​Det är tisdag men det känns som... torsdag typ. Tiden kryper fram. Niklas är bortrest, småkillarna är på läger och hos mormor och jag ägnar all min tid åt jobbet och åt gymmet. Jag längtar till helgen så mycket så att jag kan dööö! Men det är bara tisdag som sagt... Nä, jag tror jag måste muntra upp mig med någonting helt enkelt. Kanske det finns någonting fint på rea någonstans? Ja, jag är hopplös helt enkelt. Helt jäkla hopplös. I höst ska jag försöka köra åtminstone en köpfri dag i månaden. Inte mycket alls men för mig är det svårare än det låter. Det är alltid någonting man behöver. Brödet är slut hemma, det är kampanjpris på duschskummet jag köper, jag ser en snygg klänning som bara finns kvar i ett ex i min storlek.... Hopplös helt enkelt. Men nu ska jag surfa runt lite och se om jag hittar någonting kul...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Min midsommar har varit lugn och rätt skön, vi har varit på landet och firat traditionellt, dvs med stora delar dåligt väder och grillning och sillbord- det som hör till. Midsommar är inte min favorithögtid direkt men visst är det vackert ute nu, det kan till och med jag se som älskar asfalt och skyskrapor. 

I går var jag och Johanna och såg filmen Sameblod, den var rätt bra även om vi satt och skruvade på oss då och då och höll på att dö av genans... Otroligt bra skådespel rakt i genom och det är kul när de plockar upp mer okända namn i rollistan. 

Nu laddar jag för en vecka med mycket jobb, lite träning, lite Elefanthäng och som grand finale- Prag- som jag hoppas bjuder på den sol och värme jag behöver och längtar efter!


Likes

Comments

​I går kväll mötte jag upp den fina Outsider-redaktionen för en AW på Tjoget. Det är konstigt, men fast jag bara varit borta därifrån i tre dagar än så länge så hade jag ett otroligt längt efter alla och jag kände mig helt bortdribblad redan, så mycket hinner hända på bara några dagar. Nu trivs jag otroligt bra med mitt nya jobb också men det känns verkligen trist att lämna dessa härliga och goa människor... Trösten är att i vår bransch stöter man ändå på varandra titt som tätt även om det inte blir riktigt samma sak igen.

Jag måste säga att maten på Tjoget blivit sämre. Jag åt en fantastisk entrecote för ett år sedan där som var både generös i portionen och gudomligt god. De har samma entrecote till samma smått hutlösa pris nu, en bit över 300-hundringen men nu är den definitivt inte värd pengarna! Min bit bestod mest av fett och senor dessutom, jag vet att en entrecote ofta är så men då biten inte var särskilt stor dessutom var det inte mycket som gick att äta.

Kvällen i sig får dock högsta betyg! 

Nu kör vi på hela vägen mot midsommar! Jag kommer att göra det genom att jobba hela dagen men det är helt okej faktiskt, jag sitter i intervjuer nu och det är en väldigt kul del av den här processen.


Likes

Comments

Trots att jag jobbar fram till augusti så börjar verkligen allt det härliga med sommaren nu...! Jag ska till Ullared med Nadia, till Prag med Niklas och fira bröllopsdag och det finns även roliga saker som bröllopsfest, Gröna Lund, Grand Hotel-vistelse och annat planerat. Plus två veckor i Miami förstås, inte att förglömma! Leva här och nu och njuta är mottot...! Vi börjar med lite midsommarfirande på fredag.


Likes

Comments

​Jag började redan i går men det var en sjukt stressig dag så jag hann inte uppdatera någonting. Nu har jag kommit mer i fas och det känns skönt även om vi har mycket att göra. Jag blev så glad över det fina bemötandet jag fick när jag kom, speciellt denna söta ros som stod här på skrivbordet tillsammans med en Välkommen-lapp. Baluba vet hur man får medarbetare att känna sig välkomnade helt klart. Nu ska jag se till att denna säsong blir den bästa hittills av Gift vid första ögonkastet...! Kram och trevlig tisdag på er!


Likes

Comments

Det har bara varit att huvudstupa kasta sig in i det nya projektet med intervjuer så jag har inte hunnit någonting annat. Men här är några bilder från helgers lopp. Fina insatser från Andres och Lennons sida, lite mer mediokra från min egen... helt slut efter fyra kilometer redan! Men jag kom i alla fall runt!

Likes

Comments

Häromdagen var det skolavslutning och häng hemma hos Nellie i hennes nya lägenhet på Östermalm. Min fredag var så stressig så jag hann helt enkelt inte lägga upp någonting då. Men oj, vilken kul kväll vi hade, jag, Mia och Nellie. Blev dock kaos (tyvärr som vanligt) när vi skulle i väg. Jag och Mia möttes upp i Fältöversten, övertygade om att lägenheten skulle ligga någonstans i närheten. När vi googlade upp en vägbeskrivning fick vi dock upp att adressen var vid Östra Station, en bra bit därifrån. Jag hade vinflaskor och present och högklackat och Mia en kylväska med grejer så vi bestämde oss för att ta bussen. Men varifrån? Både Mia och jag är helt bortkomna när det gäller att åka kommunalt. Efter att ha irrat omkring en bra stund hittat vi dock rätt busshållsplats. Då såg jag att vi bara skulle åka en station, en station brukar ju vara femton meter. Det kan inte vara rätt, sa Mia, vi ska ju bort till Östra Station. Men ibland kan det ju vara långt mellan stationerna. Jo tjena... Bussen kom, körde tio meter och så var det hållplatsen vi skulle av vid. Men vi satt kvar, fortfarande övertygade om Östra Station. Det var vi även ett par stationer senare vid ändhållplatsen när vi vackert fick gå av, helt vilse i pannkakan om vart vi skulle. Taxi? Det var tur att det inte kom någon, grejen var nämligen att Nellie visade sig bo typ tio meter från den första hållplatsen där vi gått på!!!! Vi irrade alltså runt på en buss och fick gå tillbaka för ingenting. Vi skrattade så vi grät när vi gick tillbaka, folk måste ha trott att vi var fulla som vi vinglade fram. Jag skulle kolla sminket som rann i en backspegel och när jag trycker upp huvudet i framspegeln ser jag att det sitter en förvånad, lätt chockad man därinne i sin låsta bil och bara undrar.... Mer skratt förstås! Till slut kom vi fram, Nellies lägenhet var underbar och plockmaten och vinet ljuvligt efter allt traskande. Ibland blir man femton år igen med sina väninnor men kul är det för stunden!


Likes

Comments

I alla fall för den här gången... Nu väntar nya utmaningar på Baluba!

Likes

Comments

​Och med bästa avslutningen menar jag en burgartallrik med extra tryffelmajjo på Phils Burger. Å, så gott! Vi hade tur med både väder och deltagarantal ute på inspelningen. En kille dök till och med upp i egen string, ha ha... Men väldigt, väldigt skönt att detta nu är avklarat och lagt till handlingarna. Kommer i en TV nära dig i höst sisådär...


Likes

Comments

Redo att möta onsdagen som kommer att bli sisådär ett tolvtimmars pass...! Nu kör vi rakt på mot helgen... I kväll är det Ria-gala, dvs ryggdunkarna och kindpussarnas tillställning inom TV-världen. Men vad är väl en bal på slottet? Jag ska jobba på och belöna mig själv med lite vin i morgon minus ryggdunkar och kindpussar. Det är lika gott så. Ha en fin onsdag och njut av solen, man vet faktiskt aldrig när den kommer igen!


Likes

Comments