Hej och välkomna till mitt perfekta liv! (Jag hoppas att ni förstår ironi för annars så kommer du garanterat bli förvirrad nu.)

Alla tjejers dröm är att ha en walk in closet. Det har jag, fast bara om man byter ut in mot on istället....
Min walk on closet är jättefin! Istället för att färg sortera och vika, så har jag istället valt att göra det till en gott och blandat mix. Där alla färger är blandade med varandra. Jag har även valt att stapla kläderna på hög istället för att hänga de på rad. Det är ett mycket utmärkt system förutom att man inte hittar ett skit!!! Kan varmt rekommendera detta trendiga garderobs system!

Skämt åt sido! Tror ni nu kan räkna ut vad jag ska ägna min onsdag kväll åt. Vet dock knappt var jag ska börja... ha en trevlig kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag ör så sjukt jäkla skoltrött just nu! Det är precis som att hjärnan gått i förtidspension och därför slutat arbeta. Ligger på soffan för tillfället och har kollat resor. Är sååååå sugen på att åka till något varmt paradis för ett tag. Kanske så vaknar hjärnan till liv då, och motivationen kommer tillbaka. Men samtidigt så är jag ändå inte säker på att jag är skoltrött... jag kanske bara blivit en lat soffpotatis. Förhoppningsvis så får jag väll tillbaka plugg orken på något sätt, för annars så är betygen ganska körda för min del. Så går tankarna mitt huvud för tillfället!Likes

Comments

Hej! Denna helg har varit KAOS, med stora bokstäver! Mitt i allt kaos så har detta ändå varit en av de bästa helgerna på väldigt länge.

Jag var på en litet födelsedagsparty igår som var sjukt roligt. Har knappt sovit något alls inatt, men är ändå för tillfället piggare än någonsin. Alltså övertrött, haha!
Dagen efter (alltså idag) så var jag brunch med några kompisar. Trots min unga ålder så känner jag faktiskt av gårdagens hallonsaft än idag. Har för övrigt inget att berätta mer än att jag typ knappt fått någonting gjort idag.... men vi alla har väll sånna dagar ibland. Ha en bra kväll! <3

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag har bloggat till och från under fem års tid, men tänker nu gå all in, och blogga mer på riktigt.

Likes

Comments