Hej allesammans! Nu var det länge sedan jag uppdaterade min blogg med första inlägget. Just nu är jag i Danmark och har precis bäddat rent min säng i sommarstugan. Har mi varit i Danmark förut? Vi märkte precis när vi kom in i lillstugan på tomten, att massor av flugor kommit in i rummet. Så i 30 minuter höll vi på att dammsuga alla väggar och tak,. Så nu är de äntligen borta.

Imorgon ska vi in till stan och fixa i lägenheten i Köpenhamn och sen på en shoppingrunda för att leta efter möbler. Gillar ni att shoppa?

Kläderna jag har på mig på sista bilden är ett par jeans från Levi´s, skorna är från puma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej och välkommen, eller vad säger man egentligen? Ska jag vara ärlig så har jag inte jätte mycket erfarenheter av bloggar och hur allt går ihop och fungerar, men jag antar att de är något man får pröva sig fram så ni få ha tålamod. Just nu sitter jag och dricker en kopp sleepytea och ska strax gå och lägga mig efter jag druckit upp och smort in ansiktet.

Använder ni någon slags nattkräm? Personligen älskar jag den här från Tromborg som är kombinerad natt och dag kräm, så lätt applicerad och återfuktande!

Likes

Comments