Envii til KUN 100 kr! Nå, men her kommer billederne.

ENJOY!

Sweatshirt: Envii

Nederdel: Samsøe Ø Samsøe

Sko: Puma

Taske: Zadig Et Voltaire

Net: Holly Golightly


​Xoxo RV

Likes

Comments

Heey allesammen og velkommen tilbage!

Så er det blevet fredag, og tid til fashion friday. Jeg har til den her fredag fået interview med min søde kusine Emma, som har en super fed stil. Her kommer interviewet.

Hvad synes du er fedt ved mode?

Det jeg synes er fedt ved mode er, at man hver dag kan udtrykke sine følelser og handlinger i et nyt outfit.

Beskriv din stil med tre ord.

Moderne, inspirerende og personlig.

Hvornår begyndte du at gå op i det?

Det gjorde jeg nok i 7., da jeg blev teenager.

Hvad er den fedeste modetrend der har været efter din mening?

Jeg ved ikke om man kan kalde det en modetrend, men jeg kan godt lide, at vi er begyndt at tage det fra fortiden og koble det sammen med noget af det fra nutiden.

Hvad er den værste modetrend der har været efter din mening?

Det må nok være culottebukser, da mine ben selv er for korte til at kunne passe dem, men udover det ,synes jeg de er fede, hvis personen selv kan bære det.

Hvor finder du inspiration?

Når jeg er ude og shoppe, og finder noget tøj som passer godt sammen.

Hvilke butikker shopper du ofte i?

H&M, Envi, Pieces, Mads Nørgaard, Moss Copenhagen, Zara og andre ting jeg finder på nettet. Jeg kan godt lide butikkerne, fordi man altid kan finde noget lækkert tøj.

Hvad er dit næste køb?

Et Lala Berlin tørklæde i mørkegrå. Jeg har altid beundret det, og jeg synes det ser pissefedt ud!

Hvis du en dag har tøjkrise, hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

Det kommer an på vejret ,men hvis man nu regner med et lækkert dansk sommervejr, så ville jeg nok rive nogen mainstream sorte Dr. Denim fra klæderne samt min nye røde flæsetop, og komponere det med min nye sorte cowboy jakke og min New Balance sko, og så vil jeg også tage mine gule tassels og min halskæde fra Jane Kønig.

Har du et godt råd til et outfit?

Jeg synes altid ,at der skal være noget farve på et outfit og noget lyst, og noget der udstråler ens personlighed.


Det var alt for denne gang hvis i vil se mere til Emma og hendes mega cool stil så følg hende på Instagram https://www.instagram.com/_emma_rebekka_/Xoxo RV

Emma er 16 år. Hun elsker mad, masser af grin og hendes kæreste.

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage!

Så er sommerferien for mig snart ved at være slut jeg starter i overmorgen i 7. Klasse det glæder jeg mig til. I går tog jeg hen til Ny Østergade i Ganni Fruit Shop, som er en lille pop up shop, og som er der til den 19 August mandag-lørdag. Der fik jeg så interviewet Josefine, som passer pop up shoppen. Jeg fik hende interviewet lidt om hvad Ganni Fruit Shop er, hvad folk synes om keramikken, og hvad der har været det mest eftertragtede.

Her kommer interviewet.


Hvad er Ganni Fruit Shop?

Det er en pop up shop i forbindelse med Københavns Fashion Week. Vi sælger limited edition t-shirts, og så sælger vi keramik fra en keramiker i Philidelphia.

Er varene lavet specielt til denne pop up shop?

Ja, det er det. De her t-shirts kan man kun købe de her to uger, hvor vi har åbent.

Hvilken genstand har været den mest eftertragtede her i Ganni Fruit Shop?

Helt klart t-shirten med Ganni streget over, med forskellige farver. Den er næsten udsolgt. Der er kun lavet 100 af dem.

Har du en yndlings vare her i butikken?

Jeg tror jeg er allergladest for min "grey banana yellow lemon" t-shirt, som jeg har på lige nu.

Hvem har lavet keramikken til Ganni Fruit Shop, og er det blevet taget godt imod af folk?

Det er Jessica Hans, der har lavet keramikken til Ganni Fruit Shop. Hun er en amerikansk keramiker fra Philidelphia. Alle har været ekstremt glade for hendes keramik, fordi alle de ting hun laver er unika modeller, så der er kun en ting af hver. De er næsten udsolgt.


Det var interviewet med Josefine. Hvis i ikke har været i Ganni Fruit Shop endnu, synes jeg lige i skal tage et smut derhen, for at se den fine keramik og de super fede t-shirts. Ganni Fruit Shop ligger på Ny Østergade 15 og de har åbent mandag-fredag 10-18 og lørdag 10-16.Xoxo RV

Likes

Comments

Så blev det fredag og tid til Fashion Friday, og denne gang bliver det en af mine bedsteveninder, som hedder Luka der skal interviewes om fashion. Luka har en super cool stil, så hun kunne selfølgelig ikke undgå at komme med i Fashion Friday. Lad os egentlig bare komme igang, med at høre Lukas råd og meninger om mode.


Hvad synes du er fedt ved mode?

Jeg synes, det er en fed måde at udtrykke sig selv på.

Beskriv din stil med tre ord.

Farverig, basic og lidt street i det.

Hvornår begyndte du at gå op i det?

Det var nok sidste år, fordi jeg så en masse mennesker have noget cool tøj på, og jeg begyndte ikke at bryde mig om noget af det tøj jeg havde.

Hvad er den fedeste modetrend der har været efter din mening?

Løse bukser. Jeg synes det ser cool ud, især hvis de sidder lidt langt oppe. Det synes jeg ser sejt ud til en lidt kort t-shirt.

Hvad er så den værste modetrend der har været efter din mening?

Yeezy boost.. Det ligner sådan nogle strikkede sko. Jeg bryder mig virkelig ikke om dem.

Hvor finder du inspiration?

Jeg finder inspiration efter mit humør. F.eks. hvis jeg en dag er rigtig glad, tager jeg noget farverigt cool tøj på.

Hvilke butikker shopper du ofte i?

De butikker jeg er helt vild med er: Saint Tropez, Message, Stine og ko, H&M og så selfølgelig ZARA. Alle butikkerne har meget, hvad jeg går efter.

Hvad er dit næste køb?

Det bliver vel noget jeg ser i butiksvindue og tænker "Det vil jeg have!" Jeg har ikke rigtig nogle ønsker pt.

Hvis du en dag har tøjkrise hvilket sæt tøj hiver du så ud af skabet?

En t-shirt og et par jeans. Klassikeren.

Og så er der et nyt spørgsmål. Har du et godt fashion råd?

Lad ikke andre bestemme, hvad for noget tøj du skal have på.


Det var alt for Fashion Friday idag hvis i vil se mere til søde Luka og hendes cool stil, så følg hende da lige på instagram https://www.instagram.com/lukaildrup/

Næste fashion Friday kommer faktisk allerede på næste fredag. Jeg tror jeg skifter sådan lidt med hver anden fredag og hver fredag. Jeg har nemlig et par stykker jeg skal interviewe, så jeg kan lige så godt gøre det hver fredag, men jeg skifter sådan lidt med det tror jeg. Hav en super god aften!Xoxo RV

Luka er 13 år gammel og bor i København. Hun elsker hendes venner, Film og pizza med vennerne. Luka vil gerne være frisør eller fotograf som voksen.

Likes

Comments