Header

Jag vet, jag vet... Det var ett tag sedan nu och jag har inte alls hållit mitt löfte, för 5 öre.
Ledsen för det men så blir det när man går i skolan och har ca 64738292938 saker att göra.
Har bland annat haft en stor uppsats där jag skulle planera upp en resa till Australien & Tasmanien i sista detalj där det även skulle finnas med om politik, historia, religion osv. Allt på Engelska. Förutom ett brev hem till Sverige som skulle vara på svenska..

På onsdag händer det roliga grejer, min klass annordnar då en modevisning. Yey, typ. Det blir kul men ändå jobbigt för vi ska planera upp en MODEVISNING själv, 30 pers, som inte har någon aning alls om hur man gör osv. Känner mest att det får gå som de går, vi får en till chans till hösten att leverera också :)
Om jag får tid kanske jag kan ta bilder och visa här på bloggen ;)

Nu ska jag iväg och köra laser tag med några kompisar och sedan iväg på jobb,

Hörs när vi hörs,
Puss & kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är nog in oundvikligt att det är alla hjärtans-dag på söndag, iallafall inte för mig..
Tror faktiskt att det är första gången jag faktiskt ser fram emot dagen, min pappa fyller år och min kille ska sova hos mig, eller han kommer till mig ca 7 på söndagsmorgonen efter att ha jobbat natt. What ever, jag ser ändå fram emot och jag har försökt planera upp hur morgonen kommer se ut för både min pappa och min kille. Inte ska man sitta på den kärleken man har på den dagen som den firas internationellt.

Något jag har lär mig om mig själv under den senaste tiden är att jag tycker om att köpa presenter till andra och plandera upp hur de ska få dem som för att sedan kunna se reaktionerna, de e bland det roligaste som finns!! Tycker även såklart, som typ alla andra, om att få saker men det får vänta.. fyller inte år förns i september.

Kan tyvärr inte skriva ut mina planer här just nu eftersom jag inte vill avslöja dem.. Hehe.. Men jag hoppas inget förstörs och att allt går enligt planerna.

Hoppas din alla hjärtans-dag blir kanoners!

Puss & kram

Likes

Comments

Hallå igen!

I lördags var jag och min kusin på stan och shoppade, hittade inte så mycket men några fynd blev det.

Jag köpte en vanlig svart långärmad tröja och min kusin köpte en likadan, svarta tröjor finns det alltid behov av.

Jag köpte även en långklänning som är marinblå och slutar typ på mitten av smalbenen, den är tight och jag tycker att den kommer bli as snygg till våren! Den ser ut såhär:

(Fick inte till någon bra bild på hur hela den ser ut, den bästa jag fick till är bilden längst till höger. Den har samma blåa färg hela vägen, det är ljuset som gör så att det ser ut som ombre liknande färg)

Köpte även två örhängen, tyckte dem var så snygga plus var jag i behov av långa örhängen.. säger vi som.. jaja för snygga för att inte köpa tyckte jag iallafall!

Det var allt från mina inköp från helgen. Jag är jätte nöjd och som du nog ser så är allt köpt från Gina Tricot och det bara blev så, don´t blame me for that... oups.


Puss & kram

Likes

Comments

Har vetat vad jag ska skriva om hela veckan och längtat så mycket! Nu kan jag äntligen skriva det!!

I lördags köpte jag en ny mobil, Samsung galaxy s6 och idag fick jag den!!
Är såå glad och längtade så mycket.. Så mycket att jag skippade träning för att jag ville få igång den...

Har varit utan en mobil (som jag är van vid om jag säger så) i en månad och kan säga att jag nog skulle klara mig lite längre eftersom jag använde min iPad för allt på internet och min mammas gamla för att smsa och ringa. Det var lite jobbigt de stunder när de jag var med bara satt med mobilen och jag själv inte gjorde något och de stunder på bussen då man vill döda lite tid men inte hade något att döda tiden med. Annars har det gått bra tycker jag.

Det är egentligen sjukt hur beroende man blir av en liten pryl som uppdaterar det sociala i ens liv, även fast man är med massa kompisar så måste alla någon gång undertiden titta på mobilen för att inte missa något, som finns kvar i evigheter..

Nu ska jag sluta fundera om mobilen och dess funktioner som gör verkligheten lite sämre utan börja titta runt lite på min nya mobil och hur den fungerar!

Puss & kram

Likes

Comments

Wow, var när på att glömma att gör att inlägg denna vecka.. Hehehehehe...

Anywayy, hoppas att ditt år har börjat bra! Det kan nog inte ha varit sämre än min start i alla fall. Mitt år började med en död mobil och en inställd resa utan att jag visste om det.

Så här började det...:
Jag hade bestämt med min kusin att jag skulle fara och hälsa på henne och båda längtade riktigt mycket, jag skulle fara den 4 januari. Den 2 Januari skrev vi med varandra på kik om några saker inför då jag skulle dit som var rätt viktiga för mig att veta. Jag skrev på min mobil och skulle precis öppna ett medelande då min mobil dog. Sten död. Först trodde jag att vi kunde få liv i den genom olika trix men icke. Så jag tog min ipad istället så just det där med kik konverationen löste sig, som tur var!

Dagen hade kommit då jag skulle fara till kusinen, jag lånade mammas gamla mobil (gör det fortfarande) för att kommunicera med de som ville få tag på mig, duuh va brukar man göra med en telefon?? Kom till resecentrum och möttes av en buss som skulle åt samma håll, men det var fel buss... Den bussen gick 20 i och min skulle gå kvart i. Bussen for och jag blev kvar, utan att en ny buss kom. Jag och min kille satt och väntade i ca en timme med en ständig kontakt med min mamma, min kusin och några som jobbade i en kiosk på resecentrum. Efter den timmens väntan kom vi fram till att bussen inte skulle gå den dagen så vi for hem igen. Flera samtal och sms hit och dit kom det fram att bussen inte alls skulle gå, den var inställd utan att information hade gått ut till oss som skulle resa, det visade sig också att bussen jag skulle åka med hem också var inställd eller borttagen eller nåt sånt.
Jag bestämde mig för att inte åka eftersom jag var superless efter de 2 senaste timmarna av ringade hit och dit, vilket var jättetråkigt eftersom att jag ville egentligen träffa min kusin.

Som skrivet, hoppas ditt år startade bättre än mitt, även fast min början kan kännas som en baggis för vissa.

Puss & kram!

Likes

Comments