Hej alla fina

Hoppas ni har haft ett bra 2016 och kommer få ett ännu bättre 2017!

Mitt 2016 var väldigt mycket bättre än mitt 2015, åh herre vilka år det har varit.

I år har jag bland annat börjat sista året på gymnasiet, blitt tillsammans med världens finaste kille och varit tränare för världens bästa tjejlag som varit fantastiska!

Jag är superredo för 2017!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Självklart så har jag fullt upp!

Julstress, skolstress och en pojkvän att vara med. Hoppas er jul har varit fin, för det har min! Fick en iPhone 6s i julklapp bland annat, så nöjd. Ville inte ha en iPhone 7, tycker den är jobbig 🙄.

Idag så shoppade jag lite grann, pojkvännen fick följa med såklart och hjälpa mig hitta snygga kläder, speciellt jeans. Han ville att jag skulle ha jeans som lyfter fram min rumpa, well, vad ska man säga? Typiskt något min kille skulle kunna säga 😂. Världens nutte är han faktiskt, jättefin ❤.

Inhandlade bygellösa BHar (så sköna!!), jeans, tjocktröja, t-shirt och en jättesnygg randig tröja på H&M där det står "Belle nouvelle". Tyckte den passade mig som kallas Belle, haha.

Nej, nu ska jag packa! Imorgon drar jag, småkidsen och morfar till Skåne för att fira nyår, taggad till tusen men kommer sakna min pojkvän såklart. Svårt när man träffar varandra nästan varje dag nu under jul och annars typ två gånger i veckan.

Likes

Comments

Jag trodde aldrig att jag skulle börja blogga igen...

Men här är jag, tillbaka and better than ever. Ja ni, vad ska jag starta med?

Isabelle är mitt namn, en 18-årig brud bosatt i huvudstaden som spenderar nästan all min vakna tid i skolan, i hallen och spelar (basket) eller hemma och pluggar (eller sover, obviously).

Jag har inte mycket mer att skriva, tänker börja med ordentliga inlägg imorgon så får vi se vart det leder, kram kram.

Likes

Comments