Header

MORP!

Holy cow! This feels like forever ago. Morp was the halloween schooldance, guess what my group dressed up as? Yeah you got it, BIKERS! Morp was so so much fun. We took this dope as pictures and ate a money dinner. The dance was a little bit whack but its all good. For our after activity we rented out this skater place which also had a killer bouncing house. I had a blast!

HALLOWEEN!

This picture is taken during a dance performance BUT halloween was dope! A lil but weird tho that people my ago (or like 1-2 years younger) went trick or treating. Haven't done that since I was like 8! Anyways, I hang out with some peeps and we went bowling and played arcade games. Halloween was fun but I was super homesick!

FRIENDS!

I've meet so many great people here in America and i truly feel blessed. They all give me endless amount of memories and laughter

LAS VEGAS!

I will never forget how cool this city is! My host sister had a soccer tournament in Las Vegas so the entire family came down to support her. One friend from the exchange student program was there at the same time as me tho so I didn't do a lot of supporting but hanged out with her instead. We almost walk the entire strip (kind of the main street I guess) and saw some really dope stuff.

ANOTHER SCHOOL PERFORMANCE !

And the Dane. The blonde girl in the picture is a danish exchange student. She's dope, thats all.

WA!

Last week was the another school dance called WA which is the winter formal dance! I had a bomb date, a bomb group of friends and a lots of fun. Even if the pictures didn't turn out as good as i wanted the rest of the night was sick! As after activity we did a Scaventure hunt, kind of like amazing race, just in a smaller version of it.


I'm sorry I like never ever post anything! I'm gonna try be better and post at least every other week! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Har hänt en hel del så har inte riktigt tagit min tid för att skriva. Som jag skrev senast åkte vi till Saint George förr-förra helgen och kollade på två musikaler i en teater som låg mellan bergen. Det var en riktigt fett teater som var stört cool dock var jag inte överdrivet impressed av musikalerna. Vi bodde hos en familjekompis som hade ett gigantiskt hus med en basketboll plan och pool.

Veckorna har gått segt minst sagt. Skolan är tuff och min hjärna är helt död efter alla ord som bara makes no sens. Dansar tre dagar i veckan så det är chill.

Förre helgen var det Fall break så var ledig från skolan Torsdag och Fredag. Familjen åkte till San Fransisco för att hälsa på familj och gå på en begravning. San Fransisco var häftigt och allt med resan i helhet var väldigt sorglig och långtråkig för min del eftersom jag inte har något samband med denna familj.

Tordags och Igår var jag på fottbollsmatch. I torsdags spelade min skola och igår åkte vi till Skyline och kollade på matchen mellan dem och Olympus. Vi stod på olympus sida med några vänner och hejade på. Deras student section är galen, säkert 5 gånger större än våran skola och 10 gånger mer högljudda.

Imorse var jag i skolan klockan 6 på morgonen för att ha dress reharsals inför en show vi ska göra måndag och tisdag. Och ikväll är MORP!!! Det är halloween dansen på skolan och jag är helt galet excited!

Jag kommer lägga in ungefär 1 miljon bilder istället för att skriva en bibel. love you all!

Sant George:

San Fransicso

Äventyr med vänner:

Min date till morp svarade

Reharsals:

Likes

Comments

Hej vänner!

Känns som att jag är millioner år från er just nu, vilket gör mig väldigt ledsen.

Lets not talk about that!

Så vad har hänt på sista tiden? Hm... Just nu sitter jag i bilen påväg till Saint George med familjen. Vi ska kolla på en ute teater som ligger mellan bergen och se Beauty and the beast. Saint George ligger 4 timmar ungefär från Sandy där vi bor så det blir en liten roadtrip och vi kommer hem på Lördag igen.

Förra veckan frågade jag en kille till Morp vilket är en dans där tjejerna frågar killarna. Morp är halloween dans så alla klär upp sig, jag måste erkänna jag och gruppen jag kommer gå med har ett riktigt awsome tema. Jag köpte Swedish fishes och skrev på en plansch "out of all fishes in the sea, I'm the swede for you" lämnade det framför hans dörr, knackade på och sprang därifrån. Helt ärligt jag är helt galen i den här traditionen med att fråga och svara till danser dem har i Utah.

Förra helgen var jag på min första collage football game. BYU spelade mot Kentucky hemma här i Salt Lake City. Det var hur kul som helst! Jag blev helt förvånad över hur stor Stadiumet var och hur mycket människor det var!

Igår tog jag två master classes på dansskolan jag dansar på. Första var hiphop med CJ Salvator och andra var dancehall med Laure Courtellemond. OMG! Live changing! Herregud. Inga ord för dessa människor och all talang som finns i människor! Hur jävla fruktansvärt underbart också att jag blev utvald att dansa under CJ Salvators klass. Blessed för allt som händer i mitt liv och för att jag får uppleva allt detta.

Btw tog ut flätorna och köpte Extensions så känner mig fräsch och snygg i håret igen.

Likes

Comments

Hej Sverige!

Gud vad jag saknar er alla! Den här veckan har vart tuff på många sätt för mig. Det är många saker jag saknar hemma vilket har fått mig känna mig ledsen mycket på sista tiden. Jag känner mig så Liten och ensam, utan familj och vänner väldigt väldigt långt hemifrån.

Men samtidigt är jag full av livsglädje och lycka! Mina humörsvängningar skiftar så fort, här om dagen var jag riktigt deprimerad, åt inget på hela dagen och gick och la mig redan runt 8 tiden. Medans idag har jag haft en grymt bra dag, åt lunch med ett härligt gäng och ska snart till veckans fotbolls match.

Jag måste ibland bara påminna mig själv om att inte vara ledsen och att jag har det bra här och jag hoppas ni har det så jävla bäst.

Likes

Comments

I'm just gonna show you few pics from the weekend since I have no motivation to write right now. We had Friday of school so it was a long weekend, the pictures is from the state fair and the mountains here in Utah.

Likes

Comments

Vi började kvällen med att ta bilder uppe vid bergen. Och åkte sen till middagen. Som jag sa tidigare var vi 30 par i samma grupp så alla kunde inte sitta vid samma bord. Vi åt vid en japansk resturang där dem lagade maten framför bordet åt oss. Kocken gjorde en del tricks som var väldigt imponerande och maten var sjukt god. För att fördriva lite tid gick vi in på en second hand butik som hade en hel del riktigt fula kläder. Vi valde ut en varsin tröja till våra dejter att ha på efter dansen.

Själva homecoming dansen var galen! Brighton är känd i området för att ha bra danser. Musiken var bra och alla gick all in för att dansa och det var riktigt kul. Btw sattes håret upp i en tofs och klackarna byttes ut mot platta skor så fort jag kom in i lokalen.

Efter dansen åkte vi till en sports mall som vi hade helt för oss själva där vi spelade tennis, volleyboll, badade osv. Det väldigt kul men jag vara helt slut efter allt dansande!

Kvällen var toppen, min date Josh var riktigt gullig mot mig och det var en riktigt lyckad kväll!

Likes

Comments

Jag mår så jävla bra! Jag har jätte roligt här och känner så mycket glädje varenda dag. Familjen och skolan är väldigt välkomnande och så himla underbara! Igår var det homecoming fotbolls matchen och Brighton är fortfarande undefended, ikväll är HOMECOMING!

Min date ska hämta mig klockan fyra, vi ska ta bilder uppe vid bergen och sen ska vi äta middag med hela våran grupp vilket är 30 par! Det kommer bli fett, har massa kompisar i gruppen så kommer bli så himla kul. Sen åker vi till dansen och efter dansen till ett sport center! Är så taggad!

Likes

Comments

Den här veckan är det homecoming week! Mycket roligt händer under veckan och på Lördag är det homecoming. Jag är jätte exited! Igår spelade jag powderpuff som jag tidigare berättade att jag skulle delta i. Det är en fotbollsmatch där tjejerna spelar och killarna är halvtid, klär sig i tajts och kjolar och dansar. Det var hur kul som helst! Var livrädd förre matchen att jag skulle göra bort mig osv men det var riktigt roligt att spela och såklart vann seniors.

Idag har vi assembly vilket betyder kortare lektioner och ett "möte" i gympa salen där man kan rösta på dem som är nominerade för homecoming king och queen. Ikväll är det "burning of the B" på fotbollsplanen. Det är en tradition här på skolan där dem pronounce king och queen samt bränner bokstaven B. Skolan jag går på heter Brighton High School därav bokstaven B.

Imorgon är det Fredag, homecoming game. Och lördag är det homecoming dansen! Förra veckan bjöd Josh mig genom att skriva "It would be grapes to go to Homecoming with you" och en klase med vindruvor framför min dörr. Här om dagen svarade jag med "Ice creamed when you asked me" och ett packet med glass. I glass paketet stod det "yes" på en lapp. Lämnade det framför hans dörr, knackade på och sprang därifrån. Ungarna här i Utah har en tradition att göra sjuka grejer när dem bjuder varandra till danser. Josh var coach för powderpuff så träffade han när vi tränade inför matchen.

Likes

Comments

I måndags var det labor day vilket betyder ledig från skolan! Mötte några mysiga utbytesstudenter från Spanien och Italien i ett köpcenter för en shopping dag. Var hur mysigt som helst! Väldigt intressant att träffa andra studenter som går igenom samma sak som jag gör och prata skit om alla amerikanare och deras traditioner!

Likes

Comments