Header

Endelig så har jeg fått klar signal på at vi kan flytte tilbake i leiligheten på fredag, Det har nå gått to uker siden vi begynte å pusse opp badet, og vi er straks i mål! Det tok ikke lang tid før jeg innså at det å flytte tilbake med familien ble slitsomt med to hunder, og da spesielt når jeg ikke kjenner vårt nye familie tilskudd så godt enda. I denne tiden så har jeg begynt å tenke på andre prosjekter jeg har lyst til å få til i vår leilighet! Jeg har veldig lyst til å male hele leiligheten, fikse hagen, og begynne å spare litt til nye møbler og virkelig få en rød tråd i leiligheten. Har stilt meg selv spørsmålet om hva jeg vil gjøre med farger, kontraster og accenter. Personlig så elsker jeg marmor og Rose gull, og vil gjerne bruke det som accenter, og da kanskje gå litt mørkere på vegger. kan bli veldig spennende, men en ting er sikkert! nytt skal det bli.

Madde

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

Det er nå en uke siden jeg kom hjem fra California, og jeg har endelig funnet tiden og energien til å sette meg ned å skrive. Det var så mye stress de siste ukene før jeg dro hjem, da jeg adopterte en hund som jeg tok med meg hjem til Norge! Jeg er en utdannet hundeinstruktør og planlegger å drive med avl av Papillon og Australian Shepherd, men det jeg tok med meg hjem er ingen av delene.. Han er kastrert til og med og kan ikke brukes i Avl.. Jeg fikk bare en tilknytning til han fra første gangen jeg så han ligge i buret sitt, i dyrebutikken, med en munnkurv på.. Før noen nevner noe så var det en adopsjons organisasjon som kommer inn i dyrebutikken i helgene for å finne nye hjem til hunder.. Kjøpte IKKE hund fra dyrebutikk. Uansett, Han er en 7 år gammel Border Collie som hadde navnet "Yogi", men han har nå fått navnet "Yagami" etter Anime karakteren Light Yagami fra serien Death note. De som kjenner meg vet at jeg gir hundene mine navn etter Anime karakterer, papillonen min heter Eevee, som i Pokemon.

Nå har han fått litt tid på seg til å finne seg til ro i et helt nytt land og med hans nye lillesøster, noe han egentlig har taklet veldig bra. Jeg har begynt å se hva han trenger å jobbe med og hva som trigger en reaksjon ut av han, han liker ikke barn, og liker noen hunder, men ikke andre.. så får bare se og trene videre med han og bare være på vakt så ingen kommer til skade.

Over på et annet tema så begynner jeg å studere til høsten! noe som er veldig spennende da jeg ikke har vært på skolen siden 2014.. men helt ærlig så ante jeg ikke hva jeg ville studere når jeg var ferdig med vgs, noe som gjorde at jeg heller bestemte meg for å jobbe noen år. Siden den gang så har jeg jobbet i Dressmann, og trivdes godt med det, men jeg har alltid kjent at jeg ønsket noe mer, og nå har jeg bestemt meg for å studere interiør design! Da jeg tror annet enn hund så er interiør min aller største hobby/passion, så å kunne jobbe med det er vel en drøm i oppfyllelse! Så er veldig spent og gleder meg til å lære mye nytt, og faktisk få noe form for utdanning!

MEN.... Før jeg kan starte med skole så holder vi på med oppussing av badet vårt og jeg har måttet flytte inn til min familie igjen.. etter 2 mnd borte så var dette virkelig det siste jeg trengte.. er det så mye å be om å få sove i sin egen seng, uten å følge noen andres regler? Nå er målet å overleve 2 uker uten min egen seng IGJEN.. kanskje jeg kan få tid til å skrive noen interessante innlegg her på bloggen mens jeg sutrer over at jeg ikke kan bo hjemme enda!

Håper sommeren har vært bra!

- Madeleine

Likes

Comments

Hei og velkommen!

For øyeblikket så er jeg og min lille prinsesse i California! Vi er på et lite eventyr for å hilse på familien min, venner, og ta opp noen fag. Planen min var at jeg skulle få muligheten til å dra på noen utstillinger her, men det ser ikke ut til at dette kommer til å bli så lett, da jeg er litt avhengig av at noen her kan kjøre meg... Problemet er ikke det at jeg ikke har lappen, men heller det at det er ikke noe bil her jeg kan kjøre, da pappa og min stemor bruker hver sin bil stort set hver dag.. Kjenner virkelig på den følelsen av å savne min egen bil som står pent parkert hos mamma hjemme i Norge.

Jeg tenkte egentlig at jeg skulle begynne å blogge dagen jeg kom hit, men helt ærlig så har det ikke skjedd stort og heller ikke noe som har vært særlig interessant å skrive om. Forhåpentligvis så kommer det til å bli litt bedre fremover! I tillegg så har jeg enda ikke fått ordnet mitt amerikanske sim kort, så mobilen min kan jeg bare bruke hjemme.... På en måte er det ganske deilig å faktisk bare være utilgjengelig og bare ta en pause fra sosiale medier av og til, nesten litt befriende når man er vant til å bare sitte på facebook når man ikke har noe å gjøre, og får deg til å sette pris på tingene rundt deg.

Skal prøve å få tatt noen bilder når vi er out and about, og komme med nye innlegg fremover :D

- Madeleine

Likes

Comments