Tanker og følelser

Hei hei!
I dette innlegget kommer jeg til å snakke om noe som irriterer meg veldig... Hvorfor kan ikke bare alle akseptere hverandre? Det er utrolig vanskelig å få til og det er mye å spørre om. Om det hadde vært mulig hadde alt vært tusen ganger bedre her i verden!
Vi har mange problemer på denne lille jorda vi bor på. Noen eksempler på disse problemene kan være rasisme, krig, og hat mot de som tilhører LGBTQ-samfunnet. (Lesbian, gay, bisexual, transgender og questioning) Det siste jeg skrev er jeg utrolig opptatt av, ikke fordi det er verre enn rasisme og krig, men fordi jeg selv er en del av dette samfunnet. Hvorfor kan man ikke bare akseptere at kjærlighet er kjærlighet? Hvorfor plager det deg om noen er en del av dette samfunnet? Alt det de i LGBTQ-samfunnet gjør er å være seg selv. Hvorfor plager det deg om noen elsker en person av det samme kjønnet, er i stand til å elske begge kjønn, eller gikk gjennom en lang prosess for å bli det motsatte kjønnet enn det de ble født som, fordi det er den personen de er på innsiden?
Tusen takk for at du leste dette innlegget :) Husk at om du er vitne til mobbing, trakassering og lignende, er det så utrolig viktig å si ifra! Du gjør en så stor forskjell for offeret som blir angrepet, og de kommer til å huske det for alltid! Husk også å tenke før du sier noe. Om det er den minste sjanse for at det du skal si kommer til å såre andre, så ikke si det!
- Rosepetal

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei hei!

Jeg er en jente på 14 år (begynner i 10 klasse i morgen, hjelp) og har lagd denne anonyme bloggen for å kunne snakke om hva jeg vil uten at folk kan dømme meg på skolen og andre steder. Hvis noen skal dømme meg vet de i hvert fall ikke hvem jeg er :D

Siden dette er mitt første innlegg tenkte jeg at jeg bare kunne skrive et par fakta om meg selv, så dere kan bli litt bedre kjent med meg med en gang.

1. Jeg har diabetes type 1 så noen av innleggene kommer til å handle om det

2. Jeg har cøliaki (tåler ikke gluten)

3. Jeg elsker og lese, og skal snart begynne på Harry Potter bøkene

4. I det siste har jeg blitt helt hekta på 80/90-tallet

5. Jeg ELSKER vinteren!

6. Jeg skal konfirmere meg kristelig om en måned

7. Jeg er ganske awkward

8. Jeg er ikke redd for å drite meg ut. Gjør jeg det, bare ler jeg av meg selv og kommer meg videre med livet.

9. Kan ikke leve uten musikk

10. Jeg liker å planlegge ting. Jeg er ikke en sånn person som "tar det som det kommer"

11. Jeg er med i en teatergruppe, og har holdt på med teater siden jeg var 8 år

Det var 11 randome fakta om meg! Jeg skal prøve å legge ut så ofte som mulig, men i tiden fremover blir mye av tiden min tatt opp av konfirmasjon og teater. Tusen takk for at du sjekket ut bloggen min! Kom innom og se etter nye innlegg snart ;D

- Rosepetal

  • 21 Lesere

Likes

Comments