Header

Nå som både Jonas Svensson Og Christian Gytkjær er borte fra Rosenborg :/ Noe som Irriterte meg grønn, Men det er jo sånn i en Fotballkarriere at dem ikke blir der for Evig og alltid.. Men Rosenborg har klart og finne Noen Erstattere, Så det er jo bra.. Men er dem like bra som dem to? det vil nu tiden vise.. Jeg håper jo selvfølgelig at erstteren til Christian scorer like mange mål som han gjorde i tippeligaen.. Så vi får håpe på det beste!


Rosenborg kjøper nok en forsvarsspiller fra St. Pauli: Vegar Eggen Hedenstad tar over for Jonas Svensson som høyreback.

Må vell bare innrømme at jeg ikke har hørt om denne spilleren, men vi får bare håpe på at han er like god Som Jonas, Kanskje han er bedre? Det vil nu tiden vise når kampene starter i April. Gleder meg! Jeg er hvertfall spent på å se hvordan han er på kampene, Og hvor mange mål han kommer til å score.. Så vi får håpe på det beste!! Hvertfall en kjekk spiller..

Noen Fakta om han!

Født: 26.06.91

Fødested: Elverum

Høyde/vekt: 178 cm / 74 kg

Posisjon: forsvar

Tidl. klubber: Elverum, Stabæk, Freiburg, Eintracht Braunschweig og St. Pauli

A-landskamper/mål: 4/0

Statistikk

Rosenborg har funnet erstatter for Christian Gytkjær: Lukas Spalvis blir leid fra Sporting Lisboa.

Erstatter for Christian har dem funnet også, Så det blir jo ekstra spennende! Det at Christian hadde bare vært en Sesong i Rosenborg er jo bra. Men jeg håper Selvfølgelig at han kommer tilbake igjen, Men som regel gjør dem fleste det, Så vi får krysse alt vi har å eier får at han kommer tilbake.. Men Rosenborg har hvertfall fått kjøpt spillere, Så dette skal vi nok klare i år også.. Hadde vært Gått med Seier 4 åre på Rad, Med både Eliteserien og Cup Gulle.!

Født: 27.07.94

Fødested: Vilnius, Litauen

Høyde/vekt: 189 cm / 79 kg

Posisjon: angrep

Tidl. klubber: Weil, Freiburg, Aalborg og Sporting Lisboa

Kamper/mål 2016/17: 0/0

Statistikk


Likes

Comments

Våknet opp å så at Rosenborg hadde fått seg en ny Spiller.. Aldri hørt om han egentlig.. Men blir sikkert trivelig og få en ny Rosenborg spiller, Vi sier jo aldri nei takk til det så.. Marius Lundemo ble "solgt" Fra Lillestrøm.. Rosenborg fikk han gratis, da sparte dem hvertfall penger på det i hvertfall! Blir spennende og se hvordan han er på banene, Og om han kommer til å score litt mål når Tippeligaen er i gang, For vi trenger flere som klarer å score litt mål også... Så det blir Spennende og se!

Han har skrevet under på en Fire års Kontrakt, Så da har han nu værtfall noe å lære av Trøndere dem Fire årene han skal være i Trondheim.. Jeg gleder meg hvertfall til å se han spille på banene, Og se hvem han egentlig er! Så dette skal bli kjempe trivelig..


Likes

Comments

Har opprettet denne bloggen, For alle som liker Rosenborg, Og er Trofaste Supportere.. Her kommer jeg til å publisere om Spillere, Kamper og alt mulig som har med Rosenborg og gjøre.. Skal prøve og legge ut så masse innlegg jeg klarer og har tid til.. Og er det noe du vil se eller lese om, Så er det bare å kauke ut, så skal jeg prøve så godt å gjøre det dere har lyst til.. Og jeg håper at mange har lyst til å følge med på denne bloggen! Bare hvis du er Rosenborg Supporter selvfølgelig 😍


Likes

Comments